Horoscop

Horoscop de weekend, 19/20 ianuarie 2013

Pe de alta parte esti tentat sa cheltuiesti pe tot felul de maruntisuri inutile. De retinut ca sectorul castigurilor este precar deocamdata. Recomandabil este sa faci economii si sa cheltuiesti strictul necesar. Bazeaza-te doar pe fortele tale pentru a obtine bani si bunuri.

Taur
Beneficiezi de multa energie zilele acestea si bine ar fi sa ti-o canalizezi numai in treburi strict personale. Iti sunt favorizate inceperea unei diete, exercitiile fizice usoare sau innoirea garderobei. Atentie ca esti prea combativ in relatiile cu ceilalti si de aici si pana la conflict este doar un pas. Ar fi indicat sa arunci un ochi critic asupra partenerilor si colaborarilor in care esti implicat sau doresti sa te implici, pentru ca este un moment prielnic de a renunta la activitatile si persoanele care nu te mai inspira.

Gemeni
In acest weekend sufletul tau are nevoie de multa odihna si singuratate. Bine ar fi sa te plimbi in aer liber, sa meditezi intr-un loc sfant sau pur si simplu sa te lasi in voia gandurilor. Se pot ivi aspecte neplacute legate de sanatatea gatului si a aparatului uro-genital, de aceea fii prudent si ingrijeste-ti organismul mai mult. De evitat consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale pe cat posibil. Remediile naturiste te pot ajuta suficient sa depasesti aceste momente.

Rac
Vrei, nu vrei, ai de-a face cu prietenii la sfarsitul acestei saptamani. Intalnirile si conversatiile dinamice te vor scoate din rutina cotidiana, colorandu-ti putin viata. Cu unele persoane te poti certa in toata regula, dar sunt momente pasagere. Evita implicarea emotionala in problemele altora, insa nici tu nu lasa pe altii sa se amestece in ale tale. Un protector important iti poate da sfaturi si detalii pretioase legate de parteneriatele in care esti implicat sau urmaresti sa te implici. Atentie in continuare la dusmanii ascunsi!

Leu
S-ar putea sa fii invitat la evenimente mondene cu multa lume in acest weekend. Va trebui sa te prezinti cum se cuvine, deoarece ochii si urechile tuturor vor fi atintite asupra ta. Foarte usor iti poti deteriora imaginea publică prin gesturi sau replici nepotrivite. Fii prudent si vorbeste putin, direct si la obiect. O relatie cu un sef sau cu o persoana sus pusa poate lua o intorsatura nedorita. Astrele te indeamna sa fii cat mai natural si atent cu ceilalti. Sunt momente tensionate, dar pasagere.

Fecioara
Weekend-ul acesta sunt favorizate relatiile cu persoanele aflate departe de granitele tarii. Se vehiculează multe informatii in preajma ta, dar nu toate iti sunt de folos. Sunt momente bune pentru a-ti planui calatorii. Pe de alta parte, astrele te indeamna sa iti delectezi sufletul cu vizionarea unei piese de teatru, a unui film bun sau cu vizitarea unei cladiri istorice de marca. Daca esti nevoit sa sustii examene sau probe in cadrul unei forme de instruire, pregateste-te serios.

Balanta
Este nevoie sa te ocupi de achitarea taxelor, facturilor si creditelor zilele acestea. Evita planurile de investitii, imprumuturi sau asocieri in afaceri. Beneficiezi de suficiente resurse pentru a-ti duce traiul decent si pentru a nu avea restante de plata. Se simte izul castigurile mici din activitatea desfasurata la un loc de munca, dar ai incredere ca universul iti va oferi solutii bune pentru a te descurca cu toate cele materiale. Ar trebui sa fii mai atent la cele spirituale!

Scorpion
Partenerul de viata iti solicita toata atentia si eforturile in zilele weekend-ului. Sunt posibile discutii contradictorii pe tema banilor sau bunurilor comune. Fii prudent si lamureste lucrurile. Pe de alta parte, ar fi bine sa arunci o privire atenta si in relatiile cu partenerii de afaceri, colaboratorii sau in proiectele comune cu altii in care esti implicat. S-ar putea sa descoperi nereguli si de aici pana la ruperea intelegerilor scrise sau verbale nu este decat un pas.

Sagetator
Se pare ca iti vei continua munca de la serviciu si in zilele de weekend. Atentie ca relatiile colegiale sunt tensionate, iar sefii sunt in vacanta. Este adevarat ca in aceasta perioada poti castiga mai multi bani, daca muncesti mai mult la serviciu, insa mentalul este agitat si organismul este destul de obosit. Dozeaza-ti eforturile si rezerva-ti momente de relaxare. Gatul si aparatul uro-genital sunt sensibilizate, de aceea foloseste remediile bunicii pentru a-ti ajuta organismul.

Capricorn
Cheful de aventuri si distractii este la cote inalte la sfarsitul acestei saptamani. S-ar putea sa apara din senin o invitatie la o petrecere si ar fi bine sa o onorezi. Persoana iubita iti poate pune bete in roatele veseliei, insa cu prudenta si putin efort vei reusi sa aduci linistea si armonia in relatie. Pentru alti nativi, copiii si nazbatiile lor vor fi teme majore in acest weekend. Sunt momente pasagere, asa incat bucura-te de orice eveniment si retine partea frumoasa a situatiilor ivite.

Varsator
Ar fi minunat sa te ocupi de casa si de membrii familiei in acest weekend. Iti sunt favorizate curateniile generale, reparatiile curente si reamenajarile interioare. S-ar putea sa fie nevoie de o zugraveala in tot spatiul de locuit. Relatiile cu membrii familiei sunt tensionate, dar cu putin efort veti cadea la pace pe orice subiect. Planurile de achizitionare a unei noi locuinte, a unui teren sau a obiectelor decorative le poti alcatui cu usurinta in aceste zile. Tine-ti in frau comentariile taioase si alege-ti cuvintele cu grija.

Pesti
Se contureaza calatorii scurte la finalul acestei saptamani. S-ar putea sa pleci in vizita la o ruda sau la un prieten pe care nu l-ai vazut si auzit de mult. Verifica atent toate detaliile calatoriei. Dialogurile pot fi conflictuale, insa sunt momente pasagere. Selecteaza informatiile primite si evita implicarea emotionala in treburile celorlalti. Daca esti nevoit sa participi la cursuri sau sa sustii examene se recomanda o pregatire temeinica, pentru ca mentalul tau este bulversat si cu greu poti asimila sau invata ceva zilele acestea.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *