Actualitate

Horoscopul zilei de luni

BERBEC

Aveti tendinta sa va asumati prea multe responsabilitati. Atentie la serviciu si in afaceri.

 

TAUR

Nu va faceti planuri de investitii, s-ar putea sa ramaneti dezamagit. Evenimente neprevazute va dau peste cap tot programul de azi.

GEMENI

Va bulverseaza neintelegerile cu o femeie mai in varsta, insa nu va enervati. Nu va ingrijorati daca nu reusiti sa rezolvati o problema financiara!

RAC

Intentionati sa incepeti ceva nou, dar sunteti prea nerabdator. Evitati discutiile in contradictoriu si straduiti-va sa terminati ce ati inceput.

LEU

Azi nu sunt recomandabile intalnirile cu prietenii si nici deciziile importante in privinta problemelor sentimentale.

FECIOARa

Sunteti suparat din cauza piedicilor care va provoaca intarzieri. Nemultumirile si nervozitatea pot sa va puna intr-o lumina nefavorabila.

BALAN?a

Ati hotarat sa rezolvati mai multe treburi deodata, desi la prima vedere este imposibil. Reusiti, gratie talentului dvs. organizatoric.

SCORPION

Astazi s-ar putea sa va nemultumeasca tot ce se intampla in jur. Suportati greu glumele colegilor, aveti impresia ca munciti mai mult decat ceilalti.

SaGETaTOR

Incercati sa nu intarziati la serviciu! S-ar putea sa aveti probleme de comunicare. Fiti prudent in relatiile cu colegii si prietenii.

CAPRICORN

Este posibil ca azi sa va fie ceva mai greu, din cauza neintelegerilor cu un partener de afaceri. Evitati discutiile in contradictoriu cu persoana iubita!

VaRSaTOR

S-ar putea sa nu aveti spor in activitatile intelectuale. Nu sunteti in cea mai buna forma si nici inspiratie nu prea aveti. Nu va pripiti in afaceri!

PESTI

Astazi ar fi bine sa evitati intalnirile de afaceri. La serviciu incercati sa nu va amestecati in problemele care nu va privesc!

 

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *