Timpul.md

Horoscop 23 Ianuarie 2020 | 00:08

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 23 IANUARIE 2020. RACII VOR EZITA ÎN FAȚA ÎMPĂCĂRILOR

Horoscopul zilei de 23 ianuarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 23 ianuarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 23 ianuarie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Rac nu vor fi cooperanți și vor ezita să se împace cu persoana care i-a deranjat.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 23 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Berbec își cer drepturile profesionale cu mult curaj și îndârjire. Nativii care consideră că au muncit în plus, că au fost prea dedicați unui proiect nu vor mai face de acum niciun compromis. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce o mare dorință de a ieși în față și a-și spune nemulțumirile în speranța că situația profesională li se va schimba. Și sunt șanse, dar va fi nevoie și de idei pe măsură.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 23 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Taur simt nevoia să li se confirme niște supoziții, simt nevoia să li se aducă argumente plauzibile într-o chestiune ce ține de moralitate sau de convingerile lor. Unii nativi vor fi foarte motivați să învețe lucruri noi sau să-și perfecționeze niște abilități deprinse. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi susține în dialog, însă nu trebuie să devină conflictuali, ci din contră, trebuie să dea libertate de exprimare și celuilalt.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 23 ianuarie 2020
Preocupările financiare continuă să le umbrească zâmbetul celor născuți în zodia Gemeni. Nativii trebuie să se aștepte ca niște acțiuni întreprinse în acest sens să nu funcționeze, să nu aibă rezultateale așteptate sau să se întârzie. De exemplu, dacă trebuie să primească o sumă de bani, s-ar puetea să fie nevoiți să aștepte. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează că se pot izbi de niște condiții financiare pe care vor refuza să le accepte.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 23 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Rac pot avea parte de dialoguri intense, uneori agresive, alteori pașnice, fie cu partenerul de viață, fie cu partenerii de afaceri, colaboratorii și asociații. Nativii vor refuza găsirea unei căi de mijloc și nu vor face compromisuri. Horoscopul de azi pentru zodia Rac poate aduce un dezinteres major pentru cooperare. Cei care au parte de conflicte în cuplu s-ar putea să refuze împăcarea.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 23 ianuarie 2020
La locul de muncă se întrevăd activități istovitoare, proiecte solicitante și o atmosferă profesională încărcată de stres căreia cu greu îi vor face față cei născuți în zodia Leu. Nativii pot avea parte de dureri osoase și probleme ce țin de mobilitate, dar și de orientarea în spațiu. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să dea dovadă de multă răbdare și mai ales atenție în acțiunile pe care le întreprind.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 23 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Fecioară se pot întoarce, mai mult cu gândul, la niște decizii sentimentale pe care le-au luat de curând în ideea de a fi siguri că au fost corecte. Nu este vorba de rupturi, cât este vorba de o viață afectivă intensă. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le aduce ocazia să-și îmbunătățească relația cu copiii. Cei care lucrează în zone artistice pot fi foarte creativi astăzi.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 23 ianuarie 2020
Dialogul cu membrii familiei poate fi destul de obositor și cei născuți în zodia Balanță s-ar putea să uite de niște norme de etică și bună creștere și să devină ironici, să facă reproșuri. Posibile probleme legate de locuință, chiar necesitatea de a repara ceva în casă care nu era planificat. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce surprize neplăcute legate de casă, de un bun imobiliar, bun de patrimoniu.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 23 ianuarie 2020
Sobrietatea și rigiditatea de care vor da dovadă în dialog cei născuți în zodia Scorpion s-ar putea să-i favorizeze mult în relațiile profesionale, dar să le aducă disconfort în relațiile personale. Cu toate astea, nativii vor da dovadă de responsabilitate în ceea ce vorbesc și de foarte multă atenție în exprimare. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi susține în discursurile publice, în procesul de învățare, de susținere a unor examene, teste și interviuri.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 23 ianuarie 2020
Se întrevăd în continuare probleme financiare ce decurg din aplicarea unor norme legislative la locul de muncă, iar cei născuți în zodia Săgetător pot fi nemulțumiți și chiar dezamăgiți de contextul profesional în care se află. Nativii pot simți că au muncit degeaba, că s-au dedicat degeaba unui proiect, unui loc de muncă, pentru că remunerația nu este pe măsura efortului depus. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce conflicte cu superiorii sau cu instituțiile care au reglementat niște situații financiare.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 23 ianuarie 2020
Cu Luna în semnul lor, cei născuți în zodia Capricorn vor fi mai liniștiți emoțional, mai temperați în acțiuni și mai îngăduitori, atât cu ei, cât și cu cei din jur. Nativii își vor canaliza energia pentru a aduce un plus de liniște în viața lor, de pace și armonie. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce mai multă obiectivitate în modul de abordare a situațiilor cotidiene.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 23 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Vărsător s-ar putea confrunta cu unele probleme de sănătate mai puțin plăcute care să le strice în primă fază buna dispoziție, însă ulterior, s-ar putea să aibă nevoie de investigații medicale. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi atenționează că pot fi problemele de natură emoțională care să stea la baza declanșării disfuncțiilor organice. Se recomandă mai multă odihnă și evitarea gândirii negative și pesimiste.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 23 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Pești s-ar putea să fie nevoiți să face ceva ce nu le place, să ia o decizie pe care nu-și doresc să o ia. În anumite situații, nativii pot fi obligați de un context să se afle în preajma unor persoane care le sunt antipatice. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să fie mai atenți la cei din jur. Cineva le poartă dușmănie, invidie și nu este exclus să încerce să le pună bețe în roate.

 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus