Actualitate

HOROSCOP 31 AUGUST 2017 / O zodie se bucură de succes

Berbec

Se întrevede o zi favorabilă din mai multe puncte de vedere. În plan financiar, aveți posibilitatea să deblocați o situație care v-a afectat în ultima vreme. S-ar putea să aveți tendința de a vă susține punctul de vedere cu obstinație, riscând să îi îndepărtați pe cei din jur. După-amiază este posibil să aflați că va trebui să faceți o călătorie în interes profesional sau de afaceri.

Taur

Se pare că sunteți într-o formă intelectuală deosebită și aveți un spirit de inițiativă cu care reușiți să vă impresionați colegii de muncă sau partenerii de afaceri. Aveți șanse de succes pe toate planurile și puteți obține beneficii materiale substanțiale. Pentru a profita la maximum de contextul astral favorabil al zilei de azi, vă sfătuim să vă planificați foarte bine timpul. Ar fi bine să țineți cont și de opiniile partenerului de viață.

Gemeni

Este posibil să aibă loc schimbări importante pe plan profesional și în relațiile sociale. La locul de muncă sau în afaceri, reușiți să găsiți soluții originale, apreciate de colegi sau de parteneri. După-amiază s-ar putea să participați la o întrunire cu persoane apropiate. Astrologii vă sfătuiesc să fiți cumpătat, ca să nu aveți probleme cu sănătatea. Ar fi bine să acordați mai multă atenție partenerului de viață.

Rac

În prima parte a zilei este posibil să constatați că o afacere în care nu v-ați pus prea mari speranțe începe să producă beneficii. Dacă vi se propune o colaborare sau o asociere într-o afacere nouă, vă sfătuim să fiți prudent. S-ar putea să fie nevoie să investiți mult timp și efort, cu riscul să îi neglijați pe cei dragi.

Leu

Este posibil să vi se propună un loc de muncă sau oportunitatea de a vă asocia într-o afacere. Vă sfătuim să nu luați o hotărâre definitivă fără să analizați în detaliu toate avantajele și dezavantajele. Ar fi bine să cereți sfatul unei persoane cu mai multă experiență în domeniu. După-amiază intuiția vă poate ajută să luați o decizie inspirată pentru cămin.

Fecioară

La locul de muncă sau în afaceri, ideile dumneavoastră sunt apreciate și vă pot atrage aprecierile unor persoane cu autoritate. Este o zi bună pentru consolidarea relațiilor personale și aveți posibilitatea să vă faceți noi prieteni. Astrologii vă recomandă să țineți cont și de părerile celor din jur, pentru că vă pot fi foarte utile.

Balanță

În prima parte a zilei este posibil să vă modificați programul din cauza unui eveniment neprevăzut în legătură cu locuința sau cu un membru al familiei. S-ar putea să fiți nevoit să faceți cheltuieli neplanificate. Puteți să contați pe sprijinul familiei. Pentru a face față tuturor problemelor de azi, vă sfătuim să nu vă grăbiți, fiindcă există riscul să faceți greșeli de neatenție.

Scorpion

Se întrevede o zi foarte bună în plan profesional sau în afaceri. Este posibil să aveți o realizare importantă, pentru care veți fi recompensat. Dacă vi se propune o colaborare, vă recomandăm să nu vî grăbiți să refuzați. Sunt șanse să vă îmbunătățiți sensibil situația materială. Este indicat să vă abțineți de la orice fel de speculații.

Săgetător

Înainte de amiază este posibil să survină evenimente neașteptate, care vă dau peste cap planurile pentru azi. Nu este exclus să aveți o discuție aprinsă cu un coleg de muncă sau un partener de afaceri care încearcă să vă facă răspunzător pentru greșelile sale. În partea a doua a zilei, o persoană cu experiență v-ar putea dezvălui o informație utilă pentru activitatea profesională sau pentru afaceri.

Capricorn

În prima parte a zilei este posibil să aveți o reușită deosebită în plan profesional sau în afaceri, care vă sporește optimismul și vă încurajează să perseverați. Colaborarea cu o persoană apropiată vă poate ajută să vă sporiți veniturile. Relațiile cu persoană iubită ar trebui să fie foarte bune. Evitați discuțiile în contradictoriu cu membrii mai tineri ai familiei!

Vărsător

Ziua de azi ar putea marca începutul unei perioade benefice, în care multe dintre problemele și dificultățile din ultima vreme își găsesc rezolvarea. În plan profesional și în societate aveți șanse mari de succes, mai ales datorită capacității de comunicare și formei intelectuale deosebite din această perioadă. Puteți să vă bazați pe intuiție, mai ales în a doua parte a zilei, când este posibil să aveți de luat o decizie importantă în ceea ce privește relațiile sentimentale.

Pești

Puteți avea realizări importante în plan social și din punct de vedere financiar. Vă sfătuim să profitați de șansele care vi se oferă, dar să aveți grijă să nu forțați norocul. După-amiază s-ar putea să faceți o călătorie neprevăzută, în care puteți obține câștiguri importante. Aveți mare grijă de acte!

Sursă: eastrolog.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *