Horoscop

Horoscop pentru 2018: Zodiile care dau lovitura şi cele care vor da piept cu greutăţile în noul an!

Horoscop 2018 BERBEC:
În noul an, berbecii vor putea să ia decizii pe care și le doreau de mult timp. Acești nativi se vor maturiza mai mult, ceea ce îi va ajuta să țină piept greutăților. Pe plan sentimental se vor schimba multe, dar în bine.

Horoscop 2018 TAUR:
Taurii se vor întoarce din concediu plini de energie și cu poftă de noi provocări. Vor începe noul an în forță și vor exista unele schimbări pe plan sentimental. Depinde de ei dacă în bine sau în rău.

Horoscop 2018 GEMENI:
Pentru gemeni, luna ianuarie nu va fi prea veselă. Îi va deprima vremea rece și posomorâtă de afară și-și vor aminti de toate lucrurile neplăcute pe care le-au trăit.

Horoscop 2018 RAC:
Racii vor avea schimbări bruște de comportament. Situația din planul sentimental îi nemulțumește foarte tare și acest lucru îi face că fie triști și depresivi. Totuși, vor întâlni pe cineva care nu este doar interesant, ci și foarte interesat de ei.

Horoscop 2018 LEU:
Leii vor deveni foarte stricți cu ei înșiși la început de an. Vor ține diete stricte și vor renunța definitiv la stilul haotic de viață pe care îl aveau înainte. Își doresc să se îmbunătățească ca persoane.

Horoscop 2018 FECIOARĂ:
Fecioarele vor începe să investească încă din prima lună a noului an. Aceste investiții se vor dovedi a fi benefice și profitabile mai târziu. Ar trebui să se preocupe mai mult de sănătatea lor.

Horoscop 2018 BALANȚĂ:
Încă din luna ianuarie, va fi mare forfotă la locul de muncă și balanțele vor avea mult de muncă, însă tot familia ar trebui să fie în fruntea listei de priorități.

Horoscop 2018 SCORPION:
Viața socială a acestor nativi va fi extrem de activă, încât abia vor mai avea timp să doarmă. Nici nu se pune problema să se plictisească pentru că vor avea multă treabă.

Horoscop 2018 SĂGETĂTOR:
Săgetătorii tind să rămână încă în trecut. Ar trebui să trăiască prezentul și să se bucure de el pentru că numai așa pot depăși această perioadă grea care le îneacă sufletul cu melancolie.

Horoscop 2018 CAPRICORN:
Capricornii vor fi favorizați de astre în luna ianuarie și vor simți acest lucru. Toate le vor merge ca pe roate și parcă nici lor nu le va veni să creadă.

Horoscop 2018 VĂRSĂTOR:
Vărsătorii vor fi obosiți încă de la începutul lunii ianuarie și nici nu le va veni să creadă că s-a încheiat concediul. Sunt mai obosiți decât la finalul anului 2017 și acest lucru îi va afecta.

Horoscop 2018 PEȘTI:
Luna ianuarie va fi una dificilă pentru acești nativi, însă vor trece peste obstacole cu bine. Ba chiar ma mult, se vor merge înainte cu capul sus și vor învăța din fiecare greșeală.

rtv.net 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *