Timpul.md

Horoscop 17 Aprilie 2019 | 05:12

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 17 APRILIE 2019. MERCUR INTRĂ ÎN ZODIA BERBEC

Horoscopul zilei de 17 aprilie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 17 aprilie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 17 aprilie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Berbec vor avea parte de tranzitul lui Mercur, planeta comunicării, a negocierilor și a tranzacțiilor, întocmai prin semnul lor. Tranzitul lui Mercur prin zodia Berbec va dura până pe data de 6 mai și va influența toate zodiile.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 17 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de tranzitul lui Mercur întocmai prin semnul lor, pe casa personalității. Nativii vor da dovadă de o comunicare excepțională în această perioadă, vor fi foarte convingători în negocieri, își vor susține cu tărie argumentele și vor reuși să se facă înțeleși mai bine de cei din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia unui dialog lămuritor cu persoana iubită.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 17 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Taur pot avea parte de dialoguri interioare profunde, de frământări care să le ridice și mai multe semne de întrebare. Nativii vor fi neliniștiți la nivel mental și sentimental și nu este exclus să dezvolte unele confuzii pe care cu greu le vor ține în frâu. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce o înclinație aparte către sectorul sănătății, unde nativii vor dori să vindece niște simptome mai vechi cu care s-au tot confruntat în ultima perioadă.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 17 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni vor avea parte de tranzitul lui Mercur, întocmai guvernatorul lor, în sectorul prietenilor, iar nativii vor da dovadă de o comunicare foarte bună cu persoanele din anturaj, însă ușor agresivă. Sunt sfătuiți să fie atenți la dialog, deoarece există riscul de a da naștere unor conflicte. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate favoriza dorința de a se impune în fața persoanei iubite.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 17 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Rac au tendința de a deveni autoritari și de a intra în fel și fel de dialoguri tensionate la locul de muncă. Nativii vor da dovadă de idei inovatoare și înțelepte, însă va fi foarte important pentru ei să știe cum să le aplice, cum să le pună în practică. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce ocazia de a se remarca prin comunicare în relația cu colegii și superiorii, dar le cere diplomație.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 17 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Leu vor fi favorizați de Mercur în toate procesele de învățare, care presupun folosirea intelectului. Nativii care urmează studii și cursuri în această perioadă vor da dovadă de o mult mai bună înțelegere, concentrare și memorare. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce ocazia de a primi vești din străinătate sau de a pleca într-o călătorie dincolo de granițele țării.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 17 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară vor avea parte de tranzitul planetei Mercur într-un sector financiar, mai exact al banilor deținuți împreună cu partenerii. Nativii vor avea parte de discuții legate de bani, avere, bunuri materiale și de patrimoniu. Vor fi favorizate negocierile legate de partaje, dar și recuperarea unor datorii sau obiecte de valoare. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi atenționează că pot intra în conflicte cu persoana iubită ca urmare a cheltuielilor mari și nejustificate.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 17 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Balanțăvor avea parte de tranzitul lui Mercur în sectorul parteneriatelor și al mariajului. Nativii vor avea ocazia să poarte lungi și dese discuții, uneori tensionate, alteori lămuritoare cu persoana iubită sau partenerii de afaceri. Va fi o perioadă benefică comunicării, atâta timp cât vor fi diplomați în dialog. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță susține și favorizează negocierea unui contract, unui parteneriat de afaceri.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 17 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion vor fi determinați de tranzitul lui Mercur să ia atitudine la locul de muncă. Nativii vor discuta problemele care-i deranjează, se vor impune prin renegocierea unor clauze contractuale, însă sunt sfătuiți să dea dovadă de tact în toate acțiunile profesionale întreprinse. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion să se preocupe mai mult de sănătate și chiar să-și programeze la un control de rutină.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 17 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător vor avea ocazia în toată această perioadă de a se exprima mult mai bine din punct de vedere artistic, fiind deosebit de favorizați nativii care lucrează în această zonă. Pe de altă parte, va fi o etapă favorabilă pentru a-și îmbunătăți relația cu copiii sau cel puțin pentru a încerca să lămurească anumite aspecte. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi atenționează că pot intra în conflicte cu persoana iubită.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 17 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn vor avea parte în toată această perioadă de conflicte cu membrii familiei, divergențe de opinie și principii, dialoguri în contradictoriu și nu este exclus ca aceste tensiuni să fie legate de locuința. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce încheierea unei relații cu o rudă, mai ales dacă la mijloc este vorba de bani, avere, bunuri de patrimoniu.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 17 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător vor avea parte de o perioada în care comunicarea le va fi aliat si vor reusi să rezolve, uneori mai tensionat, alteori mai calm, tot ceea ce și-au propus în acest sens. Nativii care învață pentru un examen sau învață o limbă străină vor si susținuți. De asemenea, o serie de informații pot veni acum spre ei și sunt sfătuiți să fie atenți la tot ceea ce aud. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce ocazia de a pleca într-o scurtă călătorie pentru a rezolva niște chestiuni administrative sau într-o deplasare legată de locul de muncă, într-o delegație.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 17 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Pești au ocazia în această perioadă să poarte o serie de discuții pe teme finaniare. Nativii pot să-și renegocieze salariul, să reglementeze niște condiții contractuale legate de o remunerație, de o plătă, încasare, primă, bonus, comision. Sunt favorizate negocierile și investițiile, însă atenție la riscurile asumate. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționează că pot deveni prea cheltuitori. 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus