Horoscop

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 3 SEPTEMBRIE 2019. BERBECII POT PIERDE BANI

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 3 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Berbec sunt sfătuiți să fie atenți la modul în care-și administrează finanțele, indiferent despre ce acțiuni întreprind în acest sens. Contextul astrologic poate favoriza o pierdere materială. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi atenționează să se ferească de persoanele, de relațiile bazate pe interese materiale.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 3 septembrie 2019
Cineva poate încerca să-i manipuleze pe cei născuți în zodia Taur, să-i facă să semneze un contract, să accepte o negociere deloc favorabilă lor. Nativii ar trebui să fie atenți la persoanele care nu prezintă încredere, și nu numai. Dacă interesele sunt mari, atunci poate fi vorba chiar și de cunoscuți. Horoscopul de azi pentru zodia Taur nu susține comunicarea, însă favorizează intuiția, pe care ar trebui să o asculte.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 3 septembrie 2019
Nu este deloc o zi favorabilă pentru cei din zodia Gemeni în ceea ce privește situația profesională. O serie de neînțelegeri pot apărea la locul de muncă și nativii pot primi reproșuri și critice din partea superiorilor. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să fie diplomați. Statutul și imaginea pot fi afectate.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 3 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Rac nu se vor simți chiar în apele lor. Nativii pot avea parte de emoții, de trăiri ciudate și nu este exclus ca o afecțiune mai veche să le dea, din nou, bătăi de cap. Se întrevăd inclusiv confuzii în plan sentimental, iar horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să nu se frământe inutil și să nu ia decizii radicale și majore acum.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 3 septembrie 2019
Pentru cei din zodia Leu se crează un context care le poate aduce multă tristețe și melancolie în viață, stricându-le total buna dispoziție din prima parte a zilei. Nativii pot fi îngrijorați în legătură cu o problemă de familie sau în legătură cu o problemă personală pe care nu știu să o rezolve. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce confuzii sentimentale și neclarități în legătură cu persoana iubită.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 3 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară vor avea mari șanse de a intra în conflicte cu toți cei din jur, de a nega raționamente, de a refuza contraargumente. Nu este o zi favorabilă nici comunicării, nici negocierilor. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi atenționează să aibă grijă la drum, în cazul deplasărilor în interes de serviciu sau pe distanțe scurte.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 3 septembrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Balanță care lucrează în domeniul finanțelor sau desfășoară activități legate de bani, contextul astrologic de astăzi nu le este deloc favorabil. Nativii pot avea parte de pierderi, restricții și nu este exclus să fie înșelați. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere prudență în sectorul financiar, dar și în cel profesional.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 3 septembrie 2019
Cu Luna în tranzit prin zodia Scorpion, acești nativi se vor simți mult mai bine, vor fi mai energici, mai determinați, dar și mai răbdători în atingerea unui scop. O serie de calități pot ieși acum la suprafață și pot contribui la finalizarea unui plan. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce trăiri intense și momente pasionale în cuplu.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 3 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător pot avea parte de probleme legate de sănătate, mai ales dacă în trecut s-au confruntat cu dereglări hormonale sau disfuncții endocrine. Nativii sunt sfătuiți să evite stresul și să acorde atenție mai multă alimentației și odihnei. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce o tendință de interiorizare, o stare de spirit mohorâtă.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 3 septembrie 2019
Posibil ca cei născuți în zodia Capricorn să fie nemulțumiți de modul în care decurge o relație de prietenie și să pună piciorul în prag. De asemenea, nu este exclus să fie acuzați de indiferență și răceală din partea celor dragi. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să evite dialogurile în contradictoriu.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 3 septembrie 2019
La locul de muncă sau în afaceri se poate reedita o situație din trecut și cei născuți în zodia Vărsător s-ar putea să răbufnească. Nativii vor fi puși, cel mai probabil, în situații incomode și vor trăi senzația că nu reușesc să le rezolve orice ar face. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să aibă mare grijă cu cine și ce vorbesc pentru că imaginea le poate fi afectată.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 3 septembrie 2019
Cei din zodia Pești au parte de multe emoții și trăiri intense astăzi, dar și de activarea celui de-al șaselea simț. Zona spiritualității este puternic susținută și cel mai recomandat ar fi pentru acești nativi să caute răspunsuri și soluții la problemele cu care se confruntă în această direcție. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le susține intiuiția și capacitatea telepatică. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *