Horoscop

Horoscopul zilei de azi 22 octombrie. Săgetătorii sunt plini de energie!

Taur
Mercur merge direct în semnul Balanței, ceea ce te ajută să-ți eliberezi un pic din program sau să renunți la anumite treburi sau obligații pe care le avut în ultimele săptămâni. E un timp bun pentru vindecare, pentru claritate mentală și pentru a petrece timp de calitate cu copiii.

Gemeni
Astăzi poți întâmpina anumite blocaje în tot ceea ce ține de pasiunile tale sau de proiectele asupra cărora trebuie să pui foarte multă creativitate pentru a le duce la nivelul următor. Poate plus și simplu organismul nu vrea să lucreze și nu vrea să se concentreze.

Rac
Începutul de weekend vine cu Soare pe strada ta, la propriu și la figurat. Astăzi este o zi bună să îți urmezi intuiția în tot ce ține legat de treburile de serviciu, pentru că aceasta te poate scoate dintre o problemă aparent mare. Seara vine cu vești bune sau cu o companie plăcută.

Leu
Astăzi te poți ocupa de anumite treburi legate de casă sau de contractele pe care le ai cu anumiți furnizori de servicii. poate că e momentul mai mult pentru prețul pe care îl plătești sau să investești în noi electrocasnice de care chiar ai nevoie.

Fecioară
Dacă până acum ai tot așteptat o oportunitate să faci bani, Mercur în mers direct te poate ajuta să recuperezi o anumită sumă importantă. Universul e de partea ta și vrea să-ți rezolve problemele ca prin magie.

Balanță
În sfârșit simti că începi să prinzi putere asupra deciziilor tale dar și asupra vieții în general, ceea ce te determină în acest moment să te gândești foarte bine la ceea ce îți dorești și la ce vrei să îndepărtezi din drumul tău pentru că nu îți mai este de folos, iar asta e bine.

Scorpion
Tranzitele actuale îi fac pe oamenii din jurul tău să fie mai puțin nervoși, agitați, iar această atitudine te ajută să comunici mai ușor cu aceștia și să ajungi la anumite înțelegeri sau compromisuri. Un răspuns pe care îl aștepți de mult timp poate să vină.

Săgetător
Astăzi poți să fii un pic mai stresat decât în mod normal din cauza anumitor probleme legate de serviciu sau a unor dorințe sau vise pe care le ai și încă nu ai reușit să ți le îndeplinești. Jupiter îți aduce noroc în tot ceea ce întreprinzi, mai ales dacă folosești comunicarea.

Capricorn
În sfârșit poți să găsești un răspuns pe care îl căutai de ceva timp, sau cel puțin faptele unei anumite persoane îți confirmă o ipoteză pe care o aveai deja în minte. Știi foarte bine că acolo unde este fum, a fost și foc, De ce anumite discuții sau bârfe nu au pornit de la nimic

Vărsător
Astăzi poți face descoperiri interesante și poți avea chiar anumite oportunități venite din partea unui superior. Este important să ieși în lume, să comunici și explorezi domenii noi, dacă vrei să faci cât de curând o schimbare importantă casă de zona carierei.

Pești
Încercați să fiți destul de indulgenți atunci când vine vorba de partenerul de viață, pentru că acesta face ce poate cu ajutorul pe care îl are în acest moment. Gândiți-vă mai mult la voi și la cum puteți să vă manifestați propria evoluție. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *