Horoscop

HOROSCOP: Capricornii sunt dornici de un nou început

TAUR
Foarte ocupati! Indiferent ce munca faceti, comunicarea va aglomereaza si mai mult. Totusi, nu trebuie sa va inchideti telefonul sau sa va amanati intalnirile stabilite, pentru ca progresati prin contactul cu ceilati.

GEMENI
Vedeti tabloul general al viitorului apropiat? Nu va impiedicati in detalii lipsite de importanta in contextul general. Afacerile, negocierile, progresul personal sunt favorizate acum, ajutate de o buna comunicare.

RAC
Puteti sa va amenajati intr-un mod personal spatiul unde va desfasurati activitatea, astfel incat sa nu-i deranjati pe cei din jur. Nevoia de exotic si bizar este foarte acuta, dar chiar nu-i nevoie de plante pana-n tavan.

LEU
Oameni care v-au desconsiderat odata devin brusc atrasi de voi. Pesemne si la ei funtioneaza nevoia de bizar. Sunteti stresati din cauza ca n-aveti chef de munca, dar n-o sa va plictisiti la serviciu.

FECIOARA
Foarte prietenosi si sociabili, cautati compania prietenilor si rudelor apropiate. Si acestia va cauta pe voi, inghesuiti de nevoi. Una peste alta, daca n-aveti „material” sa-i ajutati, macar o sa faceti haz de necaz.

BALANTA
Sunteti sub influenta impulsurilor. Riscati sa cheltuiti enorm pe nimicuri care va fac acum cu ochiul. Cam exagerati si cu mancarea. Nu e vorba ca mancati mult, ci scump, din curiozitate culinara.

SCORPION
Secretele nu fac casa buna cu voi. Mintea voastra e chitita sa atinga tot ce e tabu. Sa nu va mirati daca o sa iscati dialoguri tensionante, cu cei care nu vor sa le fie aflate secretele. Tot voi sunteti cei agresivi.

SAGETATOR
O perioada foarte riscanta din punct de vedere al stabilitatii serviciului vostru. Vreti ori sa faceti ca voi, ori sa renuntati la serviciul actual si sa incepeti ceva pe cont propriu. Tineti-va nervii sub control azi!

CAPRICORN
Si voi sunteti dornici de un nou inceput. Aveti grija la ce renuntati pentru un impuls care nu dureaza mult. Aveti rabdare si intelepciune sa lasati sa treaca dorinta de independenta, ca sa nu fiti voi cei cuceriti.

VARSATOR
Atentie la comunicare! Un mesaj insuficient de clar va poate da peste cap o intalnire importanta si e posibil sa luati bile negre la capitolul punctualitate si seriozitate. Atentie la tot ce inseamna receptie!

PESTI
Si pe voi va preocupa secretele altora. Cu cat este secretul mai intim, cu atat e mai atatator. Ar fi bine sa luati in considerare cat de puternica e persoana sau persoanele ale caror secrete vreti sa le aflati.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *