Horoscop

Horoscop 23 mai 2018 / Vărsătorii au o povară pe suflet, iar Fecioarele primesc o noutate foarte bună

Berbec

Călătoriile nu sunt cea mai bună idee pentru azi, de aceea ar fi recomandabil să nu pleci azi la drum, deoarece surprizele cele mai neplăcute de la drum pot să apară. Ori primeşti veşti proaste de departe, ori deplasarea programată pentru azi e înţesată de piedici şi situaţii neprevăzute, încât aproape că ar fi mai bine pentru ţine dacă nu ai pleca nicăieri. Se poate ivi un aspect de ultima ora care să te oprească să mai ajungi la destinaţia propusă, dar se pare că e mai bine aşa.

Taur

Trebuie să alegi pe ce drum vrei să mergi în perioada următoare, dar nu eşti încă pregătit pentru a lua o decizie. Ai mai multe variante la dispoziţie, toate au ceva de oferit şi toate au un preţ de plătit, deopotrivă, tocmai de aceea nu ştii asupra căreia să te opreşti. Nu face alegerea la întâmplare, în funcţie de starea de moment, ci analizează atent ce ţi se potriveşte, pentru că alegerea, odată făcută, nu mai poate fi schimbată. Nu te grăbi la prima idee care îţi vine în minte, pentru că e posibil că cea de a două să fie mai inspirată.

Gemeni

Din dragoste pentru persoană iubita, eşti capabil de multe sacrificii, dar nu poţi să nu te gândeşti, măcar trecător, dacă şi el ar face la fel pentru ţine. Ai putea trece azi printr-o situaţie în care ai avea nevoie de mai multă toleranţă de la cel drag, dar acesta nu da dovadă că e dispus să renunţe la propriile principii doar pentru a-ţi face ţie pe plac, ci o ţine pe a lui cu încăpăţânare, încât tot tu, şi de dată această, trebuie să treci cu vederea.

Rac

Te afli într-un mediu rigid, condus de regulamente stricte şi de persoane bătrâne sau cel puţin învechite că mentalitate şi care nu pot fi de acord cu viziunea ta modernă asupra lucrurilor. Că să te adaptezi acestui mediu, va trebui să fii că ceilalţi deci, oricât de greu ţi-ar fi, potoleşte-ţi spiritul de aventură pentru a le face pe plac celor care deţin azi frâiele. Nu mai eşti tu cel curajos care merge pe cai nebătătorite, ci doar un pion pe o tablă de şah, care răspunde întocmai îndrumărilor date de alţii.

Leu

Nu ştii ce să faci în situaţia în care te afli: să-i pui punct definitiv şi să te apuci de altceva, sau doar s-o treci pe o linie moartă o vreme că să te mai ocupi altădată de ea? Decizia e dificilă, pentru că ştii că renunţarea ar însemna să nu te mai întorci niciodată acolo, or, mintea ta îţi transmite că s-ar putea să nu fie chiar un capitol încheiat complet, ci ar mai putea avea şi o urmare, cândva, în viitor N-ar fi rău să ţii cont de presimţirile tale – cum că ai mai putea relua vreodată acest capitol după ce va stă o vreme în stand-by – deci lasă loc de întoarcere: nu spune încă, de tot, adio!

Fecioara

Primeşti o veste cu tentă oficială pe care te poţi baza în proiectele tale profesionale de viitor. E că şi cum ai primi o certificare, o garanţie scrisă sau un document de necontestat ce va stă la temelia ascensiunii tale în carieră. Ştii mai bine spre ce te îndrepţi, eşti mult mai sigur pe scopul tău de acum înainte iar oamenii pe care îi întâlneşti în drumul tău spre succes te susţin şi îţi sunt de folos în atingerea scopurilor tale. Ai mereu ceva util de învăţat din contactul cu persoanele cu funcţii cheie la uşa cărora trebuie să baţi acum.

Balanţă

Prietenii îţi sunt alături şi te înconjoară cu sentimente sincere şi înălţătoare. Ei devin sursă ta de energie pozitivă, motivul fericirii tale de astăzi, pentru că ştii că nu eşti singur şi eşti susţinut necondiţionat de oameni care cred în ţine. Pe oriunde ai merge azi, eşti primit cu braţele deschise, cu bucurie sinceră, cu un zâmbet larg pe chip, semn că dai numai peste oameni care te îndrăgesc şi te apreciază! Schimbul de vorbe frumoase, de încurajări şi laude stă la baza unor relaţii excelente cu cei pe care ai curaj să-i numeşti cei mai buni prieteni. Nu ai parte de asemenea schimb de energii pozitive în fiecare zi: profită de atmosfera această amicală!

Scorpion

Veştile legate de viitorul profesional sună foarte serios, de aceea starea generală seamănă mai degrabă a deprimare şi a lipsa de curaj faţă de ce ar putea urmă. Nu găseşti parcă nici un sprijin care să te ajute să revii la normal. Există chiar şi riscul de a suferi o mare dezamăgire legată de un colaborator cu care ai avut relaţii bune înainte, auzi despre o schimbare majoră la serviciu sau un eşec de proporţii în plan profesional, deci ai grijă în ce te bagi!

Săgetător

Simţi nevoia să te apropii de reprezentanţii generaţiei total opuse ţie, pentru că de acolo primeşti energia şi informaţia necesară pentru continuarea anumitor proiecte. Dacă cel tânăr eşti tu, baţi la uşa unui părinte sau a unui frate mai mare pentru că te va sfătui din experienţă. Dacă eşti din generaţia mai matură, vei vedea mereu un tânăr sau un copil că-ţi da târcoale şi caută să absoarbă de la ţine cunoştinţele pe care le deţii. Există un bun schimb între cei tineri şi cei maturi.

Capricorn

Când primeşti de la cei din jur atâtea semne de apreciere la adresa ta, capeţi mai mult curaj de a duce mai departe ce ai început. Practic, primeşti exact energia şi motivaţia de a termină un proiect care a evoluat foarte bine iar de dragul celor care au arătat că au încredere în ţine, îţi aduni şi ultimele forţe pentru a pune punctul final. Ai cu ce te laudă, lasă modestia la o parte şi arată-le tuturor ce a ieşit din mâinile tale şi de ce ai fost capabil. Nu a fost un succes facil, ai muncit mult că să ajungi aici, iar rezultatul merită expus lumii. Vei primi felicitări: le meriţi!

Vărsător

Ai o povara pe suflet şi ţi-e greu să exprimi în cuvinte ce te doare, dorind să-ţi rezolvi pe cont propriu problema. Consideri că, dacă ai cere ajutorul, cei din jur mai mult te-ar încurcă pentru că ar începe să te judece şi să îţi dea lecţii pe care nu eşti sigur dacă le vei suportă uşor. Încearcă să te descurci singur, pe cât posibil, pentru că nu eşti în ce mai bună pasă emoţională pentru a ascultă predici venite de sus, de parcă cineva chiar ar avea dreptul să te sfătuiască pe acest ton.

Peşti

Dacă apare veste de călătorie, ţi-ai şi făcut bagajele, gata de drum, pentru că te cuprinde un dor de ducă ce nu te lasă în pace până în momentul plecării. Vrei să ajungi în locuri prin care nu ai mai fost, vrei aventuri interesante şi excursii palpitante, orice care să te scoată din mediul tău cotidian. Numai printr-o astfel de escapadă simţi că trăieşti cu adevărat, pentru că eşti obosit, stresat şi ai neapărat nevoie de o evadare. Profită de prima ocazie care te trimite departe de casă şi de locurile pe care le frecventezi de obicei, pentru că o schimbare de decor e vitală.

Horoscop 23 mai 2018 oferit de Acvaria. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *