Actualitate

Horoscop 6 octombrie. Zodia care atrage BANII ca un magnet. În schimb, piedici la tot pasul

BERBEC

O întâlnire importantă va poate oferi ocazia unui nou început. Sunteţi deschişi spre tot ce e nou. Seară va prinde în compania persoanei iubite.

TAUR

Participaţi la un eveniment unde trebuie să dovediţi că aveţi bun gust şi rafinament. O să primiţi o mulţime de complimente din partea oamenilor din jurul vostru.

GEMENI

Sunteţi mult mai relaxaţi şi calmi, semn că lucrurile în relaţie au început să se îmbunătăţească. Şi la birou o să se observe schimbarea de atitudine.

RAC

Iubirea capătă un aspect foarte important pentru voi astăzi. Nu va limitaţi doar la cuvinte. Faptele sunt destul de importante şi pot demonstra că sunteţi cu adevărat implicaţi în relaţie, scrie bucurestifm.ro.

LEU

Este o zi în care răbdarea voastră va fi pusă la încercare. Nu luaţi decizii în grabă, abordaţi totul cu răbdare şi calm şi lucrurile se vor rezolva de la sine.

FECIOARA

Pentru voi este o zi în care ieşiţi din tipare, indiferent prin ce metodă: prin îmbrăcăminte, prin comportament, prin idei mai neobişnuite. Un stil nonconformist va ajută să câştigaţi încredere în voi.

BALANŢă

Aveţi nevoie să va relaxaţi mai mult, aşa că în weekend-ul ce se apropie ar trebui să va eliberaţi programul şi să va odihniţi.

SCORPION

Se întâmplă ceva ce scoate din voi cele mai frumoase sentimente. Nici vouă nu va vine să credeţi cum va comportaţi.

SĂGETĂTOR

Vi se oferă astăzi câştiguri sau posibilităţi de avansare neaşteptate. Dacă puneţi în practică strategia pe care aţi gândit-o de ceva vreme, veţi avea succes.

CAPRICORN

Legaţi noi prietenii astăzi cu persoane la care nu v-aţi fi gândit niciodată. Chiar dacă nu simţiţi că sunteţi pe aceeaşi lungime de undă, o discuţie sinceră va poate arată că aveţi şi puncte în comun.

VĂRSĂTOR

Viaţă socială ia o turnură interesantă pentru voi. Sunteţi mult mai activi şi se vede o îmbunătăţire a relaţiilor cu cei din jur. Este posibil să reluaţi legătură cu un vechi prieten.

PEŞTI

Nu sunteţi adepţii schimbărilor radicale, dar consideraţi că acum este momentul pentru aşa ceva. Înainte să puneţi totul în practică trebuie să cântăriţi foarte bine variantele pe care le aveţi.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *