Horoscop

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 21 APRILIE 2019. VENUS A INTRAT ÎN ZODIA BERBEC

La modul general, pentru că Venus este în exil în zodia Berbec, prin urmare nu se simte foarte confortabil să-și manifeste calitățile pozitive, vom deveni mai direcți în exprimarea sentimentelor, chiar mai impulsivi în relația cu persoana iubită, dar și mai disponibili din punct de vedere emoțional să intrăm într-o nouă relație, să ne îndrăgostim la prima vedere.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 21 aprilie 2119
Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de tranzitul lui Venus întocmai pe casa personalității, însă va activa și axa relațională. Nativii vor deveni mai siguri pe ei, mai curajoși și mai dornici de a-și exprima sentimentele, însă nu este exclus să o facă într-un mod mai brutal, mai direct chiar dacă vor leza persoana din fața lor. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să evite discuțiile în contradictoriu cu partenerul de viață. Nu este exclus ca unii nativi să înceapă acum o poveste de dragoste.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 21 aprilie 2119
Cei născuți în zodia Taur vor avea parte de aspecte bune favorizate de tranzitul lui Venus, planeta lor guvernatoare, prin zodia Berbec. Chiar dacă le va tranzita sectorul subconștientului, nativii vor avea o stare interioară mult mai bună, gândurile vor căpăta o doză de optimism și liniștea li se va așterne în suflet. Totodată, impactul va aduce și beneficii la nivelul sănătății și nativii vor simți o ameliorare a afecțiunilor cu care s-au confruntat până acum. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate favoriza întâlnirea cu o persoană din trecut.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 21 aprilie 2119
Cei născuți în zodia Gemeni vor fi favorizați de Venus să cunoască oameni noi, să lege noi prietenii, însă și să petreacă mai mult timp în compania prietenilor actuali. Nativii vor oferi mai multă atenție acestui sector ca niciodată și nu este exclus ca o poveste de iubire să ia naștere cu o persoană din anturaj. Perioadă bună pentru consolidarea relațiilor cu cei din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le oferă ocazia să pună la cale planuri de viitor cu persoana iubită sau cu prietenii, posibil chiar planuri de vacanță.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 21 aprilie 2119
Cei născuți în zodia Rac se vor bucura de o perioadă benefică din punct de vedere socio-profesional. Nativii vor avea parte de mici beneficii legate de carieră, posibil relaționate cu o avansare în funcție, cu o schimbare mult așteptată de statut. Perioadă favorabilă imaginii profesionale. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce un interes deosebit față de un coleg, asociat sau colaborator.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 21 aprilie 2119
Cei născuți în zodia Leu vor fi susținuți puternic în această perioadă să-și continue niște studii, să dea niște examene și să obțină diplome, totul cu scopul de a se dezvolta profesional. Nu este exclus ca în urma unei călătorii, nativii să cunoască o persoană interesantă, care să le aprindă imaginația. Horoscopul de azi pentru zodia Leu favorizează armonizarea unor concepții și principii de viață.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 21 aprilie 2119
Cei născuți în zodia Fecioară vor avea parte de o perioadă bună din punct de vedere financiar. Nativii vor primi sume de bani neașteptate, cadouri și mici avantaje de ordin material de natură să le îmbunătățească bugetul. În plan amoros, vor resimți un elan pasional pe care cu greu îl vor stăpâni. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce dialoguri legate de bani cu persoana iubită.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 21 aprilie 2119
Cei născuți în zodia Balanță vor avea parte de tranzitul planetei Venus, întocmai guvernatotul lor, în sectorul mariajului și al căsătoriei. Nativii vor avea ocazia, prin dialog echilibrat, să-și consolideze relația cu partenerul de viață, dar și cu partenerii de afaceri. Sunt sfătuiți să evite tensiunile și discuțiile în contradictoriu și să încerce să găsească armonia în cuplu. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce unora o cerere în căsătorie, mai ales dacă relația lor este solidă și de lungă durată.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 21 aprilie 2119
Cei născuți în zodia Scorpion se vor bucura de tranzitul lui Venus în sectorul muncii și al sănătății. Nativii vor simți o îmbunătățire considerabilă a stării generale, vor avea mai multă încredere în forțele proprii și vor deveni mai eficienți la locul de muncă, micile oportunități și beneficii nelipsind din acest context. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce motivația necesară pentru a-și îndeplini obiectivele profesionale.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 21 aprilie 2119
Cei născuți în zodia Săgetător se vor bucura de energia benefică insuflată de Venus în sectorul sentimental și al activităților distractive. Nativii care sunt singuri se pot îndrăgosti la prima vedere, iar cei care se află în relații de lungă durată își pot consolida statutul. Sfatul nostru este să evite impulsivitatea și discuțiile în contradictoriu. Perioadă favorabilă sportului, creației și distracției. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le aduce ocazia să-și îmbunătățească relația cu copiii, acolo unde este cazul.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 21 aprilie 2119
Cei născuți în zodia Capricorn se vor preocupa în această perioadă de tot ce ține de casă și familie. Nativii pot avea parte de beneficii în tot ceea ce ține de locuință, de bunuri imobile pot cumpăra o casă, se pot muta, își pot reamenaja sau renova căminul. De asemenea, relația cu membrii familiei se poate armoniza și astfel îmbunătăți. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să evite discuțiile în contradictoriu cu părinții.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 21 aprilie 2119
Cei născuți în zodia Vărsător pot avea parte de momente favorabile lor în comunicare, de rezolvarea situațiilor pe bază de dialog, de aflarea unor informații importante pentru statutul și obiectivele lor. Nativii sunt sfătuiți să evite discuțiile în contradictoriu. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător poate aduce ocazia să se îndrăgostească într-o deplasare, într-o călătorie scurtă.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 21 aprilie 2119
Cei născuți în zodia Pești se vor bucura de tranzitul lui Venus prin sectorul financiar, al banilor obținuți din muncă proprie. În toată această perioadă, nativii vor avea parte de multiple beneficii și oportunități de a-și crește veniturile și nu este exclus chiar să primească o mărire de salariu. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce oferte de colaborare și asociere avantajoase. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *