Actualitate

Horoscopul saptamnii

BERBEC

Nu este o saptamana prea buna pentru rezolvarea problemelor importante, dar este un timp favorabil pentru odihna, daca exista o astfel de oportunitate. Trebuie sa demonstrezi ca esti punctual si mereu pe faza la locul de munca.

 

TAUR

Concentreaza-te asupra esentialului si lasa deoparte amanuntele. Esti coplesit de inspiratie. Oricum planurile se vor schimba, ia lucrurile asa cum sunt si incearca sa vezi partea buna a situatiei.

GEMENI

Egoismul este bun dar in limite rezonabile, altfel pot aparea dificultati in dialogul cu rudele si cu prietenii. Fii atent ce vorbesti si gandeste-te bine inainte de a face ceva.

RAC

Esti inclinat spre activitati riscante, ai grija sa nu-ti pierzi capul. Valul creativitatii te-a prins in mrejele lui. Esti plin de idei noi si planuri, incearca sa le realizezi. Toate ideile si orice alte ganduri folositoare este bine sa le pui pe hartie.

LEU

Incearca sa nu fii prea egocentric cand sunt atatia oamenii sensibili si vulnerabili in jurul tau. In discutiile cu ei straduite-te sa fii corect. Fii intelept si chibzuit, poarta-te cu ceilalti asa cum ai vrea ca ei sa se poarte cu tine.

FECIOARa

In saptamana aceasta te asteapta cateva situatii conflictuale la serviciu. Pastreaza-ti calmul si sangele rece muncind mai mult. Este timpul sa-ti realizezi planurile. Reconsidera-ti sansele din punct de vedere profesional si mareste-ti nivelul profesional.

BALAN?a

Este necesar sa te concentrezi asupra muncii tale. Cu cat vei fi mai perseverent si mai cinstit, vei avea rezultate mai bune si satisfactii mari vor rasplati eforturile tale. Analizeaza la modul cel mai realist situatia pentru a nu fi dezamagit mai tarziu.

SCORPION

Vin timpuri mai bune pentru tine. Simti cum iti cresc fortele. Fii intelept si mai ales discret cu deciziile tale, destinul tau si al altor oamenii depind de acest lucru. Te asteapta noi idei si planuri.

SaGETaTOR

Nu-ti pierde speranta ca se va intampla ceva bun si acolo unde lucrezi. Multe dintre planurile tale se vor schimba radical. Se impune alegerea strategiei corecte si tactica potrivita in relatiile tale.

CAPRICORN

Situatia se prezinta favorabila pentru rezolvarea problemelor vechi. Te vei afla in centrul evenimentelor, asa ca incearca sa-ti pastrezi neutralitatea si sa nu pui la inima cele intamplate. Nu exagera cu autocontrolul si punctualitatea la locul de munca.

VaRSaTOR

Potentialul creativ iti va permite sa fii foarte activ si sa-ti pui in aplicare planurile. Sunt favorizate calatoriile de afaceri si, in general, miscarea. Sociabilitatea si abilitatile de comunicare sunt mai accentuate.

PESTI

Lumea ta interioara are nevoie sa-i acorzi ceva mai multa atentie. Imbogateste-o cu noi impresii. Asculta-ti intuitia si implica-te numai in acele probleme pe care le poti rezolva repede. Incearca sa eviti neintelegerile cu cei apropiati.

 

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *