Horoscop

Horoscop de weekend 13/14 iulie 2013

 De evitat consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale, pe cat posibil! Odihna si remediile naturiste iti sunt suficiente. Duminica, relatiile parteneriale sunt tensionate si pline de neprevazut. Tempereaza-ti reactiile fata de ceilalti si asculta-le reprosurile sau doleantele. Esti prea implicat in treburile neamului din care provii, neglijandu-ti astfel partenerul de viata si indatoririle socio-profesionale.

Taur

Weekend-ul iti aduce in atentie relatiile sentimentale si cele cu copiii. Sunt posibile neplaceri, insa contextul astral pe care il traversam te expune la o gandire subiectiva si o comunicare defectuoasa. De aceea fii prudent si lasa-i pe ceilalti in pace sa isi vada de ale lor. Duminica se intrezaresc vulnerabilitati ale sanatatii aparatului renal si ale segmentelor capului. Evita eforturile fizice si psihice si ingrijeste-te serios. Iti sunt de mare folos odihna, plimbarile in aer liber, alimentatia naturista si somnul. Nu sunt recomandate consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale!

Gemeni

Sambata este o zi potrivita treburilor gospodaresti. Ai spor si succes la curatenii generale, reparatii curente sau planuri pentru achizitionarea unor bunuri patrimoniale, insa doar planuri. Actiunile de anvergura legate de casa, de spatiul locativ, de terenuri – daca ai unele – este bine sa fie lasate pentru o alta perioada mai buna. Relatiile cu membrii familiei sunt tensionate si cu greu se pot lamuri temele abordate in discutii. Fii prudent si tine cont si de parerile celorlalti. Duminica, persoana iubita sau copiii au nevoie de prezenta si ajutorul tau.

Rac

Finalul acestei saptamani iti poate aduce intalniri si dialoguri interesante cu rudele sau prietenii apropiati. Contextul astral te predispune la reluarea unor teme de studiu, abordate in trecut, dar care mai necesita îmbunatatiri sau chiar o recapitulare binevenita pentru fixarea informatiilor. Vorbeste putin, asculta mai mult si pe alocuri ia-ti notite. Duminica ar trebui sa te ocupi de casa si familie. Este nevoie sa iti planifici treburile gospodaresti, pentru ca esti prea absorbit de propria ta persoana, iar indatoririle casnice raman de izbeliste.

Leu

Sambata va trebui sa faci cumparaturi necesare traiului zilnic. Totodata, gandurile iti zboara catre veniturile tale obtinute din munca desfasurata la un serviciu. Balanta inclina in favoarea muncii, de aceea ai nevoie sa iti reorganizezi activitatile si indatoririle de la serviciu. Altfel risti sa pierzi continuu energie vitala, iar veniturilor vor ramane la stadiul actual, total nemultumitor. Duminica se intrezaresc fie o calatorie scurta la cineva apropiat, fie preocupari legate de studii. Ai fi tentat sa iti orietenzi eforturile catre parcurgerea unor cursuri.

Fecioara

Sfarsitul acestei saptamani iti aduce multa energie si dorinta de a te implica in mai multe treburi deodata. Esti nemultumit de contextul in care te afli, insa deocamdata esti subiectiv in ganduri, vorbe si fapte. Ocupa-te doar de treburile tale si lasa-i in pace pe ceilalti. Duminica, starile tale de spirit fluctueaza mult si de aici pot aparea neconcordante intre ce iti doresti, ce spui si cum te inteleg cei din jur. Evita eforturile, enervarea si spatiile aglomerate. Atentie la tendinta de a face cheltuieli nefondate! Recomandabil este sa te relaxezi in aer liber si sa stai de vorba cu cei dragi.

Balanta

Sambata esti retras si ai un nivel energetic destul de scazut. Nemultumirile din zona profesionala sunt la cote inalte, insa perceptiile tale de astazi sunt subiective. Evita gandurile si dialogurile pe teme profesionale si ingrijeste-ti sanatatea. Există vulnerabilitati pe segmentele aparatului digestiv si pe segmentele capului, de aceea fii prudent si dozeaza-ti eforturile. De evitat pe cat posibil zilele acestea consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale. Duminica te vei simti mai bine, revenindu-ti cheful de viata si de dialog cu ceilalti.

Scorpion

Sambata esti asaltat de prieteni si de problemele lor. Sunt posibile discutii aprinse pe teme mai vechi legate de cunostinte comune aflate in strainatate sau despre calatorii pe care le planuiai mai demult alaturi de acestia. Deocamdata exista piedici serioase legate de tot ce tine de tari straine, de aceea ai rabdare si asteapta o perioada mai buna pentru a relationa in acest sens. Duminica, organismul va da semne de oboseala, iar afectiunile legate de aparatul renal si segmentele capului pot fi la cote ingrijoratoare. Odihneste-te, plimba-te in aer liber si acorda-ti momente de singuratate.

Sagetator

Sambata se intrezaresc activitati sociale, evenimente zgomotoase alaturi de sefi si persoane de vaza. Ochii si urechile lumii vor fi atintite asupra ta, asa incat fii prudent. Gandirea si comunicare sunt viciate, fapt pentru care ar trebui sa vorbesti putin, direct, la obiect si numai atunci cand esti intrebat. Se pot ivi conflicte de la bani, bunuri comune si favoruri din partea altora. Fie unele ti se pot retrage fie, chiar daca vei beneficia in continuare de sustinerea materiala a altora, reprosurile vor veni in cascada. Duminica sunt momente bune de a te intalni cu prietenii.

Capricorn

Se contureaza vesti din strainatate, pe teme discutate mai demult si care au ramas nelamurite sau neintelese pe deplin. Poate fi vorba despre planuri legate de intalniri cu persoanele straine, planuri ce necesita ajustari sau despre abordarea unor studii pe termen lung, universitare. Daca esti nevoit sa pleci la drum in aceste zile, fii precaut si verifica atent toate detaliile. Duminica sunt posibile altercatii cu un sef sau cu reprezentantii autoritatilor oficiale. Evita provocarile, poarta-te cuviincios si vorbeste putin si la obiect.

Varsator

Sambata este recomandabil sa iti verifici bugetul de venituri si cheltuilei. Balanta inclina in favoarea cheltuielilor si prea putin in sensul economiilor. Atentie la achitarea facturilor, taxelor sau altor tipuri de datorii, pentru ca se pot produce incurcaturi in acte, neintelegeri si chiar falsuri greu de depistat si remediat. Duminica, sufletul tau are nevoie de rafinare si desprindere de lumea materiala. Stai de vorba cu un prieten drag pe teme filozofice, mergi la un concert de muzica sau vizioneaza un film bun sau o piesa de teatru celebra.

Pesti

Sambata se contureaza neplaceri in relatiile parteneriale. Partenerul de viata iti poate reprosa faptul ca esti prea distrat, pus pe sotii si neserios vizavi de indatoririle conjugale. Fii prudent si asculta ce iti spun ceilalti. Duminica, atentia iti va fi atrasa de plati si datorii ramase restante. Dramuieste-ti mai atent veniturile si in permanenta ai in vedere sa iti achiti toate tipurile de datorii. Contextul astral te predispune la incurcaturi si neajunsuri financiare, insa si partenerul de viata, cei de afaceri sau colaboratorii te pun in situatii tensionate din punct de vedere material.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *