Horoscop

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 24 APRILIE 2019. PLUTON RETROGRADEAZĂ ÎN ZODIA CAPRICORN

Pluton a intrat în zodia Capricorn în 2008 și va sta aici până în anul 2024, tranzit pe care-l va mai avea în această zodie peste aproximativ 245 de ani, prin urmare este un moment unic pe care-l trăim acum în viața noastră. În această perioadă de retrogradare ne va cere, la modul general, să ne revizuim și reevaluăm niște decizii, niște sentimente, niște acțiuni trecute și astfel să reușim să-i îndeplinim cerința în mod corect, adică să reușim să ne regenerăm în interior, să ne transformăm în așa fel încât să devenim mai buni.

Find și planeta Voinței Divine, Pluton ne va forța oarecum să facem ceea ce ne este scris pentru a evolua, iar aceasta evolutie este strâns legată de zona spirituală. Pe de altă parte, fiind vorba de retrogradarea lui Pluton în zodia Capricorn, ni se cere reevaluarea autorității, a restricțiilor pe care ni le-am impus, dar și revizuirea planurilor vizavi de ascensiunea socio-profesională.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 24 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Berbec vor intra într-o perioadă de reevaluări legate de carieră, iar nativii vor trebui să facă schimbări legate de modul în care abordează acest domeniu din viața lor. Poate fi vorba de o dorință de reevaluare a aptitudinilor profesionale, a ascensiunii, însă nu este exclus nici să-și schimbe niște idei vizavi de domeniul de activitate sau chiar, la finele retrogradării, să ia decizia de a pleca pe alt drum profesional. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să fie atenți la imaginea afișată la locul de muncă.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 24 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Taur vor începe o etapă în care li se cere reevaluarea serioasă a principiilor de viață în vederea evoluției spirituale, dar și revizuirea atitudinii pe care o au față de cursuri și studii, de lărgirea orizonturilor prin acumularea de cunoștințe care să ajute la transformarea lor. Mai exact, li se cere depășirea granițelor și la modul propriu, prin călătorii, și la modul figurat. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce o propunere incitantă de a pleca într-o vacanță.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 24 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni vor începe o perioadă de reevaluare a situației financiare, fiind vizat sectorul bunurilor materiale deținute în comun cu terți, inclusiv cu persoana iubită, dar și sectorul moștenirilor. Totodată, fiind vizat și sectorul transformărilor interioare, inclusiv al sexualității și intimității, cu atât mai mult vor fi determinați de retrogradarea lui Pluton să-și revizuiască principii și concepții, să ajungă în profunzimile subconștientului pentru a scoate la suprafață ceea ce-i împiedică în evoluția spirituală. Este momentul să-și înțeleagă propriile emoții și să le dezvolte. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să evite împrumuturile și creditele.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 24 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Rac vor traversa o perioadă de profunde transformări și reevaluări legate de viața de cuplu. Nativii vor simți nevoia unei schimbări a modului în care abordează relația cu partenerul de viață, își vor reconfigura comportamentul, dar și atitudinea față de partenerii de afaceri va suferi transformări. În căsătoriile bine sudate se poate contura o apropiere mai mare față de spiritualitate. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează că pot declanșa conflicte cu persoana iubită ca urmare a principiilor de viață diferite.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 24 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Leu care s-au tot confruntat cu probleme de sănătate până acum, s-ar putea să afle un remediu, un tratament în această perioadă, însă li se cere să se întoarcă mai mult în adâncul sufletului lor pentru că nu este exclus ca de acolo să tâșnească cauzele reale ale afecțiunilor. Este necesar să facă niște transformări interioare sau, o altă interpretare, este posibil ca aceste neplăceri legate de sănătate să le aducă transformări interioare. Totodată, este momentul să-și reevalueze principiile legate de locul de muncă, să-și revizuiască aptitudinile profesionale pentru a avansa. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să-și îndrepte atenția către terapiile alternative.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 24 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară încep o perioadă de reanaliză a sentimentelor, dar și a modului în care ei înșiși și le manifestă față de ceilalți, în special față de partenerul de viață și față de copii. Această retrogradare le cere să coboare în interiorul lor și să-și dea mai mult frâu liber manifestărilor erotice, dar și creative, artistice. Nu este exclus ca unii nativi să fie tentați să-și înșele partenerul în această perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară poate aduce discuții legate de o sarcină, de mărirea familiei.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 24 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Balanță pot avea parte de o perioadă în care să simtă nevoia să se întoarcă în trecut, să dezgroape niște amintiri cu scopul de a le reanaliza și de a le vindeca sau de a le transforma în aliați pentru evoluția spirituală. Accentul cade pe casă și familie și nu este exclus să predomine discuțiile cu cei dragi pe teme profunde, cu impact interior. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să reanalizeze situația unui imobil, mai ales dacă este vorba de vânzarea sau cumpărarea unei case..

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 24 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion vor începe o perioadă în care interesul lor va fi mult înclinat către zona esoterică și către transformările interioare pe care și le pot procura de aici pentru evoluție. Este un moment de reevaluare a modului de comunicare și a modului de relaționare cu cei apropiați, dar și de revizuire a situației unor studii. Nu este exclus să plece în deplasări care să aibă impact transformator asupra mentalității și asupra concepțiilor de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să aibă grijă la actele pe care le semnează sau la tranzacțiile pe care le fac.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 24 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător trec printr-o perioadă de reevaluări financiare și nu este exclus să-și schimbe mentalitatea și concepțiile despre modul în care fac bani, despre modul în care sunt plătiți și chiar despre sursa în sine, astfel că pentru unii poate fi o etapă de reanaliză a satisfacțiilor oferite de locul de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce discuții despre salariu sau despre o remunerație pe care întârzie să o primească.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 24 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn vor avea parte de retrogradarea lui Pluton întocmai în semnul lor, pe casa personalității. Nativii pot începe un lung șir de reevaluări legate de principiile de viață, de mentalitățile avute, dar și de modul în care relaționează cu cei din jur, în special cu persoana iubită. Transformările interioare vor fi profunde și vor aduce, pentru cei înțelepți, evoluție spirituală, asemenea voinței divine. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să se cufunde în interior pentru a se vindeca și a scoate la suprafață calitățile necesare în evoluția spirituală.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 24 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător pot începe o perioadă în care contactul cu trecutul, cu amintirile și persoanele din trecut, poate fi destul de brutal, însă nu neapărat în sensul negativ, ci în sensul evolutiv. Nativii sunt forțați de retrogradarea lui Pluton să-și revizuiască deciziile și acțiunile din trecut, să se desprindă de tipare pentru a putea evolua spiritual. Este posibil să resimtă din plin o nevoie de izolare. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să abordeze situațiile zilnice cu calm, dar mai ales cu înțelepciunea pe care și Jupiter retrograd în zodia Vărsător o cere.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 24 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Pești vor intra într-o etapă de reevaluare a relațiilor de prietenie pe care le au și probabil vor renunța la acele persoane cu care nu numai că nu rezonează energetic, dar care le și blochează evoluția. Se anunță o perioadă de transformări la nivel de aspirații, planuri și proiecte de viitor. Cei care au evitat până acum rolul de lideri și deciziile importante în plan social, s-ar putea ca acum să fie forțați să-și schimbe impresiile și voințele. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce susținere din partea unei persoane importante în plan profesional.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *