Horoscop

Horoscop 4 ianuarie

Ai noroc: cineva mai optimist sau mai puternic decât ţine apare în calea ta şi reuşeşte să te molipsească şi pe ţine de bună dispoziţie, la timp pentru a duce la capăt o acţiune faţă de care aveai iniţial unele motive de îndoială. Recăpăta-ţi gândirea pozitivă, face minuni!

Taur

Un mare noroc apare în calea ta prin intermediul unei informaţii salvatoare. Nu numai că îţi rezolva că prin farmec una din marile tale probleme actuale, dar deschide o perspectiva complet nouă asupra viitorului unor acţiuni care te preocupă. Porneşte pe calea cea nouă fără teamă, optimist şi încrezător în reuşită, pentru că totul va fi ocrotit de undeva de sus de o stea norocoasă ce te va duce repede spre un succes de toată frumuseţea. Dacă îţi era teamă să dai startul unui sens mai îndrăzneţ, fă-o acum! Momentul e favorabil noilor începuturi.

Gemeni

Fă un efort să te rupi de trecut! Duci după ţine un bagaj mult prea greu de amintiri, dezamăgiri, emoţii şi gânduri care nu-şi mai au rostul demult, dar parcă ţi-e frică şi să le laşi. Azi ai putea să ajungi la concluzia că cele mai bune soluţii pentru a te bucură de viaţă e să uiţi, să ştergi cu buretele, să închizi acel capitol care te macină încă, şi depinde numai de ţine să faci asta cât mai curând. Poţi, pentru că ţi se oferă ceva în compensaţie. Dacă trecutul doare, viitorul arată bine, deci ai la ce te gândi. Concentrează-te pe ceva drag inimii tale, pentru că numai aşa te vei elibera de ceea ce nu-ţi place. Scoate ceva vechi din viaţă ta înlocuind cu altceva mai frumos şi chiar ai cu ce!

Rac

Nu eşti în apele tale, se vede că te macină o problema, dar pe care preferi să o ţii, deocamdată, doar pentru ţine. Ţi-e teamă că o eventuală destăinuire ar spune despre ţine mai mult decât ai dori, şi anume că ai şi tu slăbiciunile tale, că ai şi tu punctele tale nevralgice de care alţii se pot folosi. Taci şi rezolva-ţi problema de unul singur, pentru că nu ai în jur persoanele potrivite pentru a te readuce pe linia de plutire. Dimpotrivă: dacă te uiţi un pic în preajma ta, găseşti oameni şi mai trişti, şi mai împovăraţi de griji, şi împreună aţi formă un cor al plângerii.

Leu

Uneori e bine să te retragi din lumina reflectoarelor şi să-ţi oferi o clipă de meditaţie smerită, în care să te apleci asupra nevoilor tale cele mai ascunse. Vei descoperi că ai scăpat din vedere câteva puncte nevralgice pe care le-ai tot ascuns sub preş, dar, mai devreme sau mai târziu, ele trebuiau să iasă la lumina. Ascultă-ţi vocea interioară care are ceva să-ţi transmită! Opreşte-te un pic din iureşul cotidian şi adu-ţi aminte de suferinţele tale interioare, de rănile rămase deschise în inima ta, pentru că ai nevoie de această întoarcere spre sinele tău cel mai profund. Dându-i puţină atenţie, te vei elibera de o povara pe care o tot cari cu ţine de atâta timp.

Fecioara

Te simţi bine în grupul din care faci parte, pentru că ai alături oameni care te simpatizează, care te privesc cu multă căldură şi, atenţia lor te încânta. Te simţi că într-o mare familie iar prezenţa lor îţi face bine, te încurajează, te încarcă de energie pozitivă. E o plăcere să numeri câţi oameni se adună azi în preajma ta, fie că eşti doar un membru al unui colectiv care pune umărul la o mare reuşită, fie că eşti în centrul atenţiei şi primeşti îmbărbătările şi felicitările celor care te privesc cu admiraţie. E o plăcere să socializezi, pentru că lumea te priveşte cu ochi buni şi sinceri.

Balanţă

Priveşte la cel matur de lângă ţine cu încredere şi respect, pentru că ajutorul sau se va dovedi a fi esenţial pentru problema în care eşti implicat. Ascultă-i îndrumările, pentru că ştie ce spune, are mai multă experienţă de viaţă şi se arată dispus să te ghideze spre o ieşire din impas. Recunoaşte că nu le ştii tu chiar pe toate ci mergi la o perpetuă şcoală a vieţii la care primeşti noi şi noi învăţături folositoare. Persoană cu care ai şansă să discuţi îţi este superioară din multe puncte de vedere, a trecut prin mai multe situaţii că cele în care eşti tu acum implicat şi de fiecare dată a găsit soluţii inteligente. Cere-i, apoi supune-te instrucţiunilor sale, pentru că ai de câştigat!

Scorpion

Relaţia la care îţi aduci contribuţia clipă de clipă evoluează într-un sens promiţător, dar nu trebuie să scazi vreodată ritmul! Continuă să investeşti încredere, gânduri bune, gesturi frumoase, cuvinte potrivite, pentru că totul este un proces de lungă durata în care nu ai voie să oboseşti. Fiecare nouă investiţie făcută în această relaţie contribuie la nivelul spre care te îndrepţi, şi într-o zi ai să culegi şi roadele acestor eforturi. Nu te opri, nu te culcă pe laurii victoriei, dacă ai atins un nivel bun, ci continuă să dăruieşti, să te dedici cu devotament acestei relaţii care merge din ce în ce mai bine. Dar se poate şi mai bine!

Săgetător

Nu ajunge doar să visezi cu ochii deschişi, ci fii foarte atent la tot ce vine către ţine azi, deoarece apar soluţii sau instrumente palpabile de a-ţi împlini visele frumoase. Practic, găseşti oamenii potriviţi care pot contribui la atingerea unui scop, sau descoperi informaţia de care aveai nevoie pentru a începe să clădeşti ceea ce doar visai, deci vei combină perfect ce-ţi transmite sufletul prin dorinţe şi ce găseşti material în jurul tău că visul respectiv să capete formă. Ai motive de bucurie să descoperi că tot ce ai făcut până aici a ajuns la un nivel care poate fi atins, văzut, cântărit, arătat, semn că n-ai visat în zadar, ci ai şi construit ceva!

Capricorn

Găseşti de fiecare dată exact resursele de care ai nevoie pentru a rezolva sarcinile acestei zile. Eşti în totalitate pregătit şi potrivit pentru tot ce ai de făcut astăzi, deci nu-ţi mai caută atâtea defecte şi nici nu te teme să încerci. Nu trebuie să aştepţi miracole de la alţii, pentru că rezolvarea tuturor problemelor stă în mâinile tale şi în propriile idei. Ajunge doar să te concentrezi un pic, să te înarmezi cu răbdare şi să porneşti la drum, conştient că rezultatele nu vor apărea repede. E cale lungă până la primele semne de reuşită, deci urmează, lent şi calm, paşii fireşti până la finish.

Vărsător

Agitaţia zilei are două tăişuri: ori te irită şi reacţionezi agresiv în cele mai nepotrivite momente, ori te susţine pentru a te apucă de o activitate pe care o priveai cu puţină teamă. Ai chef de acţiune, de ceva nou, ceea ce e o raritate la ţine, că atare profită de acest avant care te cuprinde şi canalizează-l într-o direcţie constructivă, care să nu dea nimic peste cap din tot ce ai ridicat până acum. O modificare de sens nu este imposibilă, deci nu te cramponă de lucrurile cu care eşti obişnuit, pentru că azi este favorizată iniţiativa îndrăzneaţă spre cai nebătute.

Peşti

Este o zi dedicată lucrurilor frumoase, luminoase, iar iubirea pare a fi principala ta preocupare, pentru că gesturile de afecţiune dintre ţine şi persoană iubita sunt la cote maxime. Te vei trezi de multe ori zâmbind sau râzând datorită celui drag de lângă ţine, şi oferi şi tu înapoi aceleaşi semne de afecţiune intensă. Dacă abia azi întâlneşti pe cineva nou, vei simţi că-ţi bate inima incredibil de tare, având curajul să spui că e cea mai mare iubire! Profită de auspiciile norocoase pentru a trăi momente de vârf în plan sentimental, cum ar fi o declaraţie de dragoste, o cerere în căsătorie sau… deja nuntă! 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *