Horoscop

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 7 MAI 2019. RACII SUNT CONFLICTUALI

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 7 mai 2019
Cei născuți în zodia Berbec se vor simți în largul lor printre prieteni și rude. Posibile vizite neașteptate ale celor dragi. Nativilor li s-ar putea cere ajutorul în cercul de prieteni sau la locul de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să nu pună la suflet tot ceea ce aud și să fie mai raționali în decizii. Se cere mai multă atenție la sănătate.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 7 mai 2019
Cei născuți în zodia Taur ar putea avea parte de niște negocieri contractuale. Nativii sunt sfătuiți să fie atenți la zona financiară și la cheltuieli. Chiar dacă bugetul pare stabil, poate fi doar o situație de moment. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să ia decizii în acord și cu părerea persoanei iubite pentru a evita conflictele ulterioare.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 7 mai 2019
Cei născuți în zodia Gemeni pot avea parte de o confuzie sentimentală. Nativii nu vor ști ce decizie să ia într-o situație care vizează persoana iubită și vor părea că se retrag din context. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce o schimbare bruscă de planuri și s-ar putea să fie nevoiți să facă o deplasare neplanificată.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 7 mai 2019
Cei născuți în zodia Rac traversează o etapă mai tensionată din punct de vedere financiar sau profesional și tind să devină irascibili. Nativii vor intra în conflicte cu cei din jur, in special cu persoana iubită și vor avea tendința de a-i face reproșuri și de a o învinovăți pentru situații pe care, cel mai probabil, ei le-au pricinuit. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să fie mai atenți la dialog și la ceea ce vorbesc.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 7 mai 2019
Cei născuți în zodia Leu traversează o etapă mai puțin plăcută la locul de muncă. Nativii se simt acaparați de sarcini și cerințele celor din jur par să-i copleșească. Li se cere răbdare și evitarea conflictelor. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce vești neașteptate, nu neapărat neplăcute, din partea familiei.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 7 mai 2019
Cei născuți în zodia Fecioară dau dovadă de o comunicare bună care-i poate ajuta să rezolve neînțelegeri și să lămurească situații, în special care vizează locul de muncă. Nu este exclus să li se reproșeze atitudinea prea indiferentă față de un proiect. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să evite discuțiile în contradictoriu cu persoana iubită.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 7 mai 2019
Cei născuți în zodia Balanță se pot frământa cu privire la o sumă de bani. Nativii sunt fătuiți să fie atenți la drum, să circule cu prudență și să evite acțiunile impulsive. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să fie mai echilibrați în cheltuieli și să evite să dea bani cu împrumut, cel puțin persoanelor în care nu au foarte mare încredere.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 7 mai 2019
Cei născuți în zodia Scorpion au tendința de a se retrage dintr-o relație aflată la început sau, dacă sunt deja căsătoriți sau au o relație de lungă durată, vor prefera să stea singuri, doar cu gândurile lor. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi atenționează că pot da naștere unor conflicte nedorite în zona profesională, cei mai vizați fiind partenerii de afaceri.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 7 mai 2019
Cei născuți în zodia Săgetător au tendința de a deveni cheltuitori, de a se arunca cu ochii închiși într-o investiție și există riscul de a pierde o sumă de bani. Nativii ar trebui să fie mai atenți la sfaturile persoanelor din jur, iar horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să lase mândria deoparte și să fie mai ancorați în realitate.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 7 mai 2019
Cei născuți în zodia Capricorn nu trec printr-o etapă favorabilă din punct de vedere al sănătății. Posibil ca stresul și încordarea de la locul de muncă să le declanșeze dureri de cap, stări de irascibilitate și oboseală. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să evite conflictele, discuțiile în contradictoriu cu persoana iubită.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 7 mai 2019
Cei născuți în zodia Vărsător ar putea începe ziua cu drumuri, deplasări în interes de serviciu și nu sunt exclus stările de nervozitate, chiar dacă nu au un motiv temeinic. Oboseala din utimul timp și-ar putea spune cuvântul. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să evite conflictele cu membrii familiei, dar mai ales cu persoana iubită.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 7 mai 2019
Cei născuți în zodia Pești sunt dezamăgiți de o decizie pe care au luat-o relativ recent și care le poate aduce acum neplăceri, lipsuri financiare. Nativii sunt sfătuiți să evite investițiile riscante astăzi și să încerce să fie prudenți în cheltuieli. Horoscopul de azi pentru zodia Pești favorizează întâlnirile cu prietenii și ar fi recomandat să le asculte sfaturile acestora, mai ales dacă au mai multă experiență într-un domeniu.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *