Horoscop

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 29 DECEMBRIE 2019. MERCUR INTRĂ ÎN ZODIA CAPRICORN

Cu Mercur în tranzit prin Capricorn vom ști mult mai clar ce ne dorim și ce trebuie să facem pentru a ne atinge obiectivele, ne vom concentra mult mai bine pe scopurile noastre. Urmează o perioadă în care ne vom remarca prin modul convingător în care vom comunica, prin negocieri stricte și rigide, și vom da dovadă de foarte multă forță psihică pentru a face față presiunilor socio-profesionale cu care ne vom confrunta.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 29 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Berbec se bucură de tranzitul lui Mercur prin sectorul carierei, acolo unde se găsesc și celelalte planete grele din astrologie, Saturn, Pluton, Soarele și Jupiter. Acești nativi sunt printre cei mai norocoși în ceea ce privește sectorul profesional, mai ales dacă vor folosi la adevărata valoare energia mercuriană. Pot face față cu ușurință provocărilor profesionale, pot reuși să negocieze în favoarea lor sau a instituției din care fac parte, însă pot deveni excesiv de autoritari și rigizi în comunicarea cu autoritățile din viața lor. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să profite de acest tranzit pentru a-și evalua atent, lucid un obiectiv profesional.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 29 decembrie 2019
Mercur în Capricorn se va alătura celorlalte planete grele din astrologie, Saturn, Pluton, Soarele și Jupiter, care se află pe casa cunoașterii și a explorării, a expansiunii prin studiu, și le va insufla celor născuți în zodia Taur o gândire foarte logică și rațională, chiar matură. Nativii vor ști să-și evalueze corect principiile și filozofiile de viață, dar și modul în care se raportează la o călătorie, la un curs, seminar, la un proiect ce vizează străinătatea sau la o relație cu o persoană de altă cultură. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi stimulează să aibă mai multă încredere în forțele proprii.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 29 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni au parte de tranzitul lui Mercur, întocmai guvernatorul lor, pe o casă financiară, a banilor deținuți împreună cu alții, acolo unde se găsesc și celelalte planete grele din astrologie, Saturn, Pluton, Soarele și Jupiter. Nativii vor fi preocupați de bunurile materiale pe care le dețin sau le pot deține, inclusiv moșteniri, credite, bani la comun cu partenerul de viață și vor fi foarte rigizi în modul de administrare a finanțelor comune. Chiar dacă nu se vor concretiza multe în această perioadă, cel puțin nativii vor pune baze logice și raționale pentru viitor în ceea ce privește situația bunurilor materiale. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce dialoguri foarte serioase pe teme sexuale, cel mai probabil legate de modul în care aceștia percep intimitatea și zona erotică.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 29 decembrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Rac, acest tranzit al lui Mercur prin Capricorn va activa sectorul relațiilor și al căsătoriei, dar și al parteneriatelor de afaceri, acolo unde se găsesc și celelalte planete grele din astrologie, Saturn, Pluton, Soarele și Jupiter. Dacă în relațiile profesionale pot deveni rigizi și stricți, inclusiv în negocieri de contracte, în sectorul relațiilor sentimentale ar trebui să evite să ia decizii majore și radicale. Nativii pot fi frământați de o serie de gânduri în această perioadă și seriozitatea cu care vor analiza situația de cuplu poate fi ușor exagerată. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să nu fie foarte critici cu persoana iubită și să evite conflictele.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 29 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Leu vor fi foarte avantajați și puternic susținuți de tranzitul lui Mercur întocmai în sectorul muncii și al sănătății, acolo unde se găsesc și celelalte planete grele din astrologie, Saturn, Pluton, Soarele, guvernatorul lor, și Jupiter. Dacă pe de o parte pot deveni ipohondri și pot analiza mult prea în amănunt orice simptom sau pot crede că un tratament nu dă roade, în plan profesional vor reuși să-și organizeze foarte bine ideile și să-și urmeze cu strictețe programul de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi susține în dialogurile simple, dar și în negocieri.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 29 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară au parte de tranzitul lui Mercur, întocmai guvernatorul lor, prin sectorul iubirii și al relațiilor cu copiii, dar și al activităților artistice și distractive, acolo unde se găsesc și celelalte planete grele din astrologie, Saturn, Pluton, Soarele și Jupiter. Nativii vor întâmpina blocaje în manifestarea sentimentelor și vor deveni rigizi în modul de relaționare cu persoana iubită sau cu copiii, dacă sunt părinți. Pot avea pretenții mult prea mari, dar totodată, extrem de lucizi, pot exagera cu analiza situației în cuplu. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi susține puternic în proiectele creative și artistice și planurile pe care le fac acum pot da roade pe viitor.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 29 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Balanță au parte de acest tranzit al lui Mercur în sectorul familiei și al locuinței, acolo unde se găsesc și celelalte planete grele din astrologie, Saturn, Pluton, Soarele și Jupiter. Nativii pot avea parte de discuții foarte rigide, dar constructive cu membrii familiei și, totodată, pot analiza situația unei locuințe sau unui bun de patrimoniu. Nativii vor negocia drastic în această perioadă, dacă este vorba de o vânzare/cumpărare de casă, bun imobiliar. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le stimulează nevoia de consultare, de sfătuire cu rudele în privința luării uneo decizii comune.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 29 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion au parte de acest tranzit al lui Mercur întocmai în sectorul comunicării, acolo unde se găsesc și celelalte planete grele, Saturn, Pluton, guvernatorul lor, Jupiter și Soarele. Nativii vor deveni extrem de sobri și de rigizi în dialog, se vor plia cu greu pe ideile altora și vor dori cu orice chip să aibă dreptate într-un schimb de opinii. Relația cu frații, vecinii și cunoscuții ocazional poate fi destul de dificilă. Atenție la reticența de care vor da dovadă în negocieri și în ședințe. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce ocazia de a pleca într-o scurtă deplasare.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 29 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător au parte de ingresul lui Mercur în sectorul banilor obținuți din muncă proprie, acolo unde se găsesc și celelalte planete grele din astrologie, Saturn, Pluton, Soarele și Jupiter, guvernatorul lor. Nativii vor deveni foarte atenți cu finanțele lor, vor face economii dacă este nevoie și vor administra cu multă rigiditate bugetul în perioada următoare. Săgetătorii se pot luptra acum pentru obținerea unui drept financiar și vor aduce argumente greu de contrazis. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le va insufla multă încredere în propriile forțe.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 29 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn au parte de ingresul lui Mercur întocmai în semnul lor, pe casa personalității, acolo unde se găsesc și celelalte planete grele din astrologie, Saturn, guvernatorul lor, Pluton, Soarele și Jupiter. Nativii vor avea parte de o perioadă în care vor fi foarte lucizi șu raționali, pragmatici în gândire, prudenți în calculele pe care le întreprind și, mai ales, foarte rigizi în comunicare, foarte atenți la ceea ce vorbesc. Posibil ca unii Capricorni să-și ascundă ceea ce gândesc cu adevărat și să transmită alte mesaje decțt cele reale. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi susține puternic în planificarea și organizarea proiectelor pe care le au.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 29 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător au parte de ingresul lui Mercur în sectorul ascuns al subconștientului, acolo unde se găsesc și celelalte planete grele din astrologie, Saturn, Pluton, Soarele și Jupiter. Din această poziție, Mercur le va stimula gândirea matură și-i va determina să poarte un dialog cu sinele lor interior, abordându-și din altă perspectivă, mult mai rigidă și rațională, ideile, emoțiile și frământările. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi susține în schimbarea percepțiilor și a mentalităților.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 29 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Pești au parte de ingresul lui Mercur în sectorul prietenilor și al planurilor pe termen lung, acolo unde se găsesc și celelalte planete grele din astrologie, Saturn, Pluton, Soarele și Jupiter. Nativii vor deveni foarte sobri și exigenți, severi în relațiile de prietenie și nu vor fi dispuși să facă niciun fel de compromis vizavi de cei din jur. Vor taxa drastic comportamentul celorlalți, dar și ideile care li se par că nu rezonează cu propriile gânduri și valori morale. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi susține puternic în organizarea unor planuri de viitor îndrăznețe.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *