Horoscop

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 18 DECEMBRIE 2019. BERBECII POT PLECA ÎN CĂLĂTORII

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 18 decembrie 2019
Planurile făcute de dimineață s-ar putea da peste cap pe parcursul zilei, iar cei născuți în zodia Berbec să nu reușească astfel să-și îndeplinească niște sarcini și obiective. Nativii s-ar putea să fie nevoiți să facă deplasări neprogramate și care să aibă legătură cu familia. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să aibă grijă la acte și documente și, în continuare, să fie atenți la ce și cât mănâncă.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 18 decembrie 2019
Este o zi bună pentru planuri de viitor, însă acestea trebuie să fie cât mai ancorate în realitate. Cei născuți în zodia Taur pot simți o nevoie mare de a face schimbări legate de stilul de viață, de stilul alimentar, însă le lipsește doza necesară de ambiție. Poate este timpul să fie mai severi cu ei înșiși. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce câștiguri nesperate, sume de bani în conturi neprogramate.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 18 decembrie 2019
Cu toate că familia este importantă, cei născuți în zodia Gemeni simt nevoia să petreacă mai mult timp cu ei înșiși și cu gândurile lor, mai ales că se află într-o formă psihică foarte bună, aspect care-i ajută să ia decizii raționale, sănătoase. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le atrage atenția că nu trebuie să ignore persoanele nou întâlnite. Se pot dovedi de ajutor pe viitor.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 18 decembrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Rac ziua de astăzi vine cu multe evenimente, atât profesionale, cât și personale. Nativii se implică în noi proiecte la muncă sau reșesc să dezvolte un plan, să se facă remarcați, iar spre seară este posibil să aibă parte de reuniuni de familie. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le atrage atenția că pot avea conflicte de principii cu persoana iubită.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 18 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Leu care nu au găsit până acum o rezolvare ușoară, plăcută pentru o problemă emoțională, s-ar putea să fie surprinși astăzi de contextul astrologic. Nativii pot reuși să lămurească ceva ce le apăsa sufletul, însă și dacă este vorba de o despărțire, aceștia o vor privi ca pe o eliberare, vindecare. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să fie cât mai sinceri în dialog și să spună tot ce au pe suflet fără teamă.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 18 decembrie 2019
Este o zi bună din punct de vedere financiar, atâta timp cât cei născuți în zodia Fecioară urmează două reguli de bază. Prima este să nu împrumute pe nimeni și a doua este să nu se împrumute ei de la alții. Aceștia pot fi bani pierduți. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să evite sporturile periculoase și activitățile care cer adrenalină.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 18 decembrie 2019
Preocupările casnice, curățenia de sărbători, renovarea și reamenajarea casei pot ocupa mare parte din zi, însă cei născuți în zodia Balanță trebuie să fie atenți la starea de sănătate. Dincolo de recomandările de odihnă, nativii trebuie să evite să ridice greutăți sau să se suprasolicite fizic, indiferent de modalitatea prin care o fac. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să-și facă un plan pe ore, un plan detașat, și să-l respecte pe cât putință, pentru a nu se posomorâ la finele zilei.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 18 decembrie 2019
Se întrevăd posibilități importante pentru dezvoltarea unui plan, unui proiect, fie personal, fie profesional. Cei născuți în zodia Scorpion ar putea să se înscrie acum la un curs, seminar care să le deschidă noi orizonturi profesionale și financiare. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi atenționează că pot avea parte de dialoguri tensionate în familie.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 18 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător pot primi astăzi o veste bună despre bani. Posibil ca nativii să primească o primă, să li se returneze o datorie, să fie plătiți pentru un proiect extra. Pe de altă parte, este extrem de important ca nativii să nu neglijeze odihna. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le atrage atenția că pot intra în conflicte cu colegii de muncă.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 18 decembrie 2019
Cei din jur pot deveni geloși, invidioși pe reușitele celor născuți în zodia Capricorn, motiv pentru care nativii ar trebui să fie foarte atenți astăzi la acțiunile care nu depind integral de ei pentru că nu este exclus ca cineva să le pună bețe în roate. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce vești bune din partea familiei. Se pot pune la cale planuri importante de viitor, însă tonul de comunicare trebuie să fie unul scăzut, calm.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 18 decembrie 2019
Impulsurile de moment se pot transforma în decizii neinspirate, iar cei născuți în zodia Vărsător pot avea mult de suferit în urma unei astfel de abordări. Nativii trebuie să evite deciziile radicale cu orice preț. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi atenționează că pot intra în conflicte cu colegii de muncă, superiorii și subordonații, însă, prietenii pot fi un sprijin în acest moment pentru mulți Vărsători.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 18 decembrie 2019
Energia de care dau dovadă la locul de muncă cei născuți în zodia Pești le va fi de bun augur, iar nativii pot reuși să finalizeze proiecte mai vechi. De asemenea, se implică cu spor și dorință în noi activități. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să evite investițiile și tranzacțiile care implică riscuri. Nici cheltuielile pentru locuință nu sunt un punct forte al zilei.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *