Horoscop

Horoscop SÂMBĂTĂ 12 DECEMBRIE 2020. Momente de cumpănă pentru zodii

Taur
Este o plăcere să stai cu cei dragi în acest weekend așa că asigură-te că le acorzi toată atenția de care au nevoie. Te vei simți mult mai bine după aceste zile petrecute în sânul familiei.

 Gemeni
Vin clipe grele pentru Gemeni, care au de luat o decizie radicală pe care au tot încercat să o amâne. Este nevoie de echilibru și foarte foarte multă răbdare.

Rac
Racii trec rpintr-o perioadă foarte bună. Este o zi productivă din toate punctele de vedere, chiar dacă este o zi de weekend. Totul merge ca pe roate așa că nu ai motive de îngrijorare.

Leu
Leii se simt ușor nostalgici și își doresc să petreacă momente în singurătate. Vei evita astăzi orice întâlnire și nu vei da curs invitațiilor, însă gândește-te de două ori înainte să răspunzi.

Fecioară
Alături de persoana iubită faci planuri pentru sărbători și zilele care urmează. Vă gândiți la ceva măreț și totul va ieși așa cum vă doriți dacă rămâneți în echilibru.

 Balanță
Este momentul să pui stop. Sunt anumite persoane car enu au ce căuta în viața ta și tot ce fac este să te tragă în jos, fără motive. analizează-ți mai bine cercul de prieteni și persoanele apropiate și vei descoperi despre cine este vorba.

Scorpion
Te simți foarte spiritual și ai mare girjă de sufletul tîu în această zi. Meditezi, faci sport și nu te grăbești să iei decizii pripite chiar dacă ai o mie de gânduri care te încarcă.

Săgetător
Există șanse mari să faci schimbări pe plan profesional, la care te gândeai de foarte multă vreme. În sfârșit ai curajul și îți recunoști că știi mai multe și că poți mai multe.

 Capricorn
Este o zi bună pentru a-ți analiza finanțele. Ai mai mare grijă de felul în care cheltui banii și vei reuși să îți atingi obiectivele. Ai tendința să fii cam cheltuitor în ultima vreme și asta te trage în jos.

Vărsător
Vărsătorii au o zi foarte relaxantă. Ieșiți la o plimbare su mergeți chiar la o petrecere pe care o așteptați de ceva vreme. Oricum ar fi totul merge ca pe roate.

 Pești
Sunteți într-o situație instabilă și nu vă simțiți deloc bine. Cu toate astea rămâneți ancorat în realitate. Doar așa veți reuși să vă atingeți obiectivele. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *