Horoscop

Horoscopul zilei de azi,17 februarie. Comunicarea este cheia pentru o zodie

Taur
Cei din jur observă faptul că eșți gata să împărtășești informații și ești mai disponibil ca de obicei să ajuți și să asculți. Comunicarea este cheia pentru a-ți atinge și niște obiective.

Gemeni
Credințele și principiile tale sunt cele care te ajută să te orientezi astăzi și te susțin să îți alegi alături oamenii buni de care ai nevoie. Inevitabil aceste lucruri îi dau un alt contur vieții tale de acum încolo.

Rac
Trebuie să renunți la anumite lucruri pentru a face spațiu altora noi. Ai nevoie să îți îndeplineșți niște dorințe și pentru asta nu uita să renunți la ce simți că te ține pe loc.

Leu
Nodul nord te ajută să intri în contact cu oameni noi și să legi prietenii. Important este să vezi exact ce îți dorești și să stabilești de la început regulile acestor relații.

Fecioară
Dacă ai nevoie să ieși un pic din monotonie, încearcă să intri în contact cu o cunoștință veche sau cu un prieten de la distanță. Conversația în sine și schimbul de iei te va ajută mai mult decât crezi.

Balanță
Un plan legat de o vacanță sau de o călătorie de afaceri îți va face bine astăzi. Poate este momentul să spargi gheața și să încerci niște lucruri pe care tot le-ai amânat.

Scorpion
Fiecare dintre acești nativi poate simți în felul său astăzi că ceva interesant se va întâmpla cât de curând. Cumva veți face un progres important în viață, iar de aici nu puteți decât să lăsați Universul să vă surprindă.

Săgetător
Unele satisfacții neașteptate pot veni din partea oamenilor cărora le-ai fost loial o perioadă lungă de timp. Există un respect mutual care s-a creat și asta aduce rezultate pozitive.

Capricorn
Astăzi este o zi bună să îți stabilești un discurs pentru o mărire de salariu sau să te pregătești pentru o întâlnire importantă prin intermediul căreia îți poți mări veniturile. Ai grijă de sănătatea ta și de sistemul imunitar.

Vărsător
Dacă vă doriți să aveți un aparat nou electrocasnic sau să vă faceți o bucurie legată de casă, astăzi este un moment benefic. Pe de altă parte, puteți primi de la cei din jur anumite atenții sau chiar cadouri neașteptate.

Pești
Unele lucruri au nevoie că tu să-ți asumi niște riscuri. Îngerul tău păzitor este foarte activ în această perioadă și cumva te sfătuiește să ai grijă la lucrurile care te pot pune în pericol. Cu cât mai multă liniște ai în jur, cu atât îți e mai ușor să iei deciziile bune.

impact.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *