Horoscop

Horoscop 3 februarie 2019. Planuri de vacanţă şi un cadou mult dorit

Horoscop 3 februarie 2019 Berbec
Berbecii au parte de o zi liniştită, dar şi agitată în acelaşi timp. Mai exact, veţi fi nevoiţi să faceţi mai multe drumuri şi să participaţi la mai multe activităţi, dar nu vă va deranja acest lucru, ci din contră, vă va face plăcere. Astăzi, comportamentul frivol în comunicarea cu oamenii de sex opus nu este binevenit. Indicat ar fi să nu încercaţi să flirtaţi cu altcineva pe la spatele partenerului, altfel veţi avea parte de un conflict monstru.

Horoscop 3 februarie 2019 Taur
Taurul în această zi nu trebuie să-și dezvăluie gândurile și sentimentele. Protejaţi-vă împotriva cinismului, a neîncrederii sau a invidiei. În principal, nu veţi avea motive de supărare ori dezamăgire. Este recomandat să vă odihniți bine, să vă plimbați în aerul curat, să vă familiarizați cu noi capodopere ale cinematografului sau să vă recitiți lucrarea literară preferată.

Horoscop 3 februarie 2019 Gemeni
Gemenii vor fi mulțumiți de evenimentele acestei zile. Pot apărea multe momente plăcute, petrecute în compania celor dragi. Este posibil să existe o invitație la un eveniment. Dacă potențialul energetic nu este prea mare (starea de spirit poate duce la singurătate), este mai bine să refuzați. Nu are rost să vă forţaţi pentru a face anumite lucruri dacă voi nu vi le doriţi cu adevărat.

Horoscop 3 februarie 2019 Rac
Racii au ocazia de a-şi îndeplini un vis, dacă vor continua să fie la fel de muncitori şi perseverenţi. Succesul este cel mai probabil aproape. În tot ceea ce este legat de sfera financiară, trebuie păstrată prudența. Consumul brusc de resurse financiare nu este exclus din posibilități (de exemplu, tratamentul medical al unei rude mai în vârstă sau nevoile educaționale ale unui copil). Seara, poate fi nevoie de solitudine și tăcere. Încercați să înțelegeți propriile voastre gânduri.

Horoscop 3 februarie 2019 Leu
Leii vor petrece această zi în mod pozitiv. Probabil că un eveniment special va avea loc în viața personală, privind o relaţie de prietenie sau iubire. De exemplu, poate apărea cineva care nu a fost văzut de mult timp, sau o cunoştinţă vă vizitează şi este posibil să devină partenera sau partenerul dvs. Singurul lucru care nu trebuie uitat astăzi este sănătatea. Dacă vă simțiți rău, mergeţi la medic cât mai curând posibil.

Horoscop 3 februarie 2019 Fecioară
Fecioarele pe 3 februarie nu ar trebui să se grăbească cu gesturi extreme. O astfel de abordare nu contribuie la succesul afacerilor. Dacă există un obiectiv cu adevărat important, uitați de ceea ce are o importanță secundară. Dacă doriți, puteți petrece duminica beneficiind de o dispoziție excelentă. În cele mai multe cazuri, prietenii, familia sau persoanele cu care sunteți prietenos vă vor ajuta în mod activ planurile. Nu trebuie să refuzaţi cererile de ajutor.

Horoscop 3 februarie 2019 Balanţă
Unele Balanţe îşi vor petrece ziua în condiții neplăcute. Este posibil să fiți nevoiți să comunicați cu un membru al familiei, să efectuați o curățenie generală, să călătoriți pe distanțe lungi sau să vă petreceți timpul liber cu lucruri neplăcute. Compensarea pentru toate cele de mai sus poate fi o surpriză unică primită de la o persoană iubită. Ca o opțiune, emoții plăcute vor fi descoperite între membrii familiei.

Horoscop 3 februarie 2019 Scorpion
Scorpionii astăzi vor avea parte de o relaxare emoțională. Este foarte probabil ca problema care v-a supărat mult timp să fie eliminată. Încercați să nu stricați acest moment unic cu suspiciuni nefondate. Comunicați, zâmbiți și vă faceți noi prieteni. Încercaţi să limitaţi consumul de alcool, deoarece este posibil să fiţi nevoit să faceţi o deplasare cu maşina în cursul serii, la cererea unei persoane care are mare nevoie de dumneavoastră.

Horoscop 3 februarie 2019 Săgetător
O zi numai bună să previ conflictele cu cei apropiaţi. Iar după ce vor vedea capacităţile tale de pacificator, cei din familie îţi vor acorda mai multă autoritate. În restul duminicii vei avea mult timp liber ca să te ocupi de tine. Unele planuri pentru câteva noi achiziţii în garderobă, sau o reparaţie majoră a casei. Cea mai mare plăcere a zilei va fi jocul cu copiii.

Horoscop 3 februarie 2019 Capricorn
E timpul ca nativii să îşi analizeze cu atenţie starea de sănătate. Dacă simţi că ceva nu e în regulă, renunţă la efortul prelungit. E posibil să fi nevoit să anulezi evenimentul sau călătoria pe care le aveai planificate. Nu e o zi potrivită nici pentru riscuri financiare. Nu te baza pe promisiunea unei anumite persoane şi nici nu cumpăra produse second hand crezînd că e vorba de un chilipir.

Horoscop 3 februarie 2019 Vărsător
Ai putea avea un comportament foarte egoist astăzi. Încearcă să nu ofensezi cu asta oamenii cei mai apropiaţi, care simt imediat că nu le dai atenţie. Dacă simţi cu adevărat nevoia să ai timpul tău, fă asta cu tact. Mai ales că fantezia e la cote maximă şi îţi poate oferi zeci de idei strălucitoare. E momentul să începi să le pui în practică.

Horoscop 3 februarie 2019 Pești
O mulţime de nativi Peşti vor fi extrem de agitaţi în această duminică. O călătorie foarte probabilă îi va face să experimenteze o gamă contradictorie de emoţii. Ai grijă la oboseala acumulată în spatele volanului. Călătoria aceasta vă poate aduce cunoştinţe interesante şi utile. Dacă vrei, îţi poţi dedica ziua găsirii unor idei potrivite pentru o afacere de familie. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *