Timpul.md

Horoscop 18 August 2020 | 00:07

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 18 AUGUST 2020. PEȘTII FLIRTEAZĂ ȘI CUCERESC

Horoscopul zilei de 18 august 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 18 august 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 18 august 2020 spune că nativii din zodia Pești flirtează și au ocazia să cucerească pe cine-și doresc.

Horoscop zilnic Berbec
Cei născuți în zodia Berbec au parte de aprecierea și sprijinul familiei într-o situație nouă, inedită cu care se confruntă. Poate fi vorba de curajul unor nativi de a da frâu liber unui talent sau poate fi vorba de un ajutor financiar din partea părinților. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi susține pe cei care caută o nouă perspectivă de obținere a confortului și stabilității financiare.

Horoscop zilnic Taur
Cei născuți în zodia Taur se pot aștepta la fel și fel de surprize în dragoste, mai ales venite din zona comunicării. Unii nativi sunt martorii unor destăinuiri neașteptate, în timp ce alții fac declarații de dragoste și-și recunosc într-un mod inedit sentimentele. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi susține pe cei singuri în flirt, însă atrage atenția că cei aflați în relații s-ar putea să se lase tentați de o aventură.

Horoscop zilnic Gemeni
Cei născuți în zodia Gemeni s-ar putea ca în sfârșit să prindă curajul necesar și să lase în spate orice frică și teamă de a se afirma. Astfel, mulți nativi vor da frâu liber unei pasiuni creative, vor pune bazele unei activități care le poate aduce inclusiv un venit în plus. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi susține în afirmarea talentelor. Unii Gemeni pot avea parte de o întâlnire cu un fost partener, ci cineva din trecut.

Horoscop zilnic Rac
Cei născuți în zodia Rac au parte de întâlniri cu prietenii, discuții incitante și nu este exclus să fie atrași de o persoană din anturaj, mai ales dacă sunt singuri. Mulți Raci vor simți nevoia de a fi mai liberi și mai independenți în relații. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce ocazia de a-și face noi cunoștințe alături de care să dezvolte proiecte nonconformiste sau să pună la cale planuri de viitor îndrăznețe.

Horoscop zilnic Leu
Cei născuți în zodia Leu pot avea parte de surprize neașteptate în carieră, menite să le deschidă noi perspective, să le stimuleze curiozitatea, să le incite voința. Unii nativi pot fi căutați de foști angajatori, foști colaboratori sau parteneri de afaceri. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le aduce ocazia de a depăși orice nemulțumire profesională avută, dar și orice teamă de a se face remarcați sau de a lua frâiele în mâini.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară pot avea astăzi adevărate revelații despre cum să-și dezvolte sau demareze un viitor proiect cu miză financiară. Pe de altă parte, nativii pot fi atrași în mod neașteptat de o persoană de altă cultură sau pe care o cunosc într-o călătorie. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le aduce ocazia de a reevalua din alt unghi și altă perspectivă o relație de prietenie.

Horoscop zilnic Balanță
Cei născuți în zodia Balanță pot avea parte de idei geniale la locul de muncă, mai ales dacă este vorba de a găsi o modalitate de a-și atinge un obiectiv profesional. Mulți nativi pot avea parte de surprize în carieră, chiar și cu miză financiară. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce ocazia de a depăși niște frici și de a se afirma, de a se pune într-o lumină foarte bună.

Horoscop zilnic Scorpion
Cei născuți în zodia Scorpion au ocazia astăzi de a discuta niște aspecte sentimentale prin prisma unor noi convingeri de viață. Mulți nativi simt nevoia de independență și libertate și reușesc să se facă foarte bine înțeleși de partener, ba chiar să fie susținuți. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce susținere din partea persoanei iubiteîntr-o ambiție profesională, de exemplu pentru a se înscrie la un nou curs sau seminar.

Horoscop zilnic Săgetător
Cei născuți în zodia Săgetător au șansa să depășească niște frici legate de locul de muncă sau de starea lor de sănătate. Unii nativi pot descoperi o rețetă revoluționară astfel încât să-și îndeplinească sarcinile în siguranță și fără a sta peste program. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce niște soluții financiare ingenioase demne de luat în seamă.

Horoscop zilnic Capricorn
Cei născuți în zodia Capricorn pot avea parte de momente în care simt nevoia de respiro în cuplu, dar și nevoia de a construi o relație sănătoasă, bazată de libertate, încredere și independență, iar aceste aspecte se pot pune la punct acum alături de partenerul de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce mult chef de distracție, de trăit viața în stil nonconformist.

Horoscop zilnic Vărsător
Cei născuți în zodia Vărsător pot să-și revendice cu mult curaj independența față de părinți. Nu este exclus ca unii nativi, grație locului de muncă, să fie nevoiți să părăsească casa părintească. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le aduce ocazia de a face un pas major legat de obținerea stabilității și siguranței în familie. Posibile schimbări, reamenajări în locuință.

Horoscop zilnic Pești
Cei născuți în zodia Pești se pot aștepta la surprize plăcute din partea persoanei iubite, la trăiri intense în cuplu. Unii nativi sunt martorii unor declarații de dragoste surpinzătoare, în timp ce alții pun la cale o călătorie, o vacanță în doi sau participă la un eveniment, o petrecere. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le aduce ocazia celor singuri de a flirta și chiar de a cuceri și a începe o nouă poveste de dragoste.

 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus