Horoscop

Horoscop 8 octombrie 2016

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Nu e momentul potrivit să pornești o acțiune nouă, de la care ai mari speranțe. Ceva îți spune să mai aștepți o vreme, să mai aduni ceva informație, pentru că urmează să se mai întâmple unele evenimente de care va depinde succesul deplin al acelui proiect. Profită de o zi ceva mai liberă pentru a sta și a cântări pe îndelete nivelul pe care te afli și ce resurse ai nevoie pentru a ajunge acolo unde ți-ai propus. Nu e un hop, e doar o pauză înainte de a da startul, dar acest răgaz se va dovedi a fi foarte util pentru a-ți stabili o strategie corectă.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Calmul care se lasă peste un plan este dat peste cap de o surpriză neplăcută care aruncă în aer tot ce ai construit până acum. Ție îți plac lucrurile clare, bine stabilite, or, o situație ca aceasta te destabilizează complet. Va fi greu pentru tine să-ți recapeți calmul, oricâtă răbdare și tolerantă ai avea, pentru că vestea picată din senin e greu de acceptat și mai ales greu de ținut sub control. Fii pregătit și pentru răsturnări majore de situație, pentru că acestea pot apărea chiar și în cele mai organizate și stabile proiecte, obligându-te să intervii prompt pentru a reechilibra totul.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nu te aștepta ca ajutorul celor din jur să vină în lumini strălucitoare, ci uneori cel mai bun sfat poate fi și cel mai banal cuvânt adresat ție. Coboară ștacheta pretențiilor tale de la ceilalți, pentru că azi te vei bucura de un sprijin sincer și eficient sosit în cel mai obișnuit ambalaj posibil. Vei avea numai de câștigat dacă vei ști să beneficiezi de susținerea prietenilor bucurându-te de simpla lor prezență. O informație aparent minoră, care sosește azi de la ei, are pentru tine conotații speciale.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Atmosfera este foarte tensionată în jurul tău, dar chiar tu ești cel care generează dispute, pentru ca îl iei pe nu în brațe și respingi părerile altora. Fii mai flexibil în fața ideilor diferite de ale tale, pentru că nu numai tu ai întotdeauna dreptate. Dacă tu crezi cu tărie că părerea ta este cea mai corectă, luptă pentru a-ți impune punctul de vedere, dar gândește-te cât se poate de obiectiv înainte dacă adevărul e la tine. Poate e undeva la mijloc și ar merita ascultată și părerea adversă, găsind un compromis reciproc avantajos.

Leu (23 iulie – 22 august)

Ești în centrul atenției, înconjurat de prieteni care au numai cuvinte de laudă la adresa ta. Ai reușit să atingi un scop de care ești mândru și simți nevoia să-ți împărtășești bucuria alături de cei care țin cu adevărat la tine. Se adună multă lume în jurul tău la succes și ești măgulit de toată atenția aceasta! Dacă apare și motiv de petrecere, cu atât mai bine pentru tine, deoarece la asemenea succes se aude și veste de distracție. Poți spune ca toate îți merg bine și entuziasmul celor din jur te stimulează să țintești și mai departe!

Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Relația de iubire înfiripata nu demult evoluează foarte bine, spre o zona care deja îți da speranțe și mai mari ca veți forma în curând un cuplu cu tot ce înseamnă el! Ești fericit, ai încredere în cel de lângă tine, și când mai auzi de la cei din jur și cuvinte de lauda la adresa omului pe care-l iubești sau povesti care îl pun într-o lumina excelenta, cum să nu visezi și mai departe? Va susțineți bine unul pe altul, primești din partea sa garanții ca și el simte și visează la fel ca tine, deci merita să te implici intru totul!

Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Ai numai motive de bucurie! Primești de la cei din jur superbe semne de afecțiune, de prietenie, de simpatie, care te fac să te simți bine în pielea ta. Iubirea pare să fie planul cel mai favorizat al zilei, trăind momente cu o încărcătura emoționala maxima, deci profita din plin de tot ce se petrece în jur. Fă declarații de iubire, primește-le pe cele care vin de la oameni care țin cu adevărat la tine, dăruiește tot ce ai mai bun în suflet pentru ca vei primi înzecit înapoi. La ce sentimente imense clocotesc acum în inima ta, ar fi culmea să nu fie o zi fericita!

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Atmosfera zilei depinde enorm de mediul în care nimerești. Ai tendința să te alături celor triști, pesimiști, negativiști, care te vor molipsi și pe tine, în loc să cauți compania oamenilor veseli, care iți pot ridica moralul și atrage în acțiuni constructive. Nu te complace în starea de comoditate și liniște pe care ti-o inspira cei triști, pentru ca acum nu contează faptul ca tu le faci lor bine cu prezenta ta, ci ca ei te trag mult în urma, făcându-te să semeni cu ei. Daca vrei o zi reușita, înconjoară-te de cei mai optimiști decât tine!

Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Nu primești chiar ceea ce așteptai, dar în loc să privești totul ca pe o dezamăgire, încearcă să găsești jumătatea plina a paharului în ceea ce se petrece în fata ta. Poate nu e chiar așa de rău precum pare sau, mai bine zis, e altceva decât ai dorit, dar poate la fel de bun ca și varianta la care te gândeai inițial. Profita de alternative, fără să comentezi și fără să cauți nod în papura, deoarece, după o vreme, îți vei da seama ca era doar o alta soluție decât ai găsit tu la început, dar la fel de eficienta.

Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Ai nevoie de unele garanții atunci când vine vorba de iubire, de parca partenerul nu ti-ar inspira, cel puțin azi, prea multa încredere. Vrei să stați de vorba foarte serios fata în fata pentru a stabili niște detalii care nu mai sunt așezate la locul lor de la o vreme. Discutați despre intenții de viitor, despre angajamente, despre fidelitate și încredere, și discuția respectiva se dovedește a fi extrem de utila pentru a readuce liniștea în relația voastră. Parca se ridica o povara de peste inimile voastre!

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Se ivește o conjunctura care să va permită să intrați în posesia unei sume importante care să va ajute în procurarea celui mai dorit obiect la care râvniți de mult timp. Va ocupați de corpul dumneavoastră, îndeosebi de piele, deoarece, în ultimul timp, au înflorit practicile medicale alternative. Neptun e planeta asociata cu visul, imaginația, fantezia, misticul și poezia și va stârnește nevoia sufleteasca de a comunica de la inima la inima. Momentul acesta indica cel mai favorabil context pentru a lucra direct cu superiorii dumneavoastră ierarhici; îmbinați creativitatea cu viziunea realista pe termen lung.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Va poate veni o idee privitoare la o afacere care poate să va creeze un câmp favorabil la nivel financiar; primiți oferte care să atragă după ele o promovare. Starea dumneavoastră emoțională evoluează dinspre bine spre foarte bine, o stare optimista și entuziasta care vă poate garanta o sănătate de fier. Partenerul de cuplu se străduiește să vă intre în gratii, ar fi o idee excelenta să-i ieșiți în întâmpinare. Aveți ocazia să folosiți cu măiestrie niște ponturi primite discret pentru a vă pune pe picioare noua afacere, sunteți ajutat în acest sens de către asociații dumneavoastră printr-o infuzie de capital.
Sursa: romaniatv.ro
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *