Timpul.md

Horoscop 2 Aprilie 2019 | 08:43

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 2 APRILIE 2019. RACII ÎȘI POT SCHIMBA NIȘTE PRINCIPII DE VIAȚĂ

Horoscopul zilei de 2 aprilie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 2 aprilie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 2 aprilie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Rac își pot schimba sau consolida niște principii de viață.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 2 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Berbec vor trece printr-o stare de confuzie majoră. Nativii vor duce o luptă între rațiune, care le va dicta un drum, și emoție, sentiment, care le va dicta alt drum. Nu este momentul să ia decizii, indiferent de domeniul de viață în care se produce acest dezechilibru. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate favoriza vise premonitorii, iar intuiția va fi foarte activă, important fiind să o și asculte.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 2 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Taur vor pune în balanță niște situații legate de prieteni. Pot avea parte de amintiri și gânduri care să le îndrepte atenția într-o anume direcție, de exemplu să le pară rău că s-au îndepărtat (apropiat) de o anume persoană, însă, pe de altă partă, să constante că nu mai au sentimente față de persoana respectivă. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să evite dialogurile cu cei din anturaj, inclusiv să ia vreo decizie legată de persoana iubită.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 2 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni au ocazia astăzi să se afirme în carieră, să debordeze de imaginație, să aibă idei ingenioase, dar pe care să le trateze cu foarte mult raționament, cu luciditate. Nativii zboară, dar rămân ancorați în pământ și acest context le poate fi favorabil ascensiunii profesionale pentru că pot capta atenția superiorilor. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătutește să fie foarte atenți la gândurile care le vin și să nu le ignore.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 2 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Rac pot avea parte de evenimente de natură să le favorizeze confuzii legate de propria viață. Poate fi vorba de gânduri ascunse care ies la suprafață pentru a fi analizate și nu este exclus să li se răstoarne (sau, din contră, să li se consolideze) niște principii de viață pe care se bazează. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să facă o călătorie profundă în mintea și sufletul lor. Pot găsi răspunsuri la multe întrebări.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 2 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Leu pot avea parte de niște experiențe la nivel intim, interior foarte puternice si profunde de natură să le aducă transformări sufletești și de gândire. Nativii care până acum au abordat o relație foarte rațional se pot întoarce la 180 de grade, iar aspectul este valabil și pentru aceia dintre ei care au perceput totul doar prin prisma sentimentelor și emoțiilor. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate trezi interesul pentru științele oculte, misticism, religie, filozofie și spiritualitate.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 2 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară pot traversa o etapă foarte confuză din punct de vedere sentimental. Unii nativi vor fi tentați să abordeze foarte rațional relația în care se află, însă se vor trezi analizând totul din punct de vedere emoțional. Cei care semnează parteneriate sau care și-au propus să facă o cerere în căsătorie sunt tentați să bată pasul pe loc, să fie nesiguri, să fie suspicioși. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să nu ia nicio decizie radicală și, dacă se simt nesiguri, să aștepte până li se vor limpezi gândurile.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 2 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Balanță se pot baza foarte mult pe intuiție în rezolvarea confuziilor care pot interveni la locul de muncă. În planul sănătății, nativii vor descoperi remedii naturiste, homeopate care să le trezească interesul și le vor aborda cu multă încredere. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le oferă ocazia de a-și pune în ordine niște gânduri, de a-și înțelege mai bine niște acțiuni și chiar de a se împăca cu unii colegi cu care au fost în tensiune până acum.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 2 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion pot fi ușor confuzi cu privire la persoana iubită. Nativii se pot simți mințiți, înșelați, chiar și fără să aibă dovezi și vor căuta explicații logice pentru ceea ce trăiesc. Cei singuri pot fi atrași de parteneri cu un grad ridicat de spiritualitate, cu care să poată aborda teme elevate, înalte. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să evite speculațiile și deciziile radicale.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 2 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător pot da dovadă astăzi de un interes aparte față de trecut, dar nu neapărat de trecutul personal, cât de trecutul familiei. Vor căuta să-și lămurească aspecte legate de rădăcini, de strămoși, karmă și se vor apropia sufletește foarte mult de părinți. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate favoriza o vizită în locurile copilăriei, la casa părintească.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 2 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn este posibil să fie tentați să plece în scurte deplasări în locurile copilăriei, să viziteze persoane dragi din trecutul lor. Nativii pot fi atrași și chiar pot începe să studieze mai multe despre evoluție, despre latura spirituală a vieții, însă vor căuta să rămână ancorați în realitate și nu se vor îndepărta prea mult de lumea materială. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să-și asculte cu mult interes intuiția, vocea interioară care le poate da răspunsuri la multe dileme.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 2 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător pot analiza situația financiară dintr-un alt unghi decât cel de până acum. O serie de nativi se pot întreba care este rostul banilor dacă nu ai timp să te bucuri de ei, dacă nu poți călători în toată lumea pentru că trebuie să fii prezent și să-i faci. Nu este exclus să se simtă ancorați în zona financiară și să nu o vadă ca pe o cale de progres și evoluție. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să nu ia decizii radicale, mai ales cu impact financiar.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 2 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Pești au șansa de a se regăsi pe sine. Nativii pot avea ocazia ca prin intuiție și ascultându-și întocmai acea voce interioară a lor să găsească răspunsuri la multe din dilemele cu care se confruntă zilnic. Pot dărâma obstacole impuse de raționament care le împiedică evoluția interioară. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce un dialog, o întâlnire cu o persoană dragă, o persoană care să le aline sufletul. Poate fi vorba de un îndrumător spiritual, de un preot.

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus