Timpul.md

Horoscop 4 August 2019 | 08:26

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 4 AUGUST 2019. BALANȚELE DEVIN CUCERITOARE

Horoscopul zilei de 4 august 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 4 august 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 4 august 2019 spune că astăzi nativii din zodia Balanță devin cuceritori și seducători.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 4 august 2019
Cei născuți în zodia Berbec simt că au ajuns la capătul puterilor și tot ce au nevoie este de liniște, de detașare și odihnă. Nativii încep treburi, încep proiecte, dar renunță relativ ușor și se retrag pentru recuperare. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce o invitație în oraș, la un film sau o cină, și oarecum vor fi forțați să socializeze deși ei nu-și doresc în mod deosebit.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 4 august 2019
Nevoia de distracție, de evadare din cotidian, de călătorie și relaxare este foarte pregnantă, iar cei născuți în zodia Taur vor dori cu orice preț să iasă din casă, să petreacă timp în natură, să participe la evenimente. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționează că vor evita responsabilitățile și situațiile în care trebuie să-și asume niște roluri, fie în familie, fie în societate.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 4 august 2019
Nativii din zodia Gemeni își dedică ziua socializării, mai corect spus, au chef de bârfă, de povestit vrute și nevrute și interacționează impecabil cu cei din jur. Distracția va fi pe locul întâi și vor profita la maxim de starea euforică pe care o au. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează că pot afla un secret care îi va pune pe gânduri, dar nu-i va demoraliza.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 4 august 2019
Cei născuți în zodia Rac află multe lucruri interesante în această zi și dau dovadă de o capacitate intuitivă surprinzătoare, atât pentru ei, cât și pentru cei din jur. Nativii pot pune la cale planuri legate de concediu sau pot planifica un eveniment apropiat. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le aduce ocazia să petreacă mai mult timp cu familia.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 4 august 2019
Distracția este primordială și nu este exclus ca nativii din zodia Leu să participe la o petrecere, la un evenimnet social. Pofta de comunicare, socializare, va fi la cote înalte și se pot lega cu ușurință noi relații de prietenie. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi atenționează că au tendința de a face excese, indiferent de domeniu. În intensitatea și entuziasmul momentului, nativii pot face dezvăluiri nedorite.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 4 august 2019
Cei născuți în zodia Fecioară fac ordine în casă și în viață. Nevoia de organizare și disciplină devine din ce în ce mai acută și nativii vor fi foarte stricți și severi cu ei înșiși, dar și cu cei din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce momente de irascibilitate în care pot spune lucruri pe care apoi să le regrete.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 4 august 2019
Balanța are chef de flirt și își va pune în evidență farmecele și atuurile pentru a cuceri pe cineva. Chiar și cei care se află în relații devin mult mai seducători și mai dornici de pasiune, de extravaganță în cuplu. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce ocazia să înceapă o nouă poveste de dragoste.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 4 august 2019
Dragostea, relația, povestea de iubire devine un punct fierbinte al zilei și nativii din zodia Scorpion au ocazia să reaprindă pasiunea în cuplu. În cazul celor singuri, poate fi vorba de o aventură pasională. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le susține distracția și petrecerea timpului într-un mod excentric.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 4 august 2019
Este o zi favorabilă pentru a face declarații de dragoste, iar cei născuți în zodia Săgetător își pot recunoaște cu multă sinceritate sentimentele. De asemenea, faptul că sunt foarte vorbăreți îi poate pune în lumina reflcetoarelor în cercul de prieteni. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce vești bune de la o persoană dragă.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 4 august 2019
Cei născuți în zodia Capricorni sunt foarte dezordonați în idei și cu greu își duc planurile la bun sfârșit. Nativii se pot gândi la reluarea unor cursuri sau la noi studii care să-i ajute să se pună mai mult în valoare la locul de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce vești bune în zona financiară, chiar și o sumă de bani neașteptată.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 4 august 2019
Este o zi activă, dinamică, în care cei născuți în zodia Vărsător se preocupă de finalizarea unui proiect creativ, poate un proiect care are legătură cu un hobby. Este un moment favorabil pentru a gândi un plan pe termen lung în ceea ce privește desfășurarea unei activități profesionale. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le aduce foarte multă seriozitate și rezistență în acțiuni.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 4 august 2019
Cei născuți în zodia Pești au parte de nemulțumiri financiare. Nativii fac niște calcule care nu le sunt pe plac, au parte de obstacole într-o investiție, însă nu trebuie să se sperie pentru că lucrurile se vor aranja de săptămâna viitoare. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să-și revizuiască atitudinea față de o chestiune ce privește locul de muncă. 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus