Actualitate

Horoscop 4-9 noiembrie 2017: Se anunţă zile bune pentru multe zodii. Cine are cumpene

Berbec

Să treacă la materializarea unor proiecte uitate. Ceea ce n-au reuşit să rezolve în câteva săptămâni vor face în câteva ore. Centrul de greutate se mută pe segmentul profesional, reuşita unor negocieri le reaşează la masa tratativelor dacă au funcții de răspundere. Le-aş sugera să facă o serie de controale medicale, pentru liniștea lor.

Taur

Comunicarea se îmbunătăţeşte. Apar posibile contracte, discuţii, interviuri pentru un loc de muncă pentru cele care nu au. Este o perioadă bună. Vorbim de un soi de eliberare interioară, ceva apăsător care le-a chinuit mai bine de un an şi jumătate încoace şi care se dovedeşte a fi, de fapt, nemulţumirea lor legată de cercul de prieteni. Iau o decizie legată de studii.

Gemeni

Spontaneitatea şi comunicarea le transformă în staruri, dar să fie atente, căci accesele de vedetism nu le fac bine. Calme şi ponderate, ele pot găsi răspunsuri acolo unde nimeni nu se gândeşte să le caute. Cele care își doresc un loc de muncă discută şi semnează, ceea ce nu este rău deloc.

Rac

Să fie atente la o mică dispută la serviciu, nu de alta, dar se trezesc în mijlocul unui scandal creat artificial. Să nu dea curs provocărilor, să ia lucrurile cum sunt şi să-i lase pe alţii să-şi bată capul cu probleme care nici măcar nu le aparţin. Cele care au de susţinut un examen să-şi stăpânească emoţiile, căci astrele sunt de partea lor.

Leu
Au dispoziţii schimbătoare, acum râd, acum plâng, acum tună şi fulgeră, de nu mai ştie omul cum să le ia. Astrele lovesc în sistemul de relaţii și sănătate. Ameninţarea pierderii locului de muncă este încă iminentă, aşa că, dacă pot, să-și ia un concediu, care să le ţină departe de conflicte. Evitând certurile de la serviciu, rămân cele domestice, şi iar nu e bine.

Fecioară
Alături de colegi par să uite de problemele de acasă şi ar putea avea surpriza să li se propună un nou job sau o mutare temporară într-o altă localitate, unde să pună pe picioare o mică afacere. Pentru alte doamne poate fi vorba de o reorientare profesională pe care ar trebui să o ia în calcul, o schimbare a structurii unui proiect.

Balanță
Doamnele sunt obligate să găsească soluţii salvatoare. Dacă au păţit ceva, undeva, în trecutul lor, durerea a fost atât de mare încât s-a creat un tipar subconștient şi acţionează în consecinţă. Totuşi, au energia care le ajută să depăşească momentele de tensiune.

Scorpion
Cele care lucrează în sectorul legislativ sau juridic vor repurta o victorie uimitoare, dar să nu uite că o victorie nu înseamnă că au câştigat şi războiul. Este foarte bine susţinut segmentul comunicării în special pentru cele tinere. Este posibil să intre în posesia unor bani pe care îi aşteaptă de ceva vreme. Dacă au de dat un examen, vor avea parte de reușită.

Săgetător
O supraestimare a ceea ce fac le poate aduce în postura de perdante, deoarece cineva care este de mult timp cu ochii pe ele le va sufla de sub nas un post. Saturn arată că au duşmani vechi. Vor lua o hotărâre care vizează copiii și aspectul financiar. La locul de muncă, trebuie să se elibereze de ceea ce este vechi. Situaţiile conflictuale se cer rezolvate.

Capricorn
Pot intra în discuţii pe care să nu le priceapă sau al căror mesaj să fie distorsionat. Din fericire, nu este afectat segmentul financiar. Să fie atente, căci sunt oportunităţi care le pot scăpa printre degete. Prin urmare, să analizeze, să caute, să compare şi să sintetizeze probabilităţile, pentru că de acolo ar putea sări iepurele.

Vărsător
Vor susţine proiecte aparent irealizabile. Viziunea progresistă le poate aduce notorietate şi încă o dată, dacă mai era nevoie, recunoaşterea acestor talente. Primesc o veste care vizează obţinerea unui act de proprietate sau rezolvarea actelor în ceea ce priveşte o tranzacţie imobiliară ori a unui teren. De asemenea, se pot bucura de aprecierea prietenilor.

Pești
Este posibil ca unele doamne să afle că soţii lor au trecut şi prin iatacul unor prietene. Când este vorba de iubit, au o strategie: recurg la şantajul emoţional. Cele care îşi caută un loc de muncă vor avea ocazia să-l găsească, iar tinerele care au aplicat la colegii şi universităţi din străinătate vor primi veşti favorabile. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *