Horoscop

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 14 DECEMBRIE 2019. SCORPIONII POT AVEA CRIZE DE PERSONALITATE

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 14 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Berbec doresc să se preocupe mai mult de cei dragi, să petreacă mai mult timp cu aceștia, însă la mijloc vor interveni niște responsabilități profesionale pe care nu le vor putea ignora. Nativii s-ar putea să resimtă un stres din zona muncii care să-i împiedice să se dedice activităților gospodărești, reuniunilor de familie. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce înțelegere și sprijin din partea rudelor, însă le cere, totuși, să nu neglijeze odihna.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 14 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Taur și-ar putea dedica ziua acumulării, aprofundării unor cunoștințe în vederea evoluțeii profesionale. Nativii vor fi în continuare mai tăcuți, mai rezervați în dialog și nu este exclus să fie frământați de niște gânduri că nu sunt suficienți de buni într-un domeniu. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționează că pot dezvolta o curiozitate lăuntrică pentru descoperirea unui adevăr.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 14 decembrie 2019
Se întrevăd calcule și socoteli, însă cei născuți în zodia Gemeni nu vor fi deloc împăcați cu rezultatele. Nativii pot reuși astăzi să reglementeze o situație financiară, iar acest aspect ar putea aduce și o sumă de bani, returnarea unei datorii. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționeză că pot, din impulsivitate sau hipersensibilitate, să fie mai cheltuitori decât de obicei.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 14 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Rac pot simți fel și fel de frustrări interioare, nemulțumiri legate pe relația pe care o au cu persoana iubită, însă nu se vor expune unui dialog, ci vor prefera tăcerea. Nativii se pot folosi de starea de spirit pe care o au pentru a-și analiza sentimentele, însă horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să nu ia decizii deoarece pot fi mult prea subiective și sentimetaliste.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 14 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Leu se pot confrunta cu slăbiciune organică, stare de oboseală accentuată și pe acest fond nu este exclus ca o serie de simptome ale unor afecțiuni mai vechi, netratate sau tratate necorespunzător, să-și facă apariția. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să nu se suprasolicite cu activități gospodărești sau profesionale, ci să recurgă la odihnă.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 14 decembrie 2019
Relația cu persoana iubită poate fi umbrită azi de nepăsare, neghijență, dezinteres, indiferență, iar cei născuți în zodia Fecioară pot reacționa destul de autoritar, rigid la propunerile celor dragi. Tensiuni vor apărea și în relațiile dintre părinți și copii. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să nu impună reguli absurde și aberante celor dragi.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 14 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Balanță pot întâmpina dificultăți în relația cu părinții, cu familia sau cu cineva mai în vârstă care reprezintă o autoritate în viața lor. Pot exista motive de îngrijorare, situații în care nativii nu vor ști cum să intervină și nu este exclus să fie chiar ei la mijloc într-un conflict. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță poate aduce dialoguri legate de bunuri de patrimoniu, de casă, posibil de regimul unei locuințe, însă nu va fi vorba de schimbări de domiciliu sau situații radicale.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 14 decembrie 2019
Este un context astrologic destul de delicat pentru cei născuți în zodia Scorpion, care se pot contrazice în gândire și fapte. Nativii pot fi dezorientați, pot suferi o criză de personalitate, pot fi indeciși și mai laes se pot îndoi de propriile lor decizii, se pot acuza de faptele lor. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să nu renunțe momentan la planurile lor, să nu abandoneze un proiect chiar dacă viziunea este sumbră.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 14 decembrie 2019
Din punct de vedere financiar, cei născuți în zodia Săgetător continuă seria îngrijorărilor și a nemulțumirilor. Posibil ca niște favoruri bănești să nu mai fie valabile, o datorie să întârzie a le fi returnată sau, în alte cazuri, plăți urgente pot interveni. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi poate pune în fața unei situații de viață mai ciudate, pe care aceștia să nu știe cum să o abordeze și să încerce să o rezolve cu bani.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 14 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn au o perspectivă sumbră, negativistă asupra viitorului și nu este exclus ca nativii să fie copleșiți de griji, de datorii care nu pot fi amânate. Pot apărea presiuni din exterior destul de dificil de integrat în programul lor. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să nu ia decizii radicale acum și nici să nu fie radicali în acțiuni.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 14 decembrie 2019
Contextul astrologic al momentului nu va fi deloc favorabil celor născuți în zodia Vărsător. Nativii se pot confrunta cu probleme de sănptate, pot avea stări depresive, de tristețe și dezamăgire, chiar și în lipsa unui stimul real sau actual. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să caute să-și canalizeze gândurile către zone mai confortabile, cu toate că nici activitățile distractive nu pare să le fie pe plac nativilor.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 14 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Pești traversează o etapă în care melancolia, regretele, starea de dor se pot accentua remarcabil. Nativii sunt sfătuiți să se dedice activităților creative, care pot stimula creativitatea. Este un moment bun pentru a aborda un nou stil de viață, pentru a face sport. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să să încerce să se automotiveze pentru a face față cu bine contextului astrologic. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *