Actualitate

Horoscopul zilei de joi

BERBEC

Puteti sa va faceti planuri de viitor. Nu incepeti mai multe treburi deodata, pentru ca s-ar putea sa nu terminati niciuna!

 

TAUR

Aveti ocazia sa va afirmati in societate. S-ar putea sa luati initiative pentru care veti fi admirat. Aveti grija sa nu neglijati problemele de familie!

GEMENI

Aveti sanse de reusita in activitatile casnice si in societate. Singurul lucru care va nemultumeste este situatia financiara.

RAC

Culegeti roadele unei investitii inspirate, incasand o suma considerabila. Aveti grija sa nu va extenuati!

LEU

Pe plan financiar, s-ar putea sa nu stati tocmai bine, dar sunteti hotarat sa intoarceti lucrurile in favoarea dumneavoastra. Profitati de toate ocaziile care va ies in cale.

FECIOARa

Sunteti foarte ambitios si reusiti sa finalizati tot ce v-ati propus. Relatiile cu persoana iubita sunt excelente si va intelegeti bine cu prietenii.

BALAN?a

Va recomandam sa va feriti de exagerari. Nu va asumati niciun risc, pentru ca puteti pierde o afacere rentabila!

SCORPION

Reusiti sa faceti fata cu succes tuturor problemelor. Va sfatuim sa va bazati pe intuitie. Pentru hotararile importante, consultati-va cu partenerul de viata!

SaGETaTOR

Un prieten va propune sa intrati intr-o afacere pe care a demarat-o de curand. Va sfatuim sa acceptati, pentru ca puteti castiga bine.

CAPRICORN

Puteti avea succes intr-o scurta calatorie de afaceri. Va sfatuim sa fiti prudent si sa evitati discutiile in contradictoriu cu partenerii de afaceri.

VaRSaTOR

Nu este exclus sa cumparati o casa noua sau sa faceti un schimb de locuinte. Ar fi bine sa plecati urechea la sfaturile unei persoane mai in varsta din familie.

PESTI

Aveti ocazia sa cunoasteti o persoana mai in varsta, care va ajuta sa rezolvati o problema profesionala. Evitati disputele cu o femeie!

 

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *