Actualitate

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 24 OCTOMBRIE 2019. SĂGETĂTORII POT AFLA SECRETE

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 24 octombrie 2019
Este o zi foarte bună pentru ca cei născuți în zodia Berbec să rezolve o problemă legată de bani. Ușurința cu care o vor face îi va surpinde inclusiv pe nativi și nu este exclus să primească ajutor necondiționat din partea unei persoane din anturaj (la care se așteptau cel mai puțin). Horoscopul de azi pentru zodia Berbec susține puternic gândirea rațională în toate situațiile legate de aspecte financiare. Pot merge cu încredere pe intuiție și instinct.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 24 octombrie 2019
Este foarte probabil ca cei născuți în zodia Taur să se confrunte astăzi cu unele suspiciuni legate de persoana iubită. Nativii pot afla un secret, pot afla că au fost mințiți, însă nu este exclus ca ei înșiși să fie dispuși să recunoască un adevăr, să facă o mărturisire. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să evite astăzi negocierile contractuale, parteneriale.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 24 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni pot exploda emoțional, pot scoate la suprafață o serie de emoții ascunse, sentimente contradictorii care le stârnesc frământări interioare ce pot favoriza o stare de letargie. Nativii se pot confrunta inclusiv cu probleme de sănătate legate de sistemul uro-genital, prin urmare horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să fie prudenți și să acorde atenție acestei zone sensibile în această perioadă.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 24 octombrie 2019
Posibil ca cei născuți în zodia Rac să treacă printr-un tumult de stări emoționale cu privire la persoana iubită sau la copii (dacă sunt părinți). Nativii pot fi fie dezamăgiți de partener, fie mult prea entuziaști, mai ales dacă este vorba de un început de relație. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere mai mult raționament în luarea deciziilor sentimentale. Risc de iluzionare cu privire la o poveste de dragoste.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 24 octombrie 2019
Posibile confruntări la locul de muncă sau în familie se întrevăd astăzi pentru cei născuți în zodia Leu. Autoritatea (fie părinte, fie șef) nu va fi acceptată de nativi care se vor impune cu vehemență și nu este exclus să dea naștere conflictelor. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce dezamăgiri legate de un plan făcut care să vizeze o locuință, un bun de patrimoniu sau poate chiar o funcție, un statut profesional.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 24 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară pot exagera într-un dialog și acest aspect le poate aduce probleme în legătură cu un plan, cu un proiect, cu o colaborare sau chiar probleme în relația cu cineva apropiat. Nu sunt recomandate călătoriile, deplasările astăzi. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să nu acuze pe cei din jur fără să aibă dovezi clare, sigure, indubitabile.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 24 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Balanță ar trebui să aibă foarte mare grijă la tot ce ține de partea financiară, indiferent că este vorba de plăți, încasări, calcule pentru că riscul de a fi înșelați și păcăliți este foarte mare. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să evite speculațiile financiare și promisiunile de câștig rapid.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 24 octombrie 2019
Este foarte probabil ca cei născuți în zodia Scorpion să fie dezamăgiți de persoane dragi, apropiate, colaboratori și asociați pe care se bazau pentru a demara/susține un proiect. Posibile atacuri, acuze, chiar nefondate, la adresa lor, mai ales dacă este vorba de o funcție. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce o veste legată de un proces, litigiu, moștenire.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 24 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător pot avea parte de adevărate revelații astăzi, de adevărate epifanii legate de trecutul lor, de persoane și situații petrecute cu mult timp în urmă. Nu este exclus ca niște secrete să iasă la suprafață sau nativii să descopere niște adevăruri, bazându-se foarte mult pe intuiție. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce ocazia să se întâlnească cu o persoană din trecut.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 24 octombrie 2019
Este foarte probabil ca cei născuți în zodia Capricorn să primească niște dovezi care să le lămurească niște dubii mai vechi. Contextul are legătură cu un prieten sau cu un plan, proiect de viitor, poate chiar proiect caritabil. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atenționează că pot apărea tensiuni în relația nativilor cu cei din anturajul apropiat.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 24 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător pot câștiga cu multă ușurință simpatia celor din jur, în special admirația și aprecierea colegilor sau superiorilor. Este o zi favorabilă pentru a-și pune ordine în gândurile legate de sectorul profesional. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi atenționează pe acei nativi care se află la început de drum în carieră că pot avea parte de conflicte la locul de muncă.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 24 octombrie 2019
Se cere multă prudență în manifestări și atitudine astăzi deoarece cei născuți în zodia Pești ar putea intra în conflicte cu cei din jur ca urmare a unor contradicții între propriile lor credințe și filozofii de viață și niște interese profesionale. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să-și asculte în primul rând intuiția și abia apoi rațiunea. Momente intense, profunde la nivel sufletesc.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *