Timpul.md

Horoscop 29 Octombrie 2020 | 07:22

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 29 OCTOMBRIE 2020. TAURII POT AVEA PARTE DE SURPRIZE ÎN VIAȚA PERSONALĂ SAU PROFESIONALĂ

 Horoscopul zilei de 29 octombrie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 29 octombrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 29 octombrie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Taur pot avea parte de surprize și răsturnări de situație în viața personală sau profesională.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 29 octombrie 2020
O serie de complicații financiare, de nereguli pot să iasă acum la suprafață și să se manifeste într-un mod destul de agresiv. Cei născuți în zodia Berbec sunt atenționați că pot avea parte de răsturnări de situație, de surprize neașteptate legate de zona banilor. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să încerce să rezolve cât mai rapid o situație care implică finanțele pentru a nu lăsa paguba să se adâncească.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 29 octombrie 2020
Cei născuți în zodia Taur pot identifica o serie de nereguli în zona parteneriatelor profesionale și nu este exclus să se gândească la rezilieri, însă aspectul vizează și relația de cuplu, capitol la care pot afla secrete legate de partener. Nativii pot trece printr-o schimbare de atitudine față de persoane, situații, instituții. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționează că pot avea parte de surprize și răsturnări de situație legate de viața personală, de emoții, sentimente, gânduri.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 29 octombrie 2020
Activitatea profesională se derulează sub semnul unor tensiuni, obligativități, ostilități, iar cei născuți în zodia Gemeni pot intra în conflicte cu colegii de muncă, superiorii, subalternii. Posibil ca nativii să întâmpine piedici în desfășurarea sarcinilor curente. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează că pot avea parte de o surpriză financiară sau profesională.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 29 octombrie 2020
Relația cu persoana iubită sau cu copiii poate trece astăzi printr-o încercare destul de serioasă și nu este exclus să fie vorba de o greșeală de comunicare, de o imprudență în dialog, de niște adevăruri aruncate fără ca cei născuți în zodia Rac să se gândească la consecințe. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează că pot avea parte de trăiri intense și emoții puternice, iar cei care lucrează în domenii artistice pot atinge succesul acum.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 29 octombrie 2020
Posibile conflicte în familie apărute ca urmare a viziunilor diferite dintre părinți și cei născuți în zodia Leu. Nu este exclus ca părinții să încerce să le impună acestora o direcție în carieră sau să le impună o schimbare de domiciliu, o regulă nouă în cămin. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să fie atenți la cei din jur care s-ar putea să încerce în fel și chip să obțină ceva de la nativi, posibil un bun material.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 29 octombrie 2020
Dezamăgiri legate de propriile lor alegeri și crize de conștiință pot amprenta starea emoțională a celor născuți în zodia Fecioară. Nativii s-ar putea să regrete decizii mai vechi, luate la îndemnnul altora sau într-un moment de impulsivitate. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să-și schimbe abordarea și viziunea asupra unei situații din trecut, pe care nu o mai pot schimba.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 29 octombrie 2020
Cei născuți în zodia Balanță ar trebui să se concentreze mai mult pe modul în care-și administrează finanțele deoarece nu este exclus să piardă o sumă de bani, să facă o investiție proastă. Moment al surprizelor (plăcute sau neplăcute) financiare. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să-și achite niște datorii, poate o rată la bancă sau să-și plătească niște taxe și impozite pentru a nu fi sancționați.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 29 octombrie 2020
Cei născuți în zodia Scorpion sunt ușor irascibili astăzi, se enervează fără motiv și devin o companie mai puțin plăcută pentru cei din jur. Posibil ca nativii să aibă această atitudine pe fondul unor frământări sufletești mai vechi care acum se reactualizează. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi atenționează că pot resimți o stare de demotivare intensă, de aceea nu ar trebui să ia decizii majore astăzi. Se întrevăd conflicte în cuplu.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 29 octombrie 2020
Este posibil ca o serie de neplăceri de ordin psihic, fie că este vorba de temeri, frici, anxietăți, gânduri negre, amintiri dureroase din trecut, să le insufle celor născuți în zodia Săgetător o stare de spirit proastă ce se va răsfânge și asupra stării de sănătate. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi atenționează că pot avea parte de suprize neașteptate la locul de muncă sau în afacerile personale.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 29 octombrie 2020
Cei născuți în zodia Capricorn se pot confunta cu o serie de antipatii, invidii, gelozii și critici mascate din partea prietenilor. Posibil ca unele relații de iubire să se schimbe și să se transforme în prietenie, iar acest aspect ar putea reprezenta surpriza zilei pentru nativi. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atenționează că pot avea ieșiri pătimașe, pot deveni peste măsură de temperamentali și acizi.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 29 octombrie 2020
Este foarte posibil ca cei născuți în zodia Vărsător să intre în conflicte cu străinii astăzi sau cu autoritățile statului. Nativii sunt sfătuiți să aibă grijă la reguli, restricții și să respecte legile. Posibile destabilizări surpriză la locul de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește pe nativi să evite confruntările directe cu cei din jur.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 29 octombrie 2020
Celor născuți în zodia Pești contextul astrologic de astăzi le poate aduce o surpriză care să-i zdruncine și să-i trezească dintr-o visare, să-i trezească la realitate astfel încât nativii să facă tot ce le stă în putere pentru a se apropia mai mult de un țel, scop, obiectiv. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le aduce un moment oportun pentru progres personal sau profesional, chiar dacă unii dintre nativi se pot simți forțați sau constrânși.

 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus