Horoscop

Horoscop 28 decembrie 2018. Astrele întrevăd noroc în afaceri şi surprize frumoase în dragoste

În această perioadă încep deja reducerile şi aveţi şansa să faceţi achiziţii la preţuri avantajoase.

Horoscop 28 decembrie 2018 Berbec
Berbecii își stabilesc în detaliu vacanța de Anul Nou. Trebuie să nu exagereze la cumpărături, iar asta le va fi greu de acceptat. Le place să nu aibă nici cea mai mică grijă atunci când primesc musafiri pe care să-i servească cu orice le poftește inima lor. Nu se prevăd alte presiuni sau drame pentru acești nativi. Veți avea șansa de a face mici surprize celor dragi.

Horoscop 28 decembrie 2018 Taur
Taurii vor fi copleșiți de tot felul de îngrijorări legate de un proiect pe care sunt nevoiți să îl finalizeze până la finele anului, deci în următoarele câteva zile. Dacă evită să intre în panică, vor găsi rezolvări pentru orice. Spre seară veți avea parte de o invitație surpriză, la care este recomandat să nu răspundeți cu un refuz.

Horoscop 28 decembrie 2018 Gemeni
Gemenii au ocazia de-a se reîntâlni cu persoane din trecut. Este posibil ca surpriza înainte de Anul Nou să fie apelul sau chiar vizita unui fost partener de relație. Revederea nu vă va da emoții copleșitoare, fiind vorba de cineva de care vă leagă amintiri plăcute. Este mai bine să vă abțineți de la achiziții majore și să evitați să faceți călătorii obositoare.

Horoscop 28 decembrie 2018 Rac
Racii se gândesc la carieră și cum să progreseze în Noul An. Banii nu sunt o problemă în această perioadă, însă își doresc cu ardoare să fie din ce în ce mai buni în ceea ce fac. Planurile devin realitate doar cu ore în plus de muncă. În viața personală, veți lua decizia dacă sentimentele față de persoana pe care o îndrăgiți sau cu care formați un cuplu au sau nu un viitor.

Horoscop 28 decembrie 2018 Leu
Leii vor atrage toate privirile chiar înainte de petrecerea de Anul Nou. Complimentele vin pe bandă rulantă, iar unii admiratori își vor încerca norocul de-a vă intra în grații. Atmosfera romantică a acestei zile vă va cuprinde. Există câteva momente care vă vor reține atenția. Luați-o ușor și continuați să faceți tot ce ați programat pentru ultima vineri a acestui an.

Horoscop 28 decembrie 2018 Fecioară
Fecioarele își fac ordine printre proiectele personale, ca să înceapă Anul Nou fără nimic lăsat neterminat. Veți face față în mod strălucit, ceea ce va contribui la bunăstarea voastră. Pe seară, este posibil un eveniment special în familie, care vă va aduce o veste grozavă și va însemna un nou început pentru voi.

Horoscop 28 decembrie 2018 Balanţă
Balanţele sunt astăzi în căutarea dragostei. Dacă aveţi deja un partener, atunci veţi petrece împreună clipe frumoase şi romantice. O cină la un restaurant cu specific, o plimbare într-un loc special pentru voi sau chiar o escapadă la munte, pot fi idei foarte bune pentru o zi reuşită în dragoste.

Horoscop 28 decembrie 2018 Scorpion
Scorpionii în această zi trebuie să fie optimişti şi să îşi plănuiască atent viitorul. Aveţi grijă ce vă doriţi pentru că se poate îndeplini. În rest, încercaţi să păstraţi linişiştea şi pacea în jurul vostru. Nu permiteți membrilor apropiați ai familiei să intre în conflict sau să nu se respecte reciproc.

Horoscop 28 decembrie 2018 Săgetător
Săgetătorul astăzi ar putea emrge la cumpărături. Există toate şansele să găsiţi reduceri şi veţi putea achiziona diferite produse la preţuri mult mai avantajoase, faţă de perioada de dinainte de Crăciun. Nu vă cheltuiţi toţi banii însă. S-ar putea ca la începutul noului an să aveţi nişte cheltuieli importante de făcut.

Horoscop 28 decembrie 2018 Capricon
Capricornii trebuie să fie sinceri cu ei şi mai ales cu cei din jur. Nu are rost să îi minţiţi pe cei dragi, atâta timp cât ei ştiu oricum totul despre voi. Există posibilitatea apariției unor subiecte sensibile într-un dialog cu colegii sau cu un partener de afaceri. Mai bine spuneţi adevărul, pentru a nu complica situaţia.

Horoscop 28 decembrie 2018 Vărsător
Vărsătorul se distrează astăzi ca şi când ar fi deja Revelionul. Chiar dacă, cel mai probabil va fi un eveniment corporatist şi sobru, veţi găsi sigur oportunitatea de a vă distra alături de colegii voştri. Nu exageraţi însă, pentru că s-ar putea să vă stricaţi iamginea şi nu uitaţi. Vor fi prezenţi şi şefii.

Horoscop 28 decembrie 2018 Pești
Peştii pot lua în considerare anumite sfaturi sau critice constructive din partea unor persoane apropiate. Poate caracterul sau comportamentul vostru are nevoie de mici modificări pentru o mai bună înţelegere cu cei din jur.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *