Horoscop

Horoscopul zilei de azi, 22 MARTIE. Racii au de făcut multe drumuri

Taur
Nu ai parte de prea multă liniște în această zi. Ai de făcut unele treburi acasă și stai cu ochii pe ceas în speranța că timpul va trece mai repede la locul de muncă. Toate se vor încheia cu bine, dar ar fi bine să nu te mai agiți pentru situații pe care nu le poți controla.

Gemeni
Ziua este una însemnată pentru un om apropiat. Vei încerca să faci tot posibilul pentru a-i fi alături, iar seara va aduce momente de detașare, alături de oamenii dragi.

Rac
Ai de făcut multe drumuri. Sunt lucuriri legate de unele documente sau obținarea unor aprobări. Trebuie să te înarmezi cu răbdare și diplomație. Ziua va fi una lungă.

Leu
Nu reușești să te hotărăști cu privire la o situație pe care ți-a sugerat-o partenerul de viață. Nu ești sigur că e cea mai bună variană, dar nu ai putea nici să spui care ar fi aceea. Poate ar fi cazul să vorbiți deschis pe această temă.

Fecioară
Apar vești importante de la locul de muncă. Ți se propune managerierea unui nou proiect sau poate vei primi chiar o avansare. Sunt perspective luminoase și în ceea ce privește viitorul financiar.

Balanță
Nu e ziua ideală pentru a-ți bate capul cu problemele pe care nu le-ai putut rezolva vreme îndelungată. Ar fi bine să te axezi pe schimbările anunțate la locul de muncă și să lași conflictele cu rudele pe altă dată.

Scorpion
Pot să apară vești importante în plan sentimental. O persoană din trecut își va face apariția și sentimentele mai vechi vor năvăli și ele. Poate ar fi bine să îți asculți instinctele, înainte să te hotărăști ce să faci.

Săgetător
Ai parte de muncă multă și puțin chef. Ziua va trece greu și seara te prinde fără vlagă. E recomandat să-ți iei câteva zile libere, perioada aglomerată din ultima vreme te-a epuizat.

Capricorn
Apar vești importante de la locul de muncă și te bucură nespus. Este posibil să pleci din țară pentru câteva zile sau să primești un bonus însemnat.

Vărsător
Nu ai prea multe lucruri de făcut astăzi. E o zi numai bună pentru a-ți pune ordine în viață și în casă. Trebuie să ai curajul necesar pentru a le spune oamenilor ce vrei de la ei.

Pești
Ziua aduce cheltuieli, dar și bună dispoziție. Apare o vizită a unor oameni apropiați și vă decideți să petreceți seara împreună. Banii aruncați pe alcool vor fi mai mulți decât te-ai fi așteptat.

fanatik.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *