Horoscop

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 18 IUNIE 2019. VĂRSĂTORII POT AVEA PROBLEME DE SĂNĂTATE

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 18 iunie 2019
Cei născuți în zodia Berbec vor fi foarte intransigenți vizavi de o chestiunie profesională. Nativii vor refuza să se implice într-un proiect, să desfășoare o sarcină, dacă nu vor fi răsplătiți pe măsură. Vor evita compromisurile la locul de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să fie prudenți în dialog și decizii mai ales dacă la mijloc este vorba de o funcție.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 18 iunie 2019
Cei născuți în zodia Taur nu vor reuși să se facă înțeleși, iar zona comunicării le va ridica probleme în relaționarea cu cei din jur. Se conturează neînțelegeri, chiar conflicte cu cei din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționează că universul interior le poate fi răsturnat de o informație, de o veste. Posibil să afle un secret care să-i demoralizeze.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 18 iunie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni au parte de o serie de nemulțumiri financiare care pot avea la bază un blocaj financiar. Este posibil ca nativii să nu reușească să intre în posesia unei sume de bani sau remunerația primită să nu le fie pe plac. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează asupra unor planuri care se pot anula și care pot schimba o decizie.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 18 iunie 2019
Cei născuți în zodia Rac au parte de neînțelegeri în cuplu, obstacole de comunicare cu persoana iubită și o serie de frustrări mai vechi pot ieși la suprafață. Nativii nu vor fi împăciuitori și nici nu vor face compromisuri de dragul altora. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce în discuție tema separării temporare sau li se propune o soluție care-i va deranja.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 18 iunie 2019
Cei născuți în zodia Leu se confruntă cu o serie de nemulțumiri și neîmpliniri legate de zona profesională. Nativii fie se simt inutili într-o activitate, fie simt că autoritatea le este știrbită într-un proiect. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să evite situațiile conflictuale și să încerce să caute echilibrul în acțiuni. Indiferența îi poate ajuta astăzi.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 18 iunie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară au parte de tot felul de ciocniri, mici conflicte și situații tensionate cu prietenii. Cei din anturaj pot impune condiții deranjante, iar nativii vor alege să lupte pentru a se impune. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să cultive o atitudine mai înțelegătoare și să ceară, dar și să ofere argumente solide pentru orice schimbare de plan.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 18 iunie 2019
Cei născuți în zodia Balanță se lasă stresați și se obosesc cu rezolvarea unor situații care vizează locuința. Poate fi vorba de chestiuni administrative urgente care să le dea peste cap planurile sau de reparații neplanificate. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să nu-și verse furia pe membrii familiei, ci să repartizeze sarcinile dacă simt că nu pot face față.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 18 iunie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion se impun fără rezerve, cu mult curaj și autoritate într-o chestiune ce ține de principii. Nativii vor deranja cu criticile, argumentele și tonul vocii, dar mai ales cu inflexibilitatea de care vor da dovadă. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să fie mai înțelepți în abordarea problemelor ce țin de latura spirituală.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 18 iunie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător care așteaptă să primească o sumă de bani din partea unei instituții se pot izbi de blocaje, întârzieri și amânări. Posibile conflicte cu statul și autoritățile. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi atenționează că pot apărea cheltuieli neprevăzute sau că nativii au tendința de a cheltui peste măsură.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 18 iunie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn au parte de tranzitul Lunii prin semnul lor și nativii vor aborda cu multă energie, dar cu răceală și indiferență o chestiune partenerială. Se conturează subiectivitate în decizii și blocarea emoțiilor le poate face mai mult rău. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce situații confuze la locul de muncă și poate favoriza apariția unor simptome ale unor afecțiuni mai vechi.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 18 iunie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător sunt sfătuiți să aibă foarte mare grijă la sănătate, la alimentație, la tratamentul prescris de medic deoarece se pot confrunta cu unele neplăceri de natură să le împiedice desfășurarea activităților curente și să le afecteze starea de bună dispoziție. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere odihnă, relaxare și mai multe plimbări în aer liber.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 18 iunie 2019
Cei născuți în zodia Pești pot intra în discuții contradictorii cu prietenii și pot avea ca rezultat îndepărtarea de o persoană sau chiar de anturaj. Relația cu persoana iubită poate fi încercată de dialoguri neplăcute, critici și reproșuri. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să evite să acuze și să nu se lase acuzați fără dovezi și probe. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *