Timpul.md

Horoscop 20 Mai 2019 | 08:12

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 20 MAI 2019. SĂGETĂTORII SUNT VESELI ȘI ENERGICI

Horoscopul zilei de 20 mai 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 20 mai 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 20 mai 2019 spune că astăzi nativii din zodia Săgetător vor avea chef de viață, vor fi veseli și energici.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 20 mai 2019
Cei născuți în zodia Berbec se pot gândi foarte serios să plece în străinătate la studii sau poate pentru a lucra. Aceste gânduri este posibil să le aibă de ceva vreme, iar acum să le și discute cu cei din jur. Alți nativi, în schimb, își vor planifica o vacanță, o călătorie dincolo de granițe. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia de a relua o legătură cu o persoană din altă țară. Moment favorabil pentru întoarcerea la credință.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 20 mai 2019
Cei născuți în zodia Taur își pot face niște calcule, își pot reorganiza bugetul sau pot plăti acum o datorie mai veche, niște facturi restante. Nativii pot avea parte de dialoguri pe teme financiare cu membrii familiei sau partenerii de afaceri și pot deveni destul de optimiști în această privință, însă horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să evite împrumuturile în această perioadă.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 20 mai 2019
Cei născuți în zodia Gemeni pot avea parte de discuții cu partenerii de afaceri, pot revizui termenii și condițiile unor contracte și pot restabili noi reguli de comunicare în zona profesională. Poate fi vorba inclusiv de un contract juridic. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le oferă ocazia de a a planifica o excursie, o călătorie alături de persoana iubită.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 20 mai 2019
Cei născuți în zodia Rac ar putea fi tentați să înceapă niște demersuri fie pentru a-și schimba locul de muncă, fie pentru a se angaja. În zona profesională, pentru nativi este un moment oportun de a-și contura noi idealuri și vise. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să petreacă mai mult timp în natură, să se plimbe și să se relaxeze.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 20 mai 2019
Cei născuți în zodia Leu au parte de momente frumoase în cuplu. Unii nativi pot planifica o călătorie cu persoana iubită, în timp ce alții se dedică activităților distractive alături de copii și familie. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le aduce o formă fizică și psihică foarte bună, iar cei care participă la competiții sportive ar putea avea succes.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 20 mai 2019
Cei născuți în zodia Fecioară își pot face planuri legate de locuință, poate de cumpărarea unei case mai mari sau chiar de extinderea celei actuale. Nativii vor avea parte de dialoguri bune cu membrii familiei și nu este exclus să afle de venirea pe lume a unui copil. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară susține activitățile distractive în familie.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 20 mai 2019
Cei născuți în zodia Balanță sunt foarte veseli, bine dispuși și dornici de plimbare, de petrecerea timpului în natură. O parte dintre nativi își fac planuri de extindere și nu este exclus să se înscrie la cursuri de dezvoltare profesională sau personală. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce ocazia să reia un dialog, o legătură cu o persoană aflată în străinătate.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 20 mai 2019
Cei născuți în zodia Scorpion au șanse mari să primească o sumă de bani, o primă, un bonus sau să-și renegicieze în mod favorabil salariul. Nativii ar trebui să se concentreze pe creșterea veniturilor, mai ales că horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce posibilitatea de a semna un contract avantajos.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 20 mai 2019
Cei născuți în zodia Săgetător sunt energici, plini de viață, dornici de aventură și foarte optimiști în planurile pe care și le fac. Nativii dau dovadă de o comunicare foarte bună cu cei din jur. Moment de întoarcere la spiritualitate. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce ocazia de a relua o legătură cu un fost partener de viață, cu o persoană din trecut cu care au avut o relație.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 20 mai 2019
Cei născuți în zodia Capricorn trec printr-o etapă de interiorizare, iar rezervele de optimism par să se fi epuizat. Nativii sunt sfătuiți să iasă în natură, să petreacă mai mult timp alături de cei dragi și să evite dialogurile tensionate cu persoana iubită. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce gânduri și întrebări legate de o situație din trecut.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 20 mai 2019
Cei născuți în zodia Vărsător petrec timp cu prietenii, sunt veseli și bine dispuși. Nativii au ocazia de a-și face planuri de viitor alături de cei din anturaj, probabil legate de o vacanță. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător crează un context astrologic favorabil aspirațiilor înalte și le cere o revizuire a unor planuri în acest sens.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 20 mai 2019
Cei născuți în zodia Pești pot pune la cale un proiect legat de extinderea unei afaceri personale sau legat de expansiunea profesională. Unii nativi pot decide să se înscrie la niște cursuri sau să-și ia o diplomă pentru a-și facilita avansarea în carieră. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să fie mai atenți la imagine și mai puțini visători. 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus