Horoscop

Horoscopul saptamnii

 

BERBEC

Ai nevoie de garantii pentru ca tot ce auzi naste mari semne de intrebare. Te indoiesti chiar si de cele mai clare informatii. Daca sapi dupa adevar, acesta va iesi la iveala, dar iti faci singur rau, pentru ca nimic nu mai pare clar si batut bine in cuie.

TAUR

Parca toate stau pe loc sau merg invers decat te asteptai, iar aceasta continua lupta cu obstacolele te oboseste la maximum. Din cauza atator hopuri, ai impresia ca este una din cele mai urate perioade, tocmai pentru ca fiecare mic succes necesita un mare consum de energie.

GEMENI

Este o perioada excelenta pentru a da startul unei actiuni de anvergura, care se va concretiza in timp indelungat, deci nu te apleca acum spre rezultate marunte. Gandeste-te la un curs care sa-ti schimbe cariera, la o afacere asupra careia sa te concentrezi pe termen lung.

RAC

Planeaza aripa tradarii prin viata ta sentimentala, deci ai grija in fata cui iti asezi sufletul pe tava, pentru ca exista riscul de a te indragosti de cine nu merita. Si tu esti gata-gata sa calci stramb, incercand sa-ti acoperi greseala in spatele unei masti amabile dar usor ipocrite.

LEU

Viitorul are o semnificatie aparte pentru tine, de parca ar fi vremea unei decizii capitale. Practic, ceea ce alegi in aceste zile va avea efecte pentru tot anul in curs, poate chiar si pentru anul viitor, de aceea trebuie sa fii foarte atent la deciziile luate.

FECIOARa

Primesti vesti bune de departe ce au rolul de a-ti alunga unele temeri din suflet. Calatoriile au si ele un rol eliberator, deci trebuie sa accepti orice deplasare, chiar daca e neprevazuta, pentru ca la destinatie te asteapta lucruri bune.

BALAN?a

Incepi un proiect nou la serviciu, dar esti cumva grabit de termene-limita si scapi din vedere unele detalii care, intr-o zi, vor iesi la lumina. Concentreaza-te mai mult la ceea ce ai de facut, pentru ca orice neatentie sau neglijenta, desi par minore pe moment, pot declansa o intreaga serie de esecuri.

SCORPION

Vrei o schimbare de decor, un aer proaspat, conform primaverii de afara, dar ele nu vin de la sine. De la tine trebuie sa vina initiativa, dorinta de a innoi, deci orice modificare, oricat de mica, poate avea efecte nemaipomenite asupra psihicului tau.

SaGETaTOR

Un succes de proportii iti da un sentiment de implinire. Ai avut suficienta rabdare sa ajungi aici, fiind capatul unui demers de care te ocupi deja de ceva vreme, dar iata ca rezultatele mult asteptate au aparut si sunt mai bune decat ai sperat.

CAPRICORN

Nimic nu te multumeste, esti bosumflat, dezamagit, nu ai chef sa comunici, dorind sa fii lasat in pace. Este perioada in care risti sa pierzi multe: relatii care nu te mai satisfac, prieteni care te deceptioneaza, preocupari care au insemnat ceva pentru tine inainte.

VaRSaTOR

Nu mai poti continua ca inainte, a venit vremea unei decizii ferme care sa restabileasca normalitatea! Ai tolerat tu cat ai tolerat o situatie care nu te avantaja, dar a venit si vremea dreptatii. Adevarul iese la iveala si esti foarte multumit ca ai luptat pana aici pe cai corecte.

PESTI

Esti inca prins in amintiri neplacute de odinioara de care nu te poti debarasa. Nu mai rascoli sipetul de amintiri dupa atatia ani, pentru ca iti faci singur rau. Acum vei descoperi ca au mai trecut si altii prin situatii dificile si le-au depasit cu bine.

 

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *