Actualitate

Horoscopul saptamnii

 

BERBEC

Aveti mari sanse de reusita saptamana aceasta in toate activitatile legate de camin si de afaceri. Partenerii de afaceri sunt de acord cu schimbarile pe care le propuneti, dar ar fi bine sa tineti cont si de parerile lor. Nu va angajati in mai multe activitati in acelasi timp! Riscati sa nu duceti nimic la bun sfarsit.

TAUR

Va ambitionati sa terminati o lucrare in casa, inceputa mai demult. Relatiile parteneriale sunt foarte bune. Pe plan profesional, insa, starea de confuzie si atmosfera tensionata va predispun la greseli. Evitati discutiile in contradictoriu. Va sfatuim sa acordati mai mult timp odihnei si activitatilor relaxante.

GEMENI

Aveti ocazia sa rezolvati o problema legata de camin. Puteti sa cumparati o casa noua sau sa faceti un schimb de locuinta. O femeie mai in varsta din familie se opune planurilor dumneavoastra, dar va sfatuim sa nu va lasati influentat. Spre sfarsitul saptamanii intentionati sa faceti o vizita la rude. Va sfatuim sa o amanati, pentru ca exista riscul sa nu decurga asa cum v-ati dori.

RAC

Saptamana aceasta va sfatuim sa va odihniti, chiar daca aveti multe probleme de rezolvat. In prima parte a saptamanii sunteti tentat sa cheltuiti o suma mare de bani. Fiti prudent! Nu este un moment favorabil investitiilor. S-ar putea sa faceti schimbari majore in camin, care se pot dovedi benefice pe plan sentimental.

LEU

Nu este o saptamana buna pentru semnarea documentelor oficiale. Se pare ca ideile dumneavoastra nu sunt apreciate la adevarata lor valoare, dar acest lucru nu va afecteaza optimismul si nici dorinta de innoire. Este o perioada favorabila relatiilor sentimentale si initiativelor cu privire la camin.

FECIOARa

Incepeti o activitate in care veti avea succes si de pe urma careia veti castiga foarte bine. Ar fi bine sa acceptati ajutorul unui prieten, ca sa treceti cu bine peste toate obstacolele. Va sfatuim sa va temperati spiritul critic si sa nu declansati discutii in contradictoriu. Evitati in aceasta saptamana speculatiile!

BALAN?a

Aveti idei originale, care va ajuta sa obtineti castiguri suplimentare. Un fost coleg va propune in aceasta saptamana sa colaborati intr-o afacere sau va ofera un nou loc de munca. Va sfatuim sa nu acceptati oferta pana cand nu o intoarceti pe toate fetele. Consultati-va si cu partenerul de viata!

SCORPION

Este o saptamana favorabila pentru contracte, colaborari, asocieri si investitii. Treceti printr-o perioada favorabila pe plan sentimental, dar si al castigurilor materiale. Saptamana aceasta aveti succes in tot ce faceti. Relatiile cu partenerul de viata sunt foarte bune. Pastrati-va realismul si evitati speculatiile financiare!

SaGETaTOR

Va bucurati de armonie in familie si aveti succes in toate activitatile legate de camin. Capacitatea de comunicare este excelenta si va ajuta sa rezolvati mai usor problemele. Puteti face planuri de viitor. Ar fi bine sa tineti cont de sfatul unei persoane mai in varsta.

CAPRICORN

Sunteti nevoit sa va schimbati programul de mai multe ori. In prima parte a saptamanii, aveti de facut mai multe drumuri scurte in interesul partenerului de viata si pentru camin. Pe parcursul saptamanii mai puteti rezolva problemele financiare. Pentru luarea deciziilor importante, puteti sa va bazati pe intuitie.

VaRSaTOR

Vi se ofera noi perspective atat pe plan social, cat si pe plan sentimental. Un barbat mai in varsta va propune sa va asociati intr-o afacere. Va sfatuim sa nu hotarati nimic fara sa va consultati cu un prieten. Nu stati prea bine cu banii, insa la o petrecere, faceti cunostinta cu o persoana care va farmeca din prima clipa. Nu este exclus sa legati o prietenie de durata.

PESTI

Se pare ca nu sunteti in cea mai buna forma fizica si intelectuala saptamana aceasta. Sunteti indispus si confuz. Va recomandam sa evitati intalnirile de afaceri si cu prietenii. Riscati fie sa pierdeti multi bani, fie sa va certati cu un prieten bun. Acordati mai multa atentie copiilor sau fratilor mai mici!

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *