Horoscop

Horoscop 26 aprilie 2016: Fecioara are nevoie de curaj să facă planuri pe termen lung

Berbec

Relaţia în care ai investit multă energie da semne de evoluţie excelenţă, ceea ce îţi inspiră încredere pe viitor. Priveşti la omul de lângă ţine cu admiraţie, semn că apreciezi tot ce face pentru ţine şi ceea ce înveţi permanent din interacţiunea cu el. eşti şi tu foarte devotat acestei relaţii, oferi la fel de mult pe cât primeşti, pentru că sunteţi pe aceeaşi lungime de undă. E un coechipier de nădejde, un prieten apropiat, un tovarăş de lucru echitabil, şi nu simţi nicio clipă că doar tu ai duce în spate tot greul, ci dimpotrivă: împărţiţi totul excelent!

Taur

Ai grijă cum te foloseşti azi de talentul tău de a manipula şi de a disimula adevărul, pentru că cineva e gata să ia măsuri dure dacă te prinde cu cioara vopsită. Te pricepi să învârti cuvintele în aşa fel încât să ascunzi realitatea în spatele lor, dar azi altul ştie să scoată la iveală acest adevăr şi ai putea avea de suferit. Evita să păcăleşti, să manipulezi, ba chiar să faci şi o banală glumă cu iz de farsă, pentru că există cineva mai presus de ţine care poate spune lucrurilor pe nume în defavoarea ta. Cu alte cuvinte: nu minţi!

Gemeni

O vorba aruncată în vânt într-un moment nepotrivit sau cu o ţintă greşită poate avea efecte dintre cele mai neplăcute. Poţi cauza cuiva o suferinţă sau poţi tăia tot elanul cu care ai pornit o acţiune nouă, pentru că nu ţi-ai luat toate măsurile de precauţie. Te-ai hazardat spre o zona riscantă şi deja încep să se vadă efectele alegerii greşite. Nu te aventură în direcţii periculoase fără să ştii ce te aşteaptă, pentru că impulsivitatea de moment, neatenţia şi neglijenţă, precum şi atracţia spre risc pot avea urmări greu de reparat. Nu încalcă regulile în glumă, pentru că tot tu vei plăti preţul acestui joc!

Rac

Fii foarte atent la persoană care încearcă azi să ţi se bage pe sub piele cu linguşeli, cu vorbe dulci, cu minciuni frumoase, pentru că urmăreşte să te inducă în eroare şi să se folosească de ţine. Intenţiile sale sunt clar negative, dar dacă nu rămâi realist şi nu observi la timp că ceea ce spune e praf în ochi, i-ai putea pică în plasa. Vrea să-ţi câştige încrederea şi prietenia că apoi să extragă de la ţine informaţia sau sprijinul de care se poate folosi în avantaj propriu.

Leu

Dragostea are nevoie şi de lucruri palpabile pe care să se bazeze, nu numai de emoţii aprinse şi de vorbe dulci. Partenerul aşteaptă de la ţine un gest concret prin care să înţeleagă mai bine ce intenţii ai de la relaţia voastră. Un angajament solid, un proiect comun care să consolideze relaţia sau o investiţie în care amândoi să implicaţi resurse mari de timp, de bani şi de energie sunt dovadă clară că amândoi sunteţi dispuşi să mergeţi mai departe cot la cot. Depăşiţi faza iubirii incipiente şi treceţi la o etapă superioară: clădiţi ceva împreună.

Fecioara

Este o zi prosperă, care îţi inspiră un puternic sentiment de siguranţă materială, de împlinire, de satisfacţie în carieră. Se pare că ţi-ai atins unele ţeluri care acum te încarcă de bucurie şi de un puternic sentiment de valoare personală. Eşti mândru de ţine, păstrează acest sentiment şi mergi mai departe, la etapă următoare a planurilor tale. Şi banii sunt pe un teren mult mai bun, pentru că ai putea încheia nişte afaceri profitabile sau ai putea intră în posesia unor sume de bani exact când ai mai mare nevoie de ei pentru unele investiţii majore. Ai curaj să faci planuri pe termen lung cu banii tăi, ori pentru a-i face să crească, ori pentru a le da plus valoare.

Balanţă

Nu reuşeşti să te integrezi în atmosfera veselă din jurul tău, de parcă nu ai avea chiar atât de multe motive de distracţie că ceilalţi. Fă un efort, de dragul lor, să nu discuţi azi de nimic grav, serios, supărător, pentru că cei din jurul tău chiar se simt bine şi te poţi molipsi de la ei. Apar veşti bune, iar un zâmbet, peste toate acestea, ar fi darul suprem. Dacă ai coborî un pic la nivelul celor mici, ai descoperi ce zi superbă este, fără să ţi-o tensionezi singur cu problemele adulţilor.

Scorpion

E o plăcere să-ţi revezi azi rudele mai în vârstă, de la care afli o mulţime de lucruri interesante. Părinţii au sfaturi bune de dat, deci nu-i ignoră şi nici nu consideră vorbele lor drept o cicăleala, pentru că va veni o zi când te vei folosi de cele auzite azi de la ei. Când vei fi părinte, vei transmite şi tu mai departe aceste învăţături că atare ţine-le bine minte şi transformă-le în principii sănătoase de viaţă. Prezenţa ta face bine celor dragi ţie, aflaţi deja la vârste onorabile, de aceea ar fi bine să le faci o vizită sau să le dai un semn de viaţă.

Săgetător

Îţi vine o idee nouă în minte încât începi să-ţi pierzi interesul pentru alte acţiuni înainte de a le termină. Ar fi bine să duci la capăt ce ai început, că să te poţi concentra mai apoi asupra noii direcţii, pentru că ai consumă prea multă energie pentru a face faţă pe două fronturi simultan. Totuşi, impulsiv din fire, eşti în stare să-i pui punct abrupt vechii preocupări, fără să te mai uiţi înapoi, şi să te implici în nouă activitate cu elan şi entuziasm. Prin gesturi atât de categorice, rişti să laşi unele lucruri neterminate în urmă ta.

Capricorn

A venit momentul unei decizii majore pe care o tot amâni de ceva vreme pentru că nu te simţeai pregătit să spui ultimul cuvânt. Ai mai meditat, te-ai gândit, ai adunat informaţii şi acum consideri că deţii toate detaliile necesare unei alegeri înţelepte. Nu vrei să fii influenţat de nimeni, dar oricât ai dori să iei singur decizia, nu poţi rămâne surd la influenţele din afară. Se vehiculează suficiente păreri contrarii în jurul tău, deci şi aici trebuie să depui un efort de atenţie: de a discerne corect între ce e bine şi ce e rău, de ce te poţi folosi în alegerea ta şi ce nu te ajută la nimic.

Vărsător

Te comporţi că un om matur, serios, bine organizat, pe care oricine se poate baza. Tot ce promiţi tu devine fapt imediat, pentru că nu stai pe gânduri, ci pui osul la treaba, fie că e în beneficiul personal, fie al altora. Ai ceva de oferit lumii, sfaturi bine documentate, o mâna concretă de ajutor, un obiect palpabil de care cineva se poate folosi cu succes, că atare contribuţia ta e mai mult decât teoretică. E una care se vede şi care poate stă la temelia multor reuşite de care tu sau alţii te vei bucură.

Peşti

Ai grijă cum te comporţi azi într-o împrejurare în care spiritul tău jucăuş nu are ce caută, altfel laşi o impresie greşită. Parcă te-ai prezenţa în faţă unui juriu care aşteaptă de la ţine idei inteligente, o comunicare eficientă şi raţională, o atitudine de om serios care ştie ce spune. Dacă începi să faci glume cu cine nu trebuie, rişti să-ţi strici imaginea care cere azi să iasă mai mult în evidenţă, deci ţine-ţi sub control dorinţa de distracţie. Nu e locul ei aici!

Sursa: Acvaria

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *