Actualitate

Horoscop zilnic 31 ianuarie 2018. Unii nativi vor întâlni oameni de care au nevoie în aceste momente

BERBEC
Jucați rolul de șef acasă, pentru că altfel partenerul de viață nu se pune pe treabă. Nu vă lasă inimă să o faceți din prima, dar știți că nu aveți altă soluție.

TAUR
Lăsați trecutul în urmă. Reușiți să treceți peste o chestiune care v-a ținut mult timp în loc. Sunteți foarte mândri de progresul făcut.

GEMENI
Se ivesc noi oportunități pentru colaborări profesionale pe care ar trebui să le analizați în cel mai serios mod posibil.

RAC
Aveți de luat o decizie. Cântăriți foarte bine variantele pe care le aveți la îndemână pentru ceea ce o să faceți. Abia după ce sunteți 100% siguri, luați o decizie definitivă.

LEU
Ziua se anunța a fi interesantă pe plan sentimental. Fie reaprindeti flacără cu partenerul de viață, fie, dacă nu aveți pe nimeni, mergeți la o întâlnire promițătoare.

FECIOARĂ
Ziua se anunță a fi una interesantă din punct de vedere social. Oameni importanți vor apărea la momentul potrivit și vă vor oferi informațiile de care aveți nevoie.

BALANȚA
O zi plină de emoții. Urmează să primiți un răspuns la o solicitare făcută în urmă cu ceva timp, dar veștile vor fi mai bune decât va așteptați.

SCORPION
La locul de muncă lucrurile se desfășoară după bunul plac și simțiți că a dat norocul peste voi. Primiți multe laude, dar și un bonus din partea șefilor.

SĂGETĂTOR
Astăzi vă dezvoltați partea creativă. Vă implicați în activități care vă vor face să gândiți totul mult mai în amănunt.

CAPRICORN
Sunteți foarte prompți și răspundeți imediat cererilor de la birou. Șeful va aprecia entuziasmul, dar aveți grijă să nu va treziți cu sarcini în plus.

VĂRSĂTOR
Vă ocupați de treburi neterminate astăzi. Fie că este vorba despre niște documente sau negocieri, vă puneți pe treabă și reușiți să lăsați totul în ordine.

PEȘTI
Vă treziți implicați într-o afacere care nu v-a plăcut de la început. Până la urmă se va dovedi una extrem de profitabilă pentru voi.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *