Horoscop

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 9 MARTIE 2020. LUNĂ PLINĂ ÎN ZODIA FECIOARĂ

Luna Plină este un moment de încheiere, de culegere a roadelor. Acum, acțiunile noastre ajung la apogeu, la maturitate și se trece la alt nivel. Dat fiind că se petrece în semnul Fecioarei, un semn rațional și analitic, multe dintre gândurile noastre ajung la o concluzie în funcție de care vom acționa ulterior. La nivel colectiv, Luna Plină în Fecioară aduce finalul unei etape ce ține de muncă, de felul în care ne desfășurăm activitățile, de relațiile cu colegii, ține de stilul de viață, dar și de sănătate și de modul în care ne raportăm la sănătate.

Având în vedere că Mercur este încă retrograd, este de preferat să nu luăm decizii radicale până pe data de 10 martie, pentru că este foarte probabil să nu fie cele mai raționale și apoi să le regretăm. De asemenea, trebuie să ținem cont că Luna din Fecioară este în opoziție cu Soarele din Pești, la rândul lui aflat în conjuncție cu Neptun, planeta viselor. Prin urmare, trebuie să găsim echilibrul între viața pământească și cea spirituală, între nevoile materiale și cele spirituale, însă trebuie să facem asta încercând să rămânem acorați în realitate, încercând să avem baze reale pentru emoțiile și dorințele noastre. Tendința de a idealiza un context, o situație este foarte mare acum.

Luna Plină în Fecioară este cel mai bun moment pentru a face curățenie în viața noastră, în gândurile noastre, în casa noastră. Este ce mai bun moment pentru a ne elibera de gândurile și emoțiile toxice, pentru a ne desprinde de vicii și obesesii și, totodată, este un moment favorabil pentru a ierta, pentru a ne vindeca și a depăși trecutul. Iată mai jos care sunt sectoarele de viață unde se produce o încheiere, o curățenie, pentru fiecare semn zodiacal în parte!

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 9 martie 2020
Cei născuți în zodia Berbec vor încheia o etapă ce ține de muncă, de modul în care-și îndeplinesc sarcinile, de programul de lucru, dar și de felul în care interacționează cu colegii. Mulți nativi Berbec, dacă aleg să-și dea demisia, sunt sfătuiți să aștepte până după data de 10 martie. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce ocazia să-și schimbe complet stilul de viață și să se apropie mai mult de ceea ce-și doresc, de adevărata lor esență.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 9 martie 2020
Cei născuți în zodia Taur vor avea ocazia să încheie un capitol sentimental, ce ține de modul în care iubesc, în care se raportează la persoana iubită, la o relație, inclusiv la relația cu copiii, dacă sunt părinți, o etapă ce ține de modul în care-și petrec timpul liber, de timpul alocat distracțiilor și relaxării. Horoscopul de azi pentru zodia Taur poate încheia acele relații care nu sunt bine ancorate, bine sudate, de exemplu relațiile extraconjugale.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 9 martie 2020
Cei născuți în zodia Gemeni pot încheia o situație ce ține de familie și locuință. Nativii pot să-și schimbe atitudinea față de o rudă, de modul în care vedeau o situație de familie. Posibil ca unii Gemeni să-și schimbe locuința, domiciliul sau o mentalitate legată de cămin. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să se uite puțin în copilăria lor. S-ar putea să fie nevoie să ierte ceva din trecut pentru a reclădi ceva în prezent.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 9 martie 2020
Pentru cei născuți în zodia Rac, Luna Plină din Fecioară va aduce o curățenie în gândire, în modul de comunicare. Posibil ca unele mesaje pe care nativii le aud acum să fie răspunsuri la întrebări și dileme. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce ocazia să soluționeze o situație ce vizează actele, documentele, cursurile, deplasările.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 9 martie 2020
Cei născuți în zodia Leu pot avea ocazia de a încheia un context financiar. Poate un proiect ajunge la maturitate și nativii culeg roadele, poate o sursă de venit se încheie. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește pe nativi să-și dea mai multă valoare. Este momentul să-și ridice stima de sine, să aibă mai multă încredere în ei și să acționeze ca atare.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 9 martie 2020
Cei născuți în zodia Fecioară sunt cei mai impactați de Luna Plină. Nativii vor încheia un capitol ce ține de viața personală, de imaginea de sine, de modul în care relaționează cu cei din jur, de viața profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi susține în schimbarea stilului de viață, în schimbarea atitudinii pe care o au față de o problemă de sănătate sau o problemă profesională.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 9 martie 2020
Cei născuți în zodia Balanță au ocazia să facă curățenie în trecutul lor, să se desprindă de vicii, obsesii, să-și schimbe stilul de viață și mai ales modul în care se raportează la o problemă de sănătate. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le va aduce o stare de interiorizare, de meditație și este de preferat să se folosească de aceasta pentru a (se) vibdeca.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 9 martie 2020
Cei născuți în zodia Scorpion au ocazia la această Lună Plină să încheie o etapă care vizează prietenii, dar și povestea de iubire în care se află. Nativii fac curățenie în anturaj, în sentimente, în modul de relaționare cu cei din jur, dar și în plaurile lor. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce ocazia de a culege roadele unui proiect sau de a-și schimba modul de raportare la un proiect, plan.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 9 martie 2020
Cei născuți în zodia Săgetător au ocazia de a schimba ceva ce ține de carieră, de imaginea publică, de modul în care sunt percepuți de cei din jur. Nativii pot culege roadele unui proiect profesional, pot culege roadele exercitării unei funcții, unui statut. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce ocazia de a-și schimba percepția asupra carierei și nu este exclus să fie nativi care-și schimbă domeniul de activitate.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 9 martie 2020
Cei născuți în zodia Capricorn au ocazia să facă ordine și curățenie în filozofiile de viață, în mentalități, în modul de gândire, în principii și credințe. Totodată, pot culege roadele unui proiect ce ține de străinătate, se pot obține diplome și atestate în acaestă perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn susține acțiunile care vizează străinătatea, poate o relocare, o schimbare o domiciliului, locului de muncă.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 9 martie 2020
Cei născuți în zodia Vărsător încheie o etapă ce ține de sectorul financiar, mai axact al banilor deținuți împreună cu alții, al bunurilor comune. Posibil ca unii nativi să intre în posesia unei moșteniri, să finalizeze un partaj, să obțină un credit în caeatsă perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce ocazia de a face schimbă în viața intimă. Posibil ca aventurile și relațiile extraconjugale să se încheie acum.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 9 martie 2020
Cei născuți în zodia Pești încheie o etapă ce ține de parteneriate, fie că este vorba de relația de cuplu, fie de parteneriatele profesionale și de afaceri. Nativii pot face curățenie în relațiile lor, în modul în care interacționează cu cei din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționează că pot apărea schimbări în viața de cuplu, iar acolo unde relația nu este solidă poate apărea o ruptură, însă în cuplurile în care partenerii au scopuri comune poate fi vorba de o înflăcărare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *