Horoscop

HOROSCOP 6 NOIEMBRIE 2015

Ba mai mult, ai să vezi că nervii acestora sunt exact motorul tău principal de energie: pentru a le arată lor că eşti capabil de ceea ce ei pun sub semnul întrebării, devii mult mai concentrat pe scopul tău cel mare. Te ambiţionezi şi vezi că ceea ce ar fi sunat că un motiv de nemulţumire (nervi, agresivitate, comentarii acide) se dovedesc a fi de fapt motivaţia perfectă pentru a merge mai departe. Nu te supără pe cei care te judecă, ci dimpotrivă: preia de la ei ceea ce te stimulează să devii mai bun!

Decât să stai şi să-ţi faci atâtea procese de conştiinţa că nu ştii cum să ieşi dintr-un impas, mai bine te-ai elibera de griji şi temeri şi ţi-ai pune imaginaţia bogată la treaba. Eşti plin de idei excelente, numai gândirea negativă te blochează să te manifeşti în voie, că atare e nevoie de un efort de voinţă din partea ta că să te rupi de starea sumbră în care ai alunecat. Nu te mai plânge, nu te mai teme de orice, nu mai vedea în jur doar riscuri şi pericole, ci lasă-ţi mintea să inventeze liberă, pentru că propria ta creativitate va găsi azi cele mai interesante soluţii. Ştii ce ai de făcut, doar că preferi să spui prea repede: nu pot.

Gemeni

Tu eşti o săgeata care, dacă e lansată din arcul potrivit şi cu viteză adecvată, ajunge la rezultate demne de toată laudă. Că atare alege-ţi ţintă pentru ceea ce ştii tu să faci cel mai bine şi da-i drumul! Cel mai greu este, deci, să găseşti scopul cel mai înalt spre care să te lansezi, dar o persoană complexă că ţine poate face orice, dacă îşi propune. Descoperă-ţi visele cele mai înalte, dorinţele care, pentru mulţi, par imposibile, vizualizează-le că şi cum ai fi deja acolo, bucurându-te de gustul lor. Fii pregătit pentru nouă aventură şi da-i startul cât mai repede, pentru că eşti mult mai motivat la început. Entuziasmul startului are cel mai bun efect asupra ta.

Rac

Nu ai spor la nimic azi, dar nu pentru că ai fi tu vinovat de ceva, ci pentru că ai în preajma persoane nepotrivite pentru ceea ce ţi-ai propus să faci. Companionii tăi sunt pesimişti, negativisti, neputincioşi, fricoşi şi evident că te influenţează şi pe ţine. Dacă ţii cont doar de ceea ce îţi spun ei, toate ţi se par imposibile, de aceea primul pas, pentru a avea o zi de succes, e să faci abstracţie de acest anturaj sau să pleci de aici de urgenţă. Cu asemenea tovarăşi, nu vei observă nici un progres, pentru că ei te trag în jos după ei. Eliberează-te de povara lor!

Leu

Uneori, îţi ascunzi marile vise că nu cumva, eliberate spre univers, ele să nu mai prindă contur. Te înşeli, exact asta trebuie să faci, să verbalizezi, să spui clar şi răspicat ce anume doreşti, nu doar să ţii dorinţele tale ferecate în suflet. Da-le voie să se manifeste printr-o atitudine optimistă, exprimă în cuvinte ce vrei să primeşti, lasă vocea aceea interioară care vorbeşte timid să strige şi în exterior ce vrei, pentru că numai aşa vei fi auzit. Găseşte o cale pentru a-ţi exprimă dorinţele într-o formă mai sonoră, publică, scrie-le, rosteşte-le tare, fă ceva prin care ceea ce auzi în interior să se audă şi în afară.

Fecioara

Dacă te izolezi singur şi stai departe de lume cu gândul că nimeni nu te place, e numai alegerea ta, dar dacă ai fi mai atent, ai observă că nimeni nu doreşte asta de la ţine. Te afli într-un mediu în care nimeni nu poartă de grijă celuilalt, că atare nimeni n-are absolut nimic nici cu ţine, aşa că de ce te retragi în carapacea ta, asumându-ţi vini sau defecte care nu te caracterizează? E un fel de timiditate care te încearcă în preajma unor oameni pe care nu prea ştii cum să-i abordezi, deşi de obicei, tu nu ai asemenea probleme de adaptare, dar azi nu prea găseşti subiecte de discuţie pentru a te integra mai uşor. Lasă platoşa această de protecţie la o parte şi apropie-te de ei, pentru că vei vedea cât de multe aveţi, de fapt, în comun. Integrează-te!

Balanţă

Lumea largă este locul tuturor posibilităţilor, că atare ieşi afară, mergi în spaţii cât mai pestriţe şi mai aglomerate, pentru că de acolo pot apărea azi cele mai interesante veşti. Dai dovadă de o dorinţa cu totul aparte de a socializa, de a colabora, de a te alătură unor grupuri cât mai mari de persoane, acceptând că oamenii sunt diferiţi, dar chiar şi atât de diferiţi cum sunt, pot coopera de minune dacă au un scop comun. Te alături deci de un astfel de grup în care joci şi tu un rol important. Nu eşti doar un pion pe masă de şah, nu eşti figurant în această aglomeraţie, ci un membru de baza; fiecare va apreciaţi unii pe alţii, pentru că fiecare are funcţia să bine stabilită şi aveţi nevoie unii de alţii!

Stai şi cântăreşti o situaţie cu mai multe direcţii de interpretare, dar nu te grăbeşti să extragi concluzia. Aştepţi să apară toate detaliile necesare pentru a înţelege exact situaţia, deci tergiversează şi tu cumva lucrurile până când eşti convins că ai aflat toate aspectele, şi pro, şi contra. Decizia pe care o vei lua la final va fi în totală cunoştinţă de cauza, după ce ai analizat situaţia pe toate fetele. Ai încredere în raţionamentele tale, în modul în care analizezi situaţia, pentru că vei înţelege exact cum stau lucrurile pentru a-ţi spune ultimul cuvânt cu luciditate şi maturitate. Nu te juca, nu te grăbi, nu glumi cu deciziile tale!

Săgetător

Ar fi trebuit să pleci azi la drum, dar eşti nevoit să renunţi în ultima clipă, ori pentru că apare altceva mai important de făcut, ori pentru că acea călătorie nu-şi mai are rostul. Dacă nu este obligatoriu să pleci acum la drum, ci poţi rezolva problema cu un simplu telefon, ar fi bine să faci acel lucru, pentru că ar fi alte lucruri mult mai interesante de făcut în acelaşi timp. Ceva nu va ieşi conform planurilor pe parcursul călătoriei, şi te întorci acasă cu sentimentul că ai pierdut inutil ziua la drumuri. Amână eventualele deplasări, dacă nu sunt tocmai urgenţe! Mai pot aştepta…

Capricorn

E o zi foarte contradictorie, pentru că ai parte şi de soare şi de nori pe parcursul aceleiaşi zile. Sunt momente când te bucuri din tot sufletul că lucrurile merg bine, eşti vesel şi optimist, că mai apoi, brusc, să întâlneşti o persoană care trece prin momente dificile şi, din cauza să, aluneci pe pantă pesimismului. Fă un efort să te menţii sus, în zona optimistă, căci, dacă reuşeşti să-ţi păstrezi acest tonus pozitiv, vei trage şi pe alţii la lumina, cumva. Zâmbeşte, razi, spune o glumă, speră, şi trage-l şi pe cel de lângă ţine în sus, după ţine!

Vărsător

Te simţi exclus dintr-un colectiv din cauza unui criteriu pe care, momentan, nu-l poţi onora. Nu ai vârstă potrivită, nu ai experienţă care se cere, nu ai banii necesari în această situaţie, dar nu trebuie să te simţi dat la o parte, pentru că tu eşti încă pe drumul care duce spre acel nivel la care vei fi invitat să te alături şi tu. Eşti deci încă pe parcurs, nu ai ajuns la punctul de maxim când vei fi că şi ceilalţi, că atare nu lua această aparenţă amânare sau marginalizare prea în personal, pentru că nu acesta e motivul. Ceilalţi aşteaptă că tu să evoluezi, să acumulezi, să creşti, după care vei fi şi tu unul de-al lor!

Peşti

Eliberează-te de acele amintiri pe care le tot cari după ţine fără rost. Revino cu picioarele pe pământ, concentrat la ce se petrece acum în jurul tău. Energia pozitivă ţi-o extragi din prezent, nu din trecut, că atare nu te mai întoarce iar şi iar în vremuri care s-au dus de mult. Ţi-ai învăţat lecţiile de atunci, şi se petrec lucruri mult mai interesante chiar acum în viaţă ta care merită mai multă atenţie. Singurul lucru bun pe care îl poate oferi trecutul, în acest moment, e că, după luni de aşteptare, când credeai că nimic nu se mai poate schimbă în bine, finalmente poţi răsuflă şi tu uşurat că ce a fost s-a terminat. Prezentul contează!

sursa. teotrandafir.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *