Horoscop

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 15 OCTOMBRIE 2019. CAPRICORNII REZOLVĂ UN CONFLICT SENTIMENTAL

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 15 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Berbec au tendința de a cheltui mai mult decât le permite buzunarul și acest aspect le poate destabiliza bugetul. Nativii simt nevoia să-și expună situația financiară, să facă acte de caritate, însă nu trebuie să exagereze. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce o stare de nervozitate, irascibilitate și pot deveni conflictuali cu cei din jur.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 15 octombrie 2019
Imaginea profesională pe care și-au construit-o cei născuți în zodia Taur le poate fi de ajutor astăzi într-o negociere, în obținerea unui avantaj la locul de muncă. Colegii și superiorii îi aprobă și apreciază, iar acest aspect le va fi pe plac și îi va încuraja în demersurile ulterioare. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să evite investițiile și tranzacțiile financiare.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 15 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni pot avea ocazia să negocieze ceva în avantajul lor. Poate fi vorba de achiziționarea unui bun sau de o ofertă de muncă, chiar de o remunerație, un comision. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să semneze actele doar după ce le-au citit cu atenție și în detaliu pentru că pot interveni erori.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 15 octombrie 2019
Este o zi favorabilă pentru ca cei născuți în zodia Rac să se preocupe de rezolvarea unor confuzii și neînțelegeri mai vechi pe care le au în cuplu. Nativii reușesc să ajungă pe aceeași lungime de undă cu persoana iubită și ar trebui să profite de context. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce o surpriză plăcută din partea cuiva din familie.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 15 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Leu au șanse mari să obțină o colaborare, un contract mult visat, să semneze un parteneriat. Nativii sunt avantajați în negocieri și ar trebui să profite de acest context pentru a-și cere drepturile. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce ocazia celor singuri de a cunoaște o persoană care să le incite simțurile, care să-i cucerească prin dialog.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 15 octombrie 2019
Posibile conflicte în cuplu care pornesc de la bani sau de la niște cheltuieli nechibzuite. Cei născuți în zodia Fecioară sunt demoralizați de o situație financiară care nu se îndreaptă către succesul așteptat. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să fie răbdători și să evite (cel puțin deocamdată) împrumuturile.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 15 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Balanță s-ar putea să fie ușor dezamăgiți pe comportamentul partenerului de viață, de atitudinea acestuia vizavi de o problemă de cuplu. Nativii nu trebuie să ia decizii majore, radicale acum. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să se dedice mai mult activităților distractive, relaxante, care le aduc plăcere și îi detensionează.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 15 octombrie 2019
Se întrevăd conflicte în cuplu, iar cei născuți în zodia Scorpion au tendința de a-și critica și acuza partenerul de viață. Nativii pot fi stresați de activitățile cotidiene și acest aspect poate aduce mai multă tensiune în familie. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi atenționează că nevoia de odihnă începe să se resimtă din plin și capacitatea de concentrare poate fi redusă.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 15 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător au tendința de a fugi de responsabilitățile de la locul de muncă sau din familie sau, mai mult de atât, au tendința de a-i manipula pe cei din jur pentru a obține ceea ce-și doresc. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să dea dovadă de mai multă empatie și să lase deoparte egoismul de moment.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 15 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn au șansa de a purta o discuție foarte serioasă și lămuritoare cu persoana iubită. Nativii pot rezolva un conflict sentimental, însă nu același noroc îl vor avea în afaceri, unde pot apărea tensiuni cu partenerii de afaceri. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să nu semneze acte, contracte, fără a le citi termenii și condițiile în amănunt.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 15 octombrie 2019
Dacă în prima parte a zilei cei născuți în zodia Vărsător se preocupă de sectorul profesional și dau tot ce au mai bun, se implică și se impun cu încredere în ei înșiși, din a doua parte a zilei persoana iubită le va capta toată atenția. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere mai multă atenție la detaliile finannciare ale unei negocieri, ale unei plăți.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 15 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Pești tind să fie foarte indiferenți la nevoile celor din jur, fie că este vorba de părinți, de copii sau de persoana iubită. Nativii dau dovadă de un egoism de moment ca urmare a unor frustrări profesionale. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să fie mai atenți la imaginea pe care o afișează în public. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *