Timpul.md

Horoscop 25 Mai 2020 | 00:17

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 25 MAI 2020. RACII SUNT UȘOR DE IMPRESIONAT

Horoscopul zilei de 25 mai 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 25 mai 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 25 mai 2020 spune că astăzi nativii din zodia Rac ating un nivel crescut de emoție și sensibilitate și pot fi ușor de impresionat.

Horoscop zilnic Berbec
Cei născuți în zodia Berbec își îndreaptă foarte mult atenția asupra familiei și sunt alături de cei dragi, fie printr-un sfat, fie sprijin material, fie chiar prin propria lor prezență. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi susține în idei și planuri care au legătură cu amenajarea unei case. Este o zi în care se pot simți destul de întorși către trecut, către propria persoană, către analizarea unor profunde trăiri interioare.

Horoscop zilnic Taur
Cei născuți în zodia Taur au parte de evenimente legate de familie, discuții cu cei dragi, cu rudele, chiar cu rude cu care nu au mai vorbit de ceva vreme. Nativii vor fi emotivi, sensibili la ceea ce aud. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce ocazia să se implice în ajutorarea cuiva drag, cel mai probabil printr-un sfat sau poate fac o deplasare în interesul cuiva.

Horoscop zilnic Gemeni
Cei născuți în zodia Gemeni se pot îngrijora cu privire la niște resurse financiare care s-au epuizat sau sunt pe punctul de a se epuiza. Unii nativi pot apela la economii sau la ajutorul părinților, familiei. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere responsabilitate vizavi de cheltuieli și pe cât posibil încercarea de a returna o datorie avută.

Horoscop zilnic Rac
Cu Luna în tranzit prin semnul lor, cei născuți în zodia Rac au parte de o stare emoțională bună, echilibrată, sensibilitate și energie necesară pentru a-și desfășura sarcinile zilnice, în special cele gospodărești. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere atenție în cazul în care trebuie să se expună public, să aibă un discurs public, să susțină o ședință sau orice altă activitate profesională care-i poate forța să iasă în față. Posibil ca nativii să se simtă incomod, să se lase ușor impresionați.

Horoscop zilnic Leu
Cei născuți în zodia Leu nu trec printr-o zi pe placul lor. Nativii se vor simți triști, nostalgici, melancolici și vor avea tendința de a se interioriza și a respinge tot ce vine spre ei. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi atenționează că raționamentul le poate fi influențat de starea afectivă și le cere să nu ia decizii majore.

Horoscop zilnic Fecioară
Cei născuți în zodia Fecioară au parte de dialoguri frumoase, armonioase și echilibrate cu prietenii. Nativii pot cunoaște persoane interesante cu care să împartă viziuni comune, să comunice pe teme spirituale, esoterice, chiar și să dezbată teorii conspiraționiste, dar într-un mod haios. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară s-ar putea să le aducă ocazia de a a juta pe cineva drag, o persoană din antuiraj, să depășească un moment delicat.

Horoscop zilnic Balanță
Cei născuți în zodia Balanță nu simt nevoia să se expună prea mult astăzi, mai ales dacă este vorba de un context profesional. Nativii vor fi temători, chiar ușor dezechilibrați, în chestiunile legate de carieră de aceea nu este recomandat să ia decizii importante. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să amâne acțiunile pentru care nu au convingerea că sunt morale, corecte, transparente.

Horoscop zilnic Scorpion
Cei născuți în zodia Scorpion s-ar putea să treacă prin evenimente care să le trezească amintiri, trăiri interioare confuze, să le sporească sensibilitatea și emoțiile. Reacțiile afective ale nativilor pot fi bulversante, atât pentru ei, cât și pentru cei din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce ocazia de a-și analiza din alt unghi niște principii de viață, de a fi mai toleranți față de ei înșiși și de cei din jur.

Horoscop zilnic Săgetător
Cei născuți în zodia Săgetător nu trec prin cele mai bune etape financiare, însă au și tendința de a exagera o situație, o pierdere sau, din contră, de a minimiza influența unui câștig. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi atenționează că o speranță pe care o aveau la capitolul financiar se poate pierde. Posibile întâtzieri, blocaje ale unor investiții, sume de bani pe care le așteaptă.

Horoscop zilnic Capricorn
Cei născuți în zodia Capricorn s-ar putea să fie destul de apatici, intoleranți și acizi în relațiile parteneriale, fie că este vorba de persoana iubită, fie că este vorba de colaboratori și asociați. Nu este chiar cea mai bună zi să ia decizii în afaceri sau legate de dragoste. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce stări afective neliniștitoare care pot declanșa inclusiv conflicte cu cei din jur.

Horoscop zilnic Vărsător
Cei născuți în zodia Vărsător trec printr-o zi tensionată la locul de muncă. Nativii pot intra în conflicte cu colegii, cu șefii, pot refuza să îndeplinească niște activități având motive argumentate și se pot arăta extrem de nemulțumiți de program. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi atenționează că pot avea parte de unele probleme de sănătate, nu grave, dar care să le producă disconfort, mai ales nervos.

Horoscop zilnic Pești
Cei născuți în zodia Pești trec printr-o stare de melancolie, nostalgie, dorință de regăsire a unei traiectorii. Nativii se simt confuzi și simt nevoia să viseze, să-și contureze un univers al lor în care să nu intre nimeni și să-i perturbe. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să-și mențină echilibrul în relația de cuplu sau în relația cu copiii. Activitățile relaxante sunt cea mai bună soluție acum. Cei singuri pot alege să se reculeagă în zona spirituală, religioasă, culturală.

 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus