Horoscop

Horoscopul zilei de azi, LUNI 20 APRILIE 2020. Vreme de mers înainte cu viteză!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Se poate sa te simti cam jos astazi ca si stare de spirit, in special din pricina multor evenimente bulversante traite in jurul tau. Interactiunile de tot felul pot fi pline de tensiuni si neintelegeri care iti cauzeaza durere. Evita miscarile bruste si dure si incearca sa gandesti subiectele inainte de a reactiona. Altfel vei fi in situatia de a merge pe un drum gresit de pe care te intorci greu. Incearca sa ramai concentrat pe lucruri pozitive si sa ai o zi cat mai placuta.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Vei avea sansa pentru schimbari pozitive si innoiri azi. Ia un loc si priveste-ti planurile de viitor ce se bazeaza pe aceste noi dezvoltari si vino cu o noua strategie. Asta te va ajuta sa depasesti orice probleme ce te-au tinut pe loc din ritmul tau. Totul va fi bine. Ai nevoie doar sa crezi in tine si in abilitatile tale. Pare ca ai destul de munca in fata. E important sa nu uiti sa iti dedici timp pentru odihna si relaxare.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Aceasta zi iti va oferi mai multe solutii la probleme ce te-au preocupat in ultimul timp. Tot ce trebuie sa faci este sa iti domolesti ritmul si sa nu te impingi spre epuizare. Da-ti timp si spatiu din cand in cand sa te odihnesti si sa iti eliberezi stresul acumulat. Nu renunta niciodata si incearca sa nu te izolezi in cochilie prea mult.

Horoscop zilnic RAC (22 iunie – 23 iulie)

Trebuie sa iti tii ochii larg deschisi ca sa te protejezi de orice probleme, tensiuni sau chiar accidente care ar putea avea loc. Te simti destul de confuz la acest moment si asta te face sa te inchizi in carapacea ta, indiferent cat de mult te straduiesti sa eviti sa faci asta.

Horoscopul zilei LEU (24 iulie – 23 august)

Este o zi perfecta sa derulezi putin dialog intern cu tine insuti. Multe lucruri se invart in capul tau si va mai dura putin pana te clarifici si le sortezi. Cel mai bun lucru de facut pentru acum este sa nu lasi toata aceasta confuzie sa te duca spre comportamente extreme si dominate de excese.

Horoscop azi FECIOARA (24 august – 23 septembrie)

Te simti extrem de pozitiv azi ! Finantele sunt totusi un cu totul alt subiect si ele necesita o planificare si organizare atenta. Incearca sa limitezi cheltuieli inutile. Nu ai prea mult timp liber la dispozitie, insa chiar si asa, nu neglija oamenii din jurul tau. Intinde o mana de ajutor pentru cineva din familie care are nevoie de tine chiar acum.

Horoscop zilnic BALANTA (24 septembrie – 23 octombrie)

Fii precaut in mod special, indiferent spre ce iti intorci atentia. Nu avea incredere oarba in oameni, in special in cei care insista ca vor sa te ajute, pentru ca intentiile lor pot sa nu fie chiar asa de pure si bune. Schimbari succesive si surprize sunt pe cale sa iti schimbe ritmul zilei azi.

Horoscopul zilei SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

Exista multa confuzie plutind in atmosfera si asta face sa fie dificil sa ai claritate si sa faci lucruri necesare pentru probleme presante. Nu actiona sub impulsul si ceata momentului, pentru ca deciziile luate reactiv si in furie le sufoca pe cele bune. In schimb, incearca sa ramai calm si sa gandesti lucrurile rational. Intrucat te simti cam emotional, este bine sa fii in preajma prietenilor buni in aceasta perioada.

Horoscop azi SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie)

Este o zi buna sa rezolvi treburi importante care te-au iritat de ceva timp. Deasemenea, spre satisfactia ta, un numar de planuri pe care tot incerci sa le pui in practica, acum prind viata. Alege intelept spre ce iti canalizezi energia.

Horoscop zilnic CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)

Vei beneficia de pe urma contextului planetar pozitiv si vei putea merge mai departe cu realizarea planurilor. Finantele personale au nevoie de mai multa atentie, deci incearca sa pui frana la costuri nenecesare. Trebuie sa adopti o atitudine mai serioasa in legatura cu aspectele de familie.

Horoscopul zilei VARSATOR (21 ianuarie – 19 februarie)

Dezvoltarile se manifesta cu o mare viteza si trebuie sa iei anumite decizii rapide. Nu actiona din furie. Incearca sa mentii un nivel de ton mediu in voce. Va trebui sa oferi ajutor si sfat pentru cineva din apropierea mediului familiei in aceasta perioada. Poti fi sub presiune dar nu refuza sa iti dedici putin timp spre ei, totusi.

Horoscop azi PESTI (19 februarie – 20 martie)

A fost destul de dificil in ultimul timp si probabil simti ca ti-ai atins limitele. Astazi, totusi, vei gasi in sfarsit oportunitatea sa spui franc celor dragi ce ai de spus si ce vrei cu adevarat. Nu a fost totusi totul asa de rau, iar viata in dormitor iti poate repune zambetul pe fata.
 
sfatulparintilor.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *