Horoscop

Horoscopul zilei de azi, 9 MARTIE. Energia din jur vă stimulează!

Taur
Nu lasă micile neplăceri să te enerveze, deci respiră adânc și mergi înainte. Poți avea câștiguri de unde nici nu te aștepți, iar asta îți poate face ziua bună.

Gemeni
Poate că e momentul să mergi înainte sau să te întorci înapoi pe un drum pe care ai fost deja. Decizia îți aparține, dar nu uită că drumurile pe care ai mai fost duc în general unde ai ajuns dacă nu ai învățat din greșeli.

Rac
Trebuie să iei niște decizii, iar aptitudinile tale te ajută. Există posibilitatea că ziua de astăzi să-ți dea semne că o nouă oportunitate va veni curând în drumul tău.

Leu
Te poți simți mai în formă decât în ultima perioada, însă planetele încă nu și-au terminat treaba în harta ta. Încearcă să faci cât poți fără a aștepta rezultate rapide.

Fecioară
Astăzi poți începe să legi legături mai puternice cu anumite persoane din jurul tău, iar asta îți da o stare de bine. Dispar niște granițe care erau în trecut.

Balanță
Anumite persoane din jur tind să aibă așteptări mari de la voi în acest moment, dar ceea ce aveți voi nevoie de fapt este un pic de odihnă și de liniște. Nu caută aprobarea celorlalți mai mult decât îți cauți propria aprobare.

Scorpion
Detaliile sunt cele care nu va lasă să mergeți mai departe dintr-un punct de vedere destul de important pentru voi. Cel mai indicat este să discutați deschis ce aveți pe suflet pentru a simți că faceți cu adevărat tot ce va stă în puteri.

Săgetător
Energia din jur va stimulează și va ajută să faceți mai multe activități că de obicei. Comunicarea și empatia va susțin să creeati relații frumoase cu cei din jur.

Capricorn
Atunci când simți că anumite situații te depășesc, mai ales în viață sentimentală, înseamnă că este un moment în care să faci un pas înapoi pentru a putea analiză mai bine lucrurile.

Vărsător
Poate că astăzi poți află mai ușor niște lucruri care ți-au fost ascunse sau despre care nu ai fost informat din diverse motive. Folosește-ți intuiția să vezi dincolo de acest aspect.

Pești
Astăzi poți înțelege mai bine anumite lucruri care s-au tot discutat în jurul tău în ultimul timp, dar nu le-ai știut motivele. Indicat ar fi să încerci să nu te amesteci direct.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *