Horoscop

Horoscop 9 noiembrie 2015

Nu eşti lăsat să te exprimi în voie, şi stai în banca ta din cauza acelor condiţii ostile care te reduc la tăcere. Te afli într-un mediu marcat de restricţii, de reguli severe, de o oarecare rigiditate în care nu te poţi simţi în largul tău, chiar dacă eşti genul de om care îşi accept uşor poziţia de subaltern.

Taur

Nu poţi stă degeaba azi, ai multe de făcut şi ai şi starea necesară pentru a te concentra eficient la o activitate cu un consum mare de efort intelectual. Nu te sperie nici cărţile cu sute de pagini, nici cantităţile uriaşe de informaţie de acumulat peste noapte, pentru că ai o capacitate de învăţare de invidiat, numai că de dată această eşti prins într-un moment de epuizare nervoasă când randamentul tău e ceva mai scăzut, de aceea şi efortul tău e mai mare pentru a ţine minte cifre, date, informaţii complexe.

Gemeni

Uneori e bine să-ţi susţii punctul de vedere cu un dram de agresivitate, pentru că doar aşa vei reuşi să ai ultimul cuvânt într-o dispută. Găseşti tonul potrivit pentru a te face ascultat şi inspiri siguranţă de sine şi fermitate, ceea ce te ajută să te impui în faţă tuturor cu uşurinţă. Nu alunecă însă spre agresivitate verbală, orice ar fi, chiar dacă unii te vor irită cu modul lor de comunicare, ci trebuie să continui să vorbeşti cu amabilitate şi încredere deplină în mesajul pe care îl ai de transmis.

Rac

Faci calcule peste calcule cu privire la rezervele sau veniturile pe care te poţi baza şi rezultatul sună promiţător, încât ai curajul să faci planuri mari cu banii tăi. Dacă nivelul financiar este atât de bun, te gândeşti la investiţii ceva mai scumpe, poate demult planificate, pentru că ai încredere pe resursele tale. Nu stai rău la acest capitol, că atare poţi îndrăzni să visezi la cine ştie ce obiect scump sau la vreo călătorie costisitoare sau la o infuzie de capital în propriile afaceri, deci fă-ţi lista lungă de cheltuieli pentru perioada următoare. Ai avea cu ce o onora!

Leu

Eşti uimit cât de bine te înţelegi cu o persoană cu care ai şansă să petreci azi mai multe ore. Dialogul merge atât de uşor, de parcă aţi fi pe aceeaşi lungime de undă. E clar că între voi există o legătură telepatică, pentru că nici nu e nevoie să-i spui celuilalt ceva, că el deja ţi-a şi oferit răspunsul. Dacă faci azi o cunoştinţă nouă, ai un sentiment de deja vu atunci când apare în calea ta, de parcă simţi că acest om nu a apărut întâmplător. Îl priveşti cu interes, cu bucurie şi cu dorinţa de a-l cunoaşte mai bine. Posibil că atracţia să fie reciprocă, fără să va puteţi explică, deocamdată, unul altuia de unde această minunată compatibilitate, dar e ceva dincolo de ce se vede!

Fecioara

Primul pas pentru împlinirea unor dorinţe e să le exprimi clar în cuvinte, nu doar să le ţii pentru ţine, că atare găseşte un mijloc de comunicare între ţine şi Univers care te reprezintă cel mai bine. Că simţi nevoia să scrii totul într-un jurnal, că scrii o scrisoare fără o adresa precisă sau vorbeşti cu ţine însuţi, efectul este acelaşi, deoarece verbalizarea dorinţelor face că acestea deja să pornească pe calea lor către materializare. Dacă ai un prieten bun care să te asculte, eşti cu atât mai norocos, pentru că el îţi poate oferi înţelegere şi discreţie.

Balanţă

Uneori, succesul e mult mai accesibil decât ai putea crede, e nevoie doar să-ţi pui un pic în joc energia, ambiţia şi cheful de muncă şi ai ajunge rapid acolo unde îţi doreşti. Chiar dacă apar hopuri pe parcurs, sunt atât de neînsemnate încât nici nu merită să le dai atenţie. Priveşte lucrurile cu un dram, de detaşare, de calm, de bună dispoziţie, că şi cum ar fi un joc, şi ai să vezi că faci paşi mult mai mari şi mai repezi spre ce ţi-ai propus. Dar nici nu alunecă spre extremă cealaltă, adică spre superficialitate, de parcă ai lua totul peste picior, ci e nevoie doar de o gândire pozitivă că să ajungi la capăt.

Scorpion

Chiar dacă nu primeşti răspunsurile potrivite atunci când ai dori tu, trebuie să ai răbdare pentru că ele vin totuşi odată şi-odată. Tu deocamdată cere de sus ghidarea potrivită şi apoi aşteaptă, pentru că nu pot veni soluţiile exact atunci când vrei tu, trebuie să îţi educi răbdarea şi să faci pace cu timpul care trece în ritmul lui firesc. Aşteptarea are şi ea un rost, pentru că pe parcursul trecerii zilelor sau săptămânilor până la atingerea acelui scop, mai ai multe de descoperit, de aflat, de învăţat, deci timpul nu trece în zadar, ci că o acumulare de capital şi experienţă.

Săgetător

Te preocupă o relaţie care nu merge tocmai bine, se vede că ai aşteptat altceva de la o anumită persoană, dar gesturile sale faţă de ţine sunt mult sub aşteptări. Poate ai ridicat cam sus ştacheta şi celălalt nu poate oferi mai mult de atât, şi atunci de ţine depinde să-ţi mai ajustezi un pic dorinţele faţă de acea persoană. Dacă mai coborî un pic standardele, ai descoperi că persoană respectivă are totuşi ceva de oferit şi care poate compensa lipsurile, dar tu parcă tot altceva doreşti de la ea… Mulţumeşte-te şi cu puţin, decât deloc!

Capricorn

Azi te apleci cu mai multă conştiinciozitate asupra studiului, ori pentru că se apropie un eveniment cu o conotaţie specială în poziţia ta de învăţăcel – un examen, un interviu, un extemporal important – ori pentru că simţi că ai rămas cumva în urmă la anumite teme şi vrei să te mai upgradezi un pic, să te mai pui la curent cu noutăţile din breaslă ta. E o reală plăcere să cauţi cărţi, să te documentezi de pe net, să stai de vorba cu oameni cu mai multă experienţă care te pot îndrumă foarte bine în direcţia care te preocupă. Închei ziua cu un sentiment de imensă satisfacţie că te-ai mai îmbogăţit cu ceva din punct de vedere intelectual şi abia aştepţi să arăţi ce ştii şi să pui în practică ceea ce ai învăţat.

Vărsător

Se iveşte o şansă nouă la orizont şi te atrage din ce în ce mai tare! Eşti conştient că nu e uşor de dus la capăt ceea ce vrei să începi, dar merită eforturile. Apucă-te serios de treaba, oricât ar dura şi oricât de greu ar fi, pentru că la capăt te aşteaptă numai rezultate excelente. E o idee bruscă ce-ţi vine dintr-o inspiraţie genială şi te bazezi pe principiul bate fierul cât e cald şi începi să construieşti ceea ce se naşte acum în mintea ta. Cere ajutor la nevoie, ascultă sfaturile practice care vin de la alţii care poate au trecut şi ei prin provocări similare şi nu te opri din elan. Acceptă schimbarea şi menţine ritmul alert până la capăt!

Peşti

Stai de vorba cu o persoană care reprezintă autoritatea în ochii tăi, pentru că îl consideri net superior ţie prin experienţă să de viaţă, prin bagajul de cunoştinţe pe care îl deţine, poate prin funcţia pe care o ocupă în societate şi baţi la uşa lui cu speranţa şi încredere că îţi va oferi cel mai folositor sfat pentru situaţia în care te afli. Singur nu ai găsit o cale potrivită, de aceea, înainte de a porni spre ceva nou, vrei să vezi ce-ţi transmite acest om. Ideile care vin de la el vor avea efecte fantastice asupra ta: te motivează, te ambiţionează, te încarcă la maximum de energie. Dacă îi urmezi îndrumările, vei avea numai de câştigat, pentru că el îţi arată o soluţie foarte bună, deja verificată în practică.

sursa. teotrandafir.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *