Horoscop

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 6 MAI 2019. MERCUR INTRĂ ÎN ZODIA TAUR

La doar o zi distanță după ce s-a format Luna Nouă în zodia Taur, iată că și Mercur, planeta comunicării, a rațiunii, a negocierilor și tranzacțiilor financiare, intră în aceeași zodie a Taurului, astfel susținând puternic tot ceea ce se deschide la Luna Nouă, în special în aceste zone de interes comun legate de partea financiară. Mercur în zodia Taur ne pune în practică ideile, ne face mai deschiși în a ne declara sentimentele și iubirea, și ne aduce o energie sexuală puternică. Mercur va tranzita zodia Taur o perioadă scurtă, până pe data de 21 mai, ulterior intrând în zodia sa de domiciliu, în Gemeni.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 6 mai 2019
Cei născuți în zodia Berbec sunt favoriții perioadei din punct de vedere financiar, deoarece Mercur le va tranzita întocmai acest sector și le va aduce nenumărate oportunități de a-și îmbunătăți veniturile. Nativii pot semna noi contracte de colaborare, noi parteneriate, pot obține mult mai ușor o mărire de salariu și chiar sunt sfătuiți să inițieze negocieri cu curaj în acest sens. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi atenționează că pot deveni cheltuitori, în special pot cheltui bani pe obiecte de lux, achiziții costisitoare legate de casă.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 6 mai 2019
Cei născuți în zodia Taur vor fi susținuți puternic de Mercur în zona comunicării și a raționamentului. Indiferent de sensibilitatea nativilor, acum vor deveni foarte pragmatici și realiști în modul de gândire și în acțiuni și vor reuși să găsească noi modalități de a face bani, de a obține ceea ce-i caracterizează, stabilitatea financiară. În plus, pot primi cadouri și atenții din partea celor din jur. Principiile și convingerile de viață pot primi resurse raționale și se pot ghida mai mult pe ceea ce le spune mintea. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le favorizează comunicarea cu persoana iubită și pot lămuri o situație mai veche.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 6 mai 2019
Cei născuți în zodia Gemeni vor avea parte de tranzitul lui Mercur, întocmai guvernatorul lor, pe o casă a subconștientului. Nativii vor tinde să-și analizeze în profunzime sentimentele pe care le au față de cei din jur, dar și față de persoana iubită și nu este exclus să devină mai deschiși la romantism, să accepte cu mai multă ușurință declarațiile de dragoste și, de ce nu, chiar să le facă și ei la rândul lor. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le oferă ocazia să poarte dialoguri importante cu persoane din trecutul lor.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 6 mai 2019
Cei născuți în zodia Rac vor fi favorizați de Mercur în comunicarea și relaționarea cu prietenii, dar și cu persoana iubită. Nativii vor fi foarte sociabili, veseli, glumeți și deschiși să cunoască noi persoane. De altfel, se poate lega, pe baza dialogului, o relație deosebită cu o persoană din anturaj care, ulterior, după 15 mai chiar să prindă un contur amoros. Este un moment bun pentru a pune la cale planuri de viitor, pentru a negocia în acest sens. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le oferă ocazia de-și lărgi cercul de cunoștințe.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 6 mai 2019
Cei născuți în zodia Leu sunt puternic susținuți de Mercur în tot ceea ce ține de sfera socio-profesională. Nativii vor da dovadă de o capacitate de comunicare și negociere foarte bună, care le poate înlesni multe acțiuni care vizează o avansare în funcție sau o schimbare a carierei cu una care să le aducă mai multă creativitate, dar și stabilitate. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce ocazia de asemna un parteneriat care să le îmbunătățească veniturile.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 6 mai 2019
Cei născuți în zodia Fecioară vor fi favorizați de Mercur să susțină examene, să dea teste și interviuri și să abordeze cu mai multă seriozitate zona de studiu. Nativii pot lua decizia acum de a se înscrie la un curs care să le favorizeze uletrior îmbunătățirea situației financiare. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară susține puternic zona călătoriilor și nu este exclus ca nativii să programeze o vacanță în străinătate.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 6 mai 2019
Cei născuți în zodia Balanță pot avea șanse mari să intre în posesia unei moșteniri, să obțină un credit, să li se returneze o sumă de bani. Mercur le susține tranzacțiile financiare și investițiile și ar putea reuși pe această cale să-și îmbunătățească bugetul. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate energie sexuală, sex appeal puternic și aceste calități îi pot ajuta pe nativi să cucerească mai ușor, să reaprindă flacăra în cuplu. Atenție la aventurile sentimentale!

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 6 mai 2019
Cei născuți în zodia Scorpion sunt susținuți de Mercur să semneze contracte și parteneriate avantajoase care, fără îndoială, vor aduce sume de bani considerabile la buget. Nativii vor negocia exemplar și vor avea ocazia de a-și investi banii în afaceri productive. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion favorizează declarațiile de dragoste, sensibilitatea și romantismul în cuplu vor fi exprimate fără rețineri.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 6 mai 2019
Cei născuți în zodia Săgetător vor fi favorizați de Mercur în comunicarea și relaționarea cu colegii de muncă și superiorii. Nativii vor reuși să negocieze și să obțină ceea ce-și doresc de la aceștia. Cei care-și caută serviciu, în această perioadă se pot angaja Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să se concentreze pe schimbarea stilului de viață, să caute diete corespunzătoare lor, să se odihnească mai mult și să facă sport. În plus, în această perioadă sunt favorizate analizele ți consultațiile medicale.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 6 mai 2019
Cei născuți în zodia Capricorn vor fi favorizați de Mercur în zona creativității și a activităților distractive. Vedem ca nativii să-și pună mai mult în valoare talentele cu care au fost înzestrați și astfel să scoată bani din acestea. Aventura îi va încânta în această perioadă. De asemenea, comunicarea cu persoana iubită și cu copiii va fi una foarte bună. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le oferă ocazia să lămurească situații mai vechi care nu au primit răspuns până acum.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 6 mai 2019
Cei născuți în zodia Vărsător sunt puternic favorizați de Mercur să-și îmbunătățească prin dialog relația cu familia, în special cu părinții. De asemenea, aspectul este foarte puternic și benefic celor care se gândesc să cumpere, să vândă sau să închirieze o casă. Negocierea le va fi atu acum și horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să profite la maxim pentru a obține suma de bani pe care o doresc.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 6 mai 2019
Cei născuți în zodia Pești vor fi favorizați de Mercur să devină mai comunicativi și mai sociabili. Nativii vor simți că trebuie să vorbească, nu vor mai tăcea și îndura ca înainte, ci vor deschide dialogul cu mult curaj. Tot Mercur le va aduce ocazia de a face scurte călătorii, excursii. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce pe tavă informații prețioase de care să se ajute ulterior pentru a-și îmbunătăți situația financiară. Poate fi vorba inclusiv de un examen, un test, un curs.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *