Actualitate

Horoscopul toamnei. Află ce noroc vei avea în următoarele 3 luni!

Berbec
O toamnă cu mai puține griji
Viaţa capătă un ritm mai lent în toamnă, eşti nevoită să amâni tot felul de planuri, petrecerile de familie sau proiectele personale. Septembrie pare să fie o perioadă în care trebuie să îţi sacrifici timpul liber, să munceşti mult peste program sau să colaborezi la un proiect dificil pentru a mai câştiga nişte bani. Dar astrele sunt generoase în plan profesional și ceea ce realizezi acum te va ajuta în carieră. Nu este exclus să te bucuri și de o promovare până la sfârșitul anului. Lunile octombrie și noiembrie sunt o perioadă bună pentru schimbări sau pentru proiecte îndrăzneţe. Tot acum vei lua și cele mai bune decizii pentru tine şi pentru unii membri ai familiei, se arată în horocopul toamnei.

Taur
Menține familia unită!
La începutul toamnei vei avea impresia că timpul trece fără folos. Chiar dacă încerci să mai schimbi câte ceva în viaţa ta, nu ai mari sorţi de izbândă. Până pe 20 septembrie, influenţa lui Marte se simte din plin şi îţi zădărniceşte planurile. Dar lucrurile se vor schimba după ce Venus va ajunge în zodia Fecioarei, pe 20 septembrie. Dacă eşti în căutarea unui loc de muncă, vei primi vești bune și vei avea parte de schimbări cu beneficii pe viitor. Deciziile greşite pe care le-ai luat până acum pot fi îndreptate, mai ales că vei beneficia şi de mai mulţi bani. Luna plină din noiembrie aduce veşti bune pentru cei care iubesc și care vor avea o relaţia mai echilibrată.

Gemeni
Noroc schimbător
Toamna se anunţă destul de schimbătoare sub influenţa lui Mercur. Săptămânile norocoase vor alterna cu perioade mai dificile. Septembrie va fi o lună frumoasă, mai ales în plan sentimental, pentru că Mercur va pune accentul pe comunicare și pe afecțiune. În octombrie şi noiembrie vei fi, însă, mai puţin optimistă, chiar dacă vei avea mici realizări și succese. De la jumătatea lunii octombrie, Venus te va ajuta să faci alegeri inspirate legate de carieră și să te întorci, poate, la un domeniu de lucru în care ai avut cândva rezultate și câștiguri foarte bune. Venus te ajută să faci paşi mari şi să progresezi, chiar dacă mai întâlneşti şi obstacole.

Horoscopul toamnei. Rac
Vei uita o vreme de probleme
Începutul toamnei rezolvă câteva probleme ca prin magie. Neînţelegerile cu persoana iubită se vor risipi fără să depui foarte mari eforturi, te întâlnești cu prieteni dragi din trecut și reușești să îți plătești o datorie veche. În luna septembrie, vei avea senzaţia că totul vine de la sine şi te vei bucura de câteva zile în care dragostea contează cel mai mult. Dacă ești singură, o iubire nouă îţi transformă viaţa, îţi dă energie şi te ţine departe de aspectele mai puţin plăcute ale zilelor de muncă. Pe zi ce trece, relaţia voastră va deveni tot mai stabilă. De la jumătatea lunii octombrie, începe o perioadă de acumulare în care contează foarte mult câștigurile.

Leu
Profită de oportunități în septembrie
Septembrie este luna ta norocoasă și îți aduce multe avantaje, pe mai multe planuri. Octombrie vindecă rănile din dragoste, dar noiembrie poate accentua senzaţia de singurătate, chiar dacă ai pe cineva alături. Cea mai importantă perioadă a toamnei începe pe 5 septembrie, când Mercur își încheie mersul retrograd în zodia ta, iar evenimentele prin care vei trece atunci vor avea consecinţe pe termen lung. Ai grijă cum folosești banii în această perioadă, cum îi investești și ce vrei să oferi familiei. Dacă există probleme în cuplu, se vor rezolva mai ușor în luna octombrie, când Luna aduce noi momente pline de romantism.

Fecioară
Șanse noi de câștig
La jumătatea lunii septembrie poți schimba multe în viața ta, se arată în horoscopul toamnei. Ocazii vor exista, dar depinde numai de tine ce cale vei alege. Vor fi momente în care te vei îndoi de deciziile luate şi vei dori să te întorci la ceea ce ai avut în trecut. Dar nu uita că pe tine nu te ajută niciodată ceea ce ai lăsat în urmă. Trebuie să mergi înainte, să fii puternică și să cauși echilibrul în interiorul tău. În septembrie și octombrie ai mult de muncă și poate o carieră nouă. În noiembrie, este indicat să găsești și alte surse de câștiguri, chiar dacă sunt temporare, pentru a aduna bani peste iarnă. În toamna aceasta, se conturează și noi proiecte pentru anul viitor.

Horoscopul toamnei. Balanță
Norocul ți-l faci singură
Profită de zilele frumoase de septembrie și prelungește vacanța. Dacă te simți obosită, dacă s-au adunat prea multe griji și responsabilități, la început de toamnă ar fi cazul să te relaxezi și să te ocupi de tine. Mijlocul toamnei este perioada iubirii. Dacă eşti singură, rănile din dragoste se vor vindeca mai uşor, reuşeşti să cunoşti pe altcineva, chiar dacă nu veţi avea o relaţie ca în poveşti de la început. Octombrie este o lună în care nu îţi asumi nicio obligaţie şi e bine să te bazezi doar pe tine! Vor apărea oportunități și la serviciu și este indicat să ai un program cât mai bine organizat pentru a colabora la mai multe proiecte.

Scorpion
Îl ai pe Jupiter de partea ta!
Sezonul rece nu este pe placul tău, dar anul acesta toamna îţi dă mai multă energie şi optimism să mergi mai departe. În primul rând, vei reuşi să te impui într-o relaţie incertă care durează de câteva luni și să iei o decizie care îți aduce liniștea. După 6 septembrie, când Luna se împlineşte, capeţi mai multe veşti bune din punct de vedere financiar și te ocupi de planurile de familie. Relaţiile cu cei din jur se îmbunătăţesc. Este posibil să te împaci cu persoanele care te-au necăjit în trecut, dacă tu crezi că le mai poţi acorda o şansă. Din octombrie primești vizita specială a lui Jupiter care va aduce multe avantaje, și la serviciu, și în afaceri, și în dragoste.

Săgetător
Se îmbunătățesc perspectivele profesionale
Toamna aceasta și luna septembrie au multe provocări pentru tine. Caută activităţi noi, uşoare și plăcute, deoarece relaţiile de familie vor fi mai tensionate şi ai nevoie de un refugiu. Mai bine vizitează-te mai rar cu părinţii sau cu socrii. Este posibil să pierzi o sumă mai mare de bani, în septembrie, dar situația ta financiare se poate redresa din octombrie, când vei fi susținută de Jupiter. Tot în octombrie, vei găsi o altă cale de a obține ceea ce vrei în plan profesional. Poate fi vorba de o colaborare care se va dezvolta treptat și care îți va aduce și banii de care ai nevoie. Dragostea rămâne în planul secund, dar persoana iubită va fi mereu lângă tine.

Horoscopul toamnei. Capricorn
Spor la treabă!
Ești obișnuită să muncești mult, iar toamna aceasta te aşteaptă câteva proiecte importante, pentru care vei face sacrificii. Nu vei obţine nimic fără efort, deşi farmecul tău înăscut te ajută adesea să treci peste obstacole. Vei lucra și în beneficiul tău și în beneficiul unor persoane dragi, fără să aştepţi mari recompense. Septembrie va fi luna cu cele mai multe evenimente, cu planuri de carieră, cu întâlniri neașteptate și situații imprevizibile în viața copiilor tăi. Vei avea răgaz și pentru distracţie, mai mult în octombrie, iar, din noiembrie, vei avea mai mult timp liber și vei putea aduna mai mulți bani. Un eveniment deosebit te va face fericită.

Horoscopul toamnei. Vărsător
Menține relații bune cu toți!
Începutul toamnei este o perioadă liniștită, în care te poți bucura de concediu, de câteva zile de relaxare sau de un eveniment deosebit în familie. În preajma echinocțiului de toamnă vei reuși să echilibrezi o situație mai neplăcută, care nu îți dădea pace. Din octombrie, începe o perioadă mai aglomerată, în care îţi vei sacrifica timpul liber şi distracţiile. Ai o şansă să mai găseşti o sursă de venituri, dar nu mai ai deloc timp pentru familie. Copiii sau părinţii se simt neglijaţi, îi vezi tot mai rar, iar situaţia nu se va îndrepta curând. Este posibil să nu poţi atinge niciunul din obiectivele pe care ți le-ai propus. Dar noiembrie este o lună cu experiențe noi și cu multe drumuri.

Pești
Jupiter îți va purta noroc!
Zilele frumoase de peste vară se prelungesc în septembrie. Toamna începe cu o perioadă mai liniștită, în care dragostea revine în prim plan. Nativii Pești pot profita să se întoarcă la o iubire veche sau să descopere un partener în care pot avea încredere. Octombrie îţi pregăteşte o mică dezamăgire, dar trebuie să fii optimistă pentru că Jupiter va îndrepta lucrurile și te va ajuta să depășești obstacolele. Nu lăsa nici un eşec să te îndepărteze de scopurile tale, mai ales dacă în toamna aceasta vrei să faci o schimbare importantă. Dacă ești interesată de un alt loc de muncă, fă un efort și caută neobosit în lunile octombrie și noiembrie să îți schimbi cariera.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *