Actualitate

Horoscop 5 ianuarie 2018: O zi minunată pentru aceste trei zodii. Atenţie însă la următoarele aspecte

Puteți să va gândiți serios la planuri de viitor în ceea ce privește viață sentimentală, pentru că sunt șanse mari să se realizeze.

Berbec

În prima parte a zilei s-ar putea să faceți cunoștință cu o persoană deosebită, care va atrage din primul moment. Va sfătuim să fiți prudent și modest.

La locul de muncă sau în afaceri este recomandat să fiți foarte atent și să nu va asumați niciun risc.

Puteți să va bazați pe intuiție.

Taur

Se pare că va simțiți în formă intelectuală excelență, aveți idei ingenioase și sunteți dispus să îi ajutăți pe colegii de muncă sau pe partenerii de afaceri.

Relațiile cu cei apropiați ar trebui să fie foarte bune. Spre seară s-ar putea să fiți într-o dispoziție romantică și nu este exclus să faceți un cadou persoanei iubite.

Gemeni

Aveți posibilitatea să cumpărați un obiect de valoare pentru casă, pe care familia îl dorește de mult timp. Ar fi bine să va sfătuiți cu partenerul de viață înainte de a lua o decizie.

În a două parte a zilei s-ar putea să fiți nevoit să va schimbați programul din cauza unor probleme profesionale. Nu se întrevede nimic grav, dar este posibil să ajungeți mai târziu acasă și să amânați o întâlnire cu persoane apropiate.

Rac

Cei din jur va apreciază pentru atitudinea deschisă și cooperantă. Relațiile cu partenerul de viață au o evoluție foarte bună.

La locul de muncă sau în afaceri sunt șanse să va faceți remarcat prin sfaturile ingenioase pe care le oferiți colegilor sau partenerilor.

Leu

Se anunță o zi deosebit de favorabilă, cel puțîn pe plan sentimental.

Cu ocazia unei întâlniri de grup, s-ar putea să faceți cunoștință cu o persoană deosebită. Atracția pare să fie reciprocă și nu este exclus să ajungeți la o prietenie durabilă.

Va sfătuim să nu luați în serios afirmațiile unei persoane apropiate, care s-ar putea să va invidieze.

Fecioară

Contextul astral favorabil al zilei de azi va poate ajută să faceți un pas important în viață.

Va sfătuim să ascultați sfaturile persoanelor apropiate și să luați deciizile care se potrivesc cel mai bine cu obiectivele dumneavoastră pe termen lung.

Atenție la tendința de a neglija activitatea profesională sau afacerile!

Balanță

În prima parte a zilei s-ar putea să fiți dezamăgit din cauza unei pierderi bănești și să va izolați de colegii de muncă sau de partenerii de afaceri.

Situația nu este atât de rea cum o vedeți, iar perspectivele sunt încurajatoare.

După-amiază o persoană apropiată v-ar putea face o surpriză plăcută.

Scorpion

S-ar putea că o nereușită în plan profesional să va ambiționeze și să va îndemne să va asumați mai multe riscuri. Va sfătuim să nu va lăsăți descurajat și să rămâneți prudent. Ziua de azi ar putea fi mai dificilă, dar este o situație trecătoare.

Va recomandăm să acordați mai multă atenție relației cu persoană iubita. Aveți ocazia să petreceți o seară romantică împreună.

Săgetător

În plan sentimental este posibil să aibă loc schimbări benefice neașteptate.

În societate aveți o vervă deosebită și puteți să va faceți cu ușurință prieteni noi. Nu este exclus să stabiliți o nouă relație care să devină în scurt timp foarte importantă pentru dumneavoastră.

Va sfătuim să nu neglijați problemele profesionale.

Capricorn

În prima parte a zilei este posibil să va întâlniți cu o persoană cu care nu v-ați văzut de mult timp.

Relațiile cu prietenii și cu rudele ar trebui să fie foarte bune.

Este un moment propice pentru a rezolva anumite probleme de familie pe care le-ați tot amânat. Va sfătuim să țineți cont de intuiție, dar sfaturile unei femei mai în vârstă s-ar putea dovedi foarte utile.

Vărsător

Dacă aveți ocazia să plecați într-o călătorie împreună cu persoană iubita, ar fi bine să nu stați pe gânduri, pentru că o mică escapadă poate aduce un suflu nou relației.

Va sfătuim să nu luați decizii importante în plan profesional. Astăzi există riscul să va înșelați sau să fiți dezinformat de către un coleg de muncă sau un partener de afaceri.

Ar fi bine să evitați discuțiile în contradictoriu cu o femeie.

Peșți

Este o zi favorabilă deciziilor importante. Puteți să va faceți planuri pe termen lung în ceea ce privește relațiile sentimentale.

Va recomandăm să amânați activitățile importante la locul de muncă sau în afaceri, pentru că azi flerul nu va ajută prea mult.

Este posibil să va întâlniți cu un prieten vechi și să reinnodati relația.

Sursă: eastrolog.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *