Horoscop

Horoscop 20 septembrie 2015

Berbec

E vremea unei echilibrări financiare, fie că tu ești nevoit să returnezi o anumită sumă de bani, fie că altul îți este ție dator și trebuie să vă echilibrați afacerile. Fii corect, nu mai amâna, nu mai cere răgaz pentru a te achita de acea restanță, mai ales dacă tu chiar ai acei bani la dispoziție și ai putea să îi dai, deci nu canaliza banii spre alte direcții când știi că ai unele poveri pe umeri.

Taur

Nu te juca așa cu banii pe care îi ai la dispoziție! Ești tentat să faci cumpărături doar de dragul de a colinda prin magazine, dar ai putea face multe investiții care nu sunt chiar acum necesare sau urgente. Drămuiește bine banii de care dispui, ca nu cumva să-i canalizezi într-o direcție incomplet analizată și, mai devreme sau mai târziu, să-ți dai seama că nu era momentul pentru așa ceva.

Gemeni

Dacă ai putea prelungi cât mai mult acest moment frumos care are loc în casa ta, ar fi motiv de fericire. Au loc evenimente de vârf în familia ta, care îți încarcă sufletul de bucurie, și norocul tău e că ai impresia că timpul încetinește în aceste momente, parcă pentru a-ți oferi cât mai mult timp senzația de bucurie de care ai parte.

Rac

Primește cu mintea și cu inima deschise sfaturile sau informațiile pe care ți le oferă astăzi un amic, pentru că știe foarte bine ce spune. A studiat problema care te preocupă pe tine, a trecut și el prin ceva similar și a depășit-o cu bine, deci acum ajunge să te încrezi în totalitate în ceea ce are el de transmis pentru a nu pierde și tu timpul cu experimente.

Leu

Ai grijă cum îți manifesti azi agresivitatea, pentru că ai putea abuza de poziția ta superioară, de energia ta copleșitoare, poate și de instrumentele de manipulare pe care le ai la dispoziție, alunecând ușor spre orgoliu, ba chiar și spre o anumită atitudine autoritară periculoasă.

Fecioară

Joci un rol important în treburile unor persoane care și-au cam pierdut direcția. Sunt debusolați, confuzi, nu au nicio cale de ieșire din impasul în care se simt blocați și așteaptă de undeva o soluție. Salvarea vine de la tine, pentru că ai toate calitățile unui bun îndrumător, sfătuitor, profesor la nevoie.

Balanță

Unde e veselia ta caracteristică, optimismul tău debordant, energia ta pozitivă? Azi parcă ți s-au înecat toate corăbiile și aluneci pe o pantă a tristeții care nu ți se potrivește deloc. Sigur că ai și tu problemele tale, dar nu merită atâta atenție cât le oferi. Luptă împotriva acestei stări emoționale: trece!

Scorpion

Nu ține în tine sentimente negative, temeri sau îndoieli, ci caută un prieten bun care știe să asculte. Împărtășindu-i lui ceea ce te doare, te vei elibera de o mare povară și mai poți primi și niște sfaturi foarte bune. Nu ai soluții de unul singur chiar la orice provocare, de aceea e bine să mai suni și un prieten la nevoie.

Săgetător

Din toate ai ceva de învățat, deci nu te încăpățâna să te descurci pe cont propriu cu orice preț. De aceea ai familie și prieteni, pentru a le spune ce simți și de ce ai nevoie. Nici n-ai idee câte idei salvatoare prețioase pot veni – dacă le ceri!

Capricorn

Stai de vorbă cu familia și faceti planuri în detaliu pentru perioada următoare. Sunteți cu toții entuziasmati de ceea ce vreți să realizați împreună și intrați în cele mai mici amănunte când discutați despre ceea ce vă așteaptă. Dialogul trebuie să stea la baza acestor mari planuri comune, deci discutați clipă de clipă.

Vărsător

Lasă-ți mintea să zboare încotro vrea, pentru că din această totală libertate se nasc idei strălucite. Pe de altă parte, trebuie să deschizi un pic fereastra gândurilor tale și să lași să intre puțin aer curat, pentru că e posibil să fi acumulat în ultima vreme resentimente, regrete, gânduri negative care acum te fac mai confuz și mai ostil.

Pești

Nu poți să nu arunci o privire în stânga și-n dreapta și să nu observi aspectul fizic al celor din jur, și, prin comparație cu ei, îți dai seama că ai unele mici lipsuri. Dacă vezi în jur corpuri masculine sculptate sau corpuri feminine superbe, de ce nu le-ai urma exemplul să faci și tu ceva în direcția aceasta? Cel mai greu e să te decizi, restul vine de la sine!

Sursa: acvaria.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *